Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Cumhurbaşkanı yeni nas dönemini bugün ilan etmiştir
Hayırlı olsun
FAIZLER VE SURIYE.....
SURIYE.....
uc ayri SURIYE var....olusacak olan hangisi.....FAIZLER ONA GORE....
birinci SURIYE.....20 milyon halk...sebzesi meyvesi...herseyi turkiyeden gidecek...ENFLASYONU PATLATACAK BU.....suriyede birikmis SERMAYE HIC YOK....turk lirasi akacak oraya....80 milyon turkiye ye 20 milyon suriye yi ekle....100 milyon insan eder...PIYASADA KI TURK LIRASI YETMEZ....darphane tl basacak ve dagitacak.....LIQITITE YUZDE 20 ARTIRILACAK.....
SORU SUDUR....DOLARTL NE OLUR....FAIZ NE OLUR....ENFLASYON NE OLUR.
cugaplari bende sakli.....
ikinci suriye....5 milyon.....
ucuncu suriye....KORKUNC BIR IC HARP...
bu ikisine gorede SIMULASYONUM HAZIRLANIYOR.....
REALITY NEDIR....AL-QAIDE SURIYEYE GIRDI....ISRAEL 1000 SORTI ILE TUM SURIYE HAVA-DENIZ-KARA SILAHLARINI VE ALT YAPISINI YOKETTI....GOLANI ISGAL ETMISTI...SIMDI ONUN UC KATI DAHA SURIYE ARAZINI ISGAL ETTI....bunlar olurken....AL-QAIDE seyretti ve sustu...biz asla israelle savasmiyacagiz dedi....
neden....EEE CUNKI...ISRAEL OYLE ISTIYOR...SUREKLI IC SAVAS.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kayyum atamamış da şirkete çökmüş gibi duruyor (hisseler el değiştirmiş).
sanırım putin şunu diyor: Suriyede bana yaptırdığın zararın ilk taksidini kesiyorum.
Yorum