Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hale Türk
    Aktif
    • 05 Haziran 2018
    • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece birini yazayim....

SISE....ilk tepki koyacagi yer...yani hekiki tepki yuzde 20 cikis....28 panginot...sen 35 demissin....28 panginottan yuzde 20 tepki koyarsa 35 panginot....YANI ALALIM DEDIGIN 35 DE....BEN SATACAGIM....

28 DEN AL....35 DEN SAT....

TEKRAR DUSECEK....35 DEN YUZDE 50....17.5 PANGINOT....BU SISE nin uzun vade duzeltme dibi....5 yil mermi gibi cikti....onun dibi 17.5 hale.

Kuzum ben an itibarıyla (94**’de) kademeli alıma başladım. Ereğli Şişe vs altlara alışları girdim. 9200’e kadar mal almaya devam ederim.

2025 yılının dibinin 92** endeks olduğuna inanıyorum. Gazam mübarek olsun. Allah verede kutmu kumaşlara yatırmasalar beni. Affet öğrencini…

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

abc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Affına sığınarak çıkan bu paranın hangi enstrümana girmesini bekliyorsun.
      elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ben de buna benzer bir soru da sormuştum sayın Kuzu’ya.
      10 yıllık us bono o zaman 4.80 civarıydı şu anda 4.34’e kadar düştü.
      Warren Buffett hisseden çıkıp parayı US bono/tahvile yatırdı.
      TLT fonu var.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      CIKAN PARA YOK KI....BIRYERE GITSIN.....

SOYLE OLUYOR.....

bir fon....kendi hekiki parasi diyelim 10 milyar tl....bunu borsaya sokuyor....kaartlari aliyor....bu kaartlari ipotek edip....bir 10 milyar tl de kredi aliyor....onuda borsaya sokuyor....bu ikinci soktugu 10 milyar PARA DEGIL.....

bayindirin graflari.....bendekilere benzer....o yuzden as onlari dedim....

graflarindaki.....ustteki ortalama.....PARA DEGILDE.....basabas fiyati....

ortadaki ortalama.....MARGINLERI GOSTERIYOR....BU FONLAR ALDIKLARI KREDIYI MECBURI KAPATIYORLAR....

EN ALTTAKI ORTALAMA.....FONLARIN STOPLOSSLARI....HEKIKI PARALARINDAKI....

bizim borsa....95 milyar dolar.....bunun 50 milyar dolari aktif degil....45 milyar dolari aktif....yani 45 milyar dolar....KREDI VAR....

YAZILARIMDA.....ICDINAMIKLER....

dedigimde.....

bahsettigim sey.....borsamizin parasal dagiliminda....olusan TIGANMALARDIR....bir fon....kredide 6 Aydan fazla yatmaz....paranin maliyeti o fonu iker....VE SATISA GELIR....

iste tum bunlari takip eden....parametrelerim....BANA SAT DER....VEYA AL DER.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
        Aktif
        • 25 Ocak 2019
        • 367

Benim çektiğim foto da bist100 böyle. Bakalım nereye kadar verecekler. En alttaki kırmızıya yani 7628 e kadar yolu var görünüyor.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

LEMMMM OLUM.....BEN NE DERSEM ODUR....darken ben....parametlerim diyorki...FONLAR TARRAGIMI YEMEK UZERE....

SHORT OL....ve asla shorttan inme....SHORTUM VE ASLA INMIYORUM.....fonlar bagirsaklarini temizliyecek.....KUSARAK VE SICARAK.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

LEMMMM OLUM.....BEN NE DERSEM ODUR....darken ben....parametlerim diyorki...FONLAR TARRAGIMI YEMEK UZERE....

SHORT OL....ve asla shorttan inme....SHORTUM VE ASLA INMIYORUM.....fonlar bagirsaklarini temizliyecek.....KUSARAK VE SICARAK.
            Kuzum sana cevaben göndermedim grafı, yanlış anlaşılma olmasın. Hayalıma cevaben yolladıydım....)

Yorum

• mcevik6
              Katılımcı
              • 01 Şubat 2015
              • 73

Hisse Fonlarındaki para çıkışı

https://x.com/Supheci_Kimse/status/1...RzAMy_aiA&s=19

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzum sana cevaben göndermedim grafı, yanlış anlaşılma olmasın. Hayalıma cevaben yolladıydım....)
                lemm olum darken.....seni kastetmiyorum....beni elestirenleri....

bu ASENA bir kiz....onada mi lemmm olum diyorsun kuzu.....heeee diyirem...kiz emme...2 kg da gizli dashaklari var gacinin.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ha ha ha.....AMRIKI YIKILIYOR....

ortaklarim....abi sen SIHIRBAZSIN tilifonlari cakiyor....

PLANTIR shortlarim var....kapat....yeter bu kar diye ayagimin altini yaliyorlar.....KAPATMIRAM....GERILIYOR DEYYUZLAR....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ALTIN SHORTLARDA.....kene....

bunda KENE maliyet iyilestirme kuralini sakin ihmal etmeyin....

bugun yuzde 2 ekside....kapailmali....

KARINCAYI IKICEN....EMME....BELINI INCITMIYECEN......

kadayifin alti kizardimi....altin 2300 ucun....yazarim....

imdilik....ALTINLA SEVISIRIK....ciktimi sokiik....iindimi cekiik....ALANDA MEMNUN VERENDE MEMMUN....

BIR GECE KALSIN YANIMDA....

yatsin yanima....

donsun uyusun....

sarilmasin.....

BIR GECE KALSIN YANIMDA.....

bunu....

2300 e dususu kacirmamak ucun yapiik....

ve orada.....SARI GIZI....GEBE BIRAKACAGIZ.

EVETTT YUZDE 2 EKSI....KAPAT...ELINDE TEK KENE KADEMESI KALSIN...KARI AL.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ONUMUZDEKI HAFTA.....

GOZLERIMI KAN BURUYECEK.....elimde zulfikar....dilimde...YA MUHAMMED YA ALI....

ALLAH YARATTI DERSEM....NAMERDIM......

FURUSURKEN.....

birden ve aniden....20 YASINA INERIM....

DELIDIR KANIM.....DELIKANLIYIMDIR....BU YASTA...ALLAH ELE YARATMIS BENI...

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Günümüzde tarihin en yüksek dolaşan parası mevcut

Bütün merkez bankaları kaç senedir para bastı ve dağıttı emmi

Fonlar neden kredi kullansın ki orayı anlamadım

Yer gök para zaten bizde bile m2 para arzı devamlı artıyor basıp basıp faize ödüyoruz

Para pul olmadı mı

Ulusal ana haber lerde bile borsa 2 yıl önceki fiyatlarda haberleri dönmeye başladı

Hükümet kayıtsız kalır mı

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

CIKAN PARA YOK KI....BIRYERE GITSIN.....

SOYLE OLUYOR.....

bir fon....kendi hekiki parasi diyelim 10 milyar tl....bunu borsaya sokuyor....kaartlari aliyor....bu kaartlari ipotek edip....bir 10 milyar tl de kredi aliyor....onuda borsaya sokuyor....bu ikinci soktugu 10 milyar PARA DEGIL.....

bayindirin graflari.....bendekilere benzer....o yuzden as onlari dedim....

graflarindaki.....ustteki ortalama.....PARA DEGILDE.....basabas fiyati....

ortadaki ortalama.....MARGINLERI GOSTERIYOR....BU FONLAR ALDIKLARI KREDIYI MECBURI KAPATIYORLAR....

EN ALTTAKI ORTALAMA.....FONLARIN STOPLOSSLARI....HEKIKI PARALARINDAKI....

bizim borsa....95 milyar dolar.....bunun 50 milyar dolari aktif degil....45 milyar dolari aktif....yani 45 milyar dolar....KREDI VAR....

YAZILARIMDA.....ICDINAMIKLER....

dedigimde.....

bahsettigim sey.....borsamizin parasal dagiliminda....olusan TIGANMALARDIR....bir fon....kredide 6 Aydan fazla yatmaz....paranin maliyeti o fonu iker....VE SATISA GELIR....

iste tum bunlari takip eden....parametrelerim....BANA SAT DER....VEYA AL DER.

DARALMAYIDA YAZ....emir tursu suratlidan....usaglar ogrensin...sanki kendi ogrendide...GAVAT.

DARALMA SUDUR....

endeks 11 200 de iken....mevcut kaartlarini ipotek eden bir fon....11 200 milyar kredi alirken.....ve bununla ilave kaart alirken....

simdi....endeks 9400 de....mevcut kaartlarini ipotek edip kredi alsa...9 400 milyar kredi aliyor.....

bak....HAYALI PARA DARALDI....TIGANDI KERIZZZ....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ben nezaman ki....TIGANDI derim...bizim kuyumcular gotlerine nisadir surer....ha ha ha....

ALTIN CIKTI....TURK HALKINDA ALTIN VAR...bak IRAHATLADI HALK....

eskiden....DIGANDI derdim....ayniseyden bahsediyorum.....tek farki var....ZORLAMA ile olana...kochol gibi DIGANDI derim.....

DIGANDI kategorisinde.....bende 11 kaart gorunuyor....

TIKANDI kategorisinde.....geriye kalanlar....TURSU SURATLI.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sasa bu zaten olmuş.

BAK....

TIGANDI kerizzz....

3 alti heryer....KURSUNLARIMIN HEDEFIDIR....3.36 DA ISTOP OLACAK TIGANAN KERIZZZZ....

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Bu dowu bi salsalar

Ne zaman bi sıkıntı olsa hop dow endeksi ile bertaraf ediyorlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information