Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Evet geçenlerde yüzde 50 yapacağını düşündüğüm bir senetten bahsetmiştim dünkü silkelemenin olacagini dusumustum bunun için erteledim yazmayı öncelikle pazarlamacı mal kitlemeci vs denmesin gurupta iyi grafikerler baksın mümkünse kendi kararinizi verin benimki öngörü sadece senet NUGYO
Aksam seansi yaklasik 7000 arti kapatti
Bist bana göre 5 usd hedefine yolculuğa basladi
Çok iddialı hedef.Endeks'in kabaca 13,000 e gitmesi için ne sebep var ki?
Ben tam tersi önce sağlam düzeltme sonra yeni zirveler bekliyorum.
Kuzu hocamızın yol haritası hala geçerli bana göre.200 -175 dolar hedefleri bekliyoruz.
Bereketli günler
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Froto buraya çok yazdım ana kağıdım diye 7 kağıttan biri
Toaso arcelik pgs froto tüp sise thy
Bu kağıtları cok yazip
Frotoya 1000 demistim
Hatırlayan vardır değerlendiren de
Aksam seansi yaklasik 7000 arti kapatti
Bist bana göre 5 usd hedefine yolculuğa basladi
Sebebi sorulmuş
2 dayanağı var
1 turk halkı borsayı keşfetti dussende satmıyor
Bu böyle gidecek artık borsanın ana gücü halk oldu
Bu olmasa ocaktan beri korkunç satışlar bisti 2000 e düşürüldü
2. Dayanağı kkm
Bu endeksi 5000 usd ye cikaracak
Kkm den devlet çıkış hazırlığı yapiyor
Evet geçenlerde yüzde 50 yapacağını düşündüğüm bir senetten bahsetmiştim dünkü silkelemenin olacagini dusumustum bunun için erteledim yazmayı öncelikle pazarlamacı mal kitlemeci vs denmesin gurupta iyi grafikerler baksın mümkünse kendi kararinizi verin benimki öngörü sadece senet NUGYO
Yorum