Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Kuzu sattı mı acaba

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

abc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu sattı mı acaba
      Valla bilemiyorum ama 9700 kırılırsa köyü satar giderim demişti

Yorum

• muratti
        Aktif
        • 09 Eylül 2007
        • 266

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Valla bilemiyorum ama 9700 kırılırsa köyü satar giderim demişti
        Kuzu vermiştir büyük ihtimal

Yorum

• Hale Türk
          Aktif
          • 05 Haziran 2018
          • 318

Evet arka arkaya patron ve ortak satışları başladı. Kontr Agrot Goknr vs vs … Patronlara para lazım. Bu para hisse satışları ve bedelliler ile sağlanacak. Şubat ayına kadar bizi 8200 indirecek asıl olay bence bu furya olacak.

Yorum

• sarisicak01
            Tecrübeli
            • 22 Ağustos 2018
            • 478

BENCE 8200 artık çok zor. Ok yaydan çıktı ve ilerliyor. Biraz zaman lazım.

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

EH EHHHH....GENE GONDU DURNALAR.....

guslarrr ve YAPTIRIMLAR......tedirginler.....

BLAD-I SAM....SURIYE....derin STRATEJIK CUKUR....

dustuk icine....CIKAMIYORUZ.

hayallerimiz.....hedeflerimiz....TARUMAR OLDU....

9700 KIRILDI......GOTUMUZ CIPLAK....BOZUK ON KURUS GIBIM PARLIYOR.....SAVUNMASIZ.

TECAVUZ AN MESELESI.....

YA GOTUN....BAKIRELIGIN.....YADA MALLAR.....VER KURTUL....HALA KARDAYKEN.....

KIYAMIYORUM.....

ektim....suladim....sevdim....buyuttum.....tam ASKER EDECEKKEN.....VEREM OLDULAR.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  2018 yılını hiç unutmam. Trump bir cümle ile bizi 120000 endeksten 80000 indirdi. (Ekonominizi mahvederim) Sonra Tayyip Bey’e yazdığı mektubu gitti Trump Tower girişine astı. (Aptal olma dediği mektup)

Sevgili Sarısıcak her şey mümkündür. Olmazı oldururlar. Koca Suriyeyi Tayyip Bey emevi camiinde namaz kılsın diye Türkiye’ye hediye edecek değiller. Trump her süprize açık bir adam. Ocak ayı sonrası jeopolitik çok şeye gebedir bence. Bir tek Jeopolitik değil şirketler de sıkıntılı bir döneme viraja giriyor. Aynı anda 10 patron müsait ortamı yakalasın tamam desin anlaşsın burayı 1 ayda 8200 indirirler.

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    2018 yılını hiç unutmam. Trump bir cümle ile bizi 120000 endeksten 80000 indirdi. (Ekonominizi mahvederim) Sonra Tayyip Bey’e yazdığı mektubu gitti Trump Tower girişine astı. (Aptal olma dediği mektup)

Sevgili Sarısıcak her şey mümkündür. Olmazı oldururlar. Koca Suriyeyi Tayyip Bey emevi camiinde namaz kılsın diye Türkiye’ye hediye edecek değiller. Trump her süprize açık bir adam. Ocak ayı sonrası jeopolitik çok şeye gebedir bence. Bir tek Jeopolitik değil şirketler de sıkıntılı bir döneme viraja giriyor. Aynı anda 10 patron müsait ortamı yakalasın tamam desin anlaşsın burayı 1 ayda 8200 indirirler.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Faizi dusuremez merkez......stratejik cukur....buna engel artik.

ARAPLAR.....korfezdeki araplar.....HERSEYI SATIP KACIYOR TURKIYEDEN.....

yakinda....

hep bir agizdan INLIYECEKLER....TURKIYE ARAP TOPRAKLARINA GIRDI....CIKSIN HEMEN DIYE.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

NE DEMISTIM....TUM YAZDIKLARIM GECERSIZ....SURIYE OLAYI OLUR OLMAZ....

ne yapamamistim.....satmaya kiyamamistim....BUYUK HATA....KENDIM ETTIM....KENDIM BULDUM....GUL GIBI SARARIP SOLDUM....

elimde....DIKENLERIM VAR..

Yorum

• Hale Türk
                          Aktif
                          • 05 Haziran 2018
                          • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Faizi dusuremez merkez......stratejik cukur....buna engel artik.

ARAPLAR.....korfezdeki araplar.....HERSEYI SATIP KACIYOR TURKIYEDEN.....

yakinda....

hep bir agizdan INLIYECEKLER....TURKIYE ARAP TOPRAKLARINA GIRDI....CIKSIN HEMEN DIYE.
                          Kuzum biz de satak de haydi. Neyi beklioz. 10200 tepki koysa nolcak ki ? Bence satak gidek çalı arkasına.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

EN GERILERDE....BIR KUZU TEKNIK ANALIZI VERMISTIM.....

11 200 DEN....8600 E....ORADAN 10 200 E.....ORADAN 7200 E....

DIYE....

BAHCELI....APO CIKSIN DEYINCE....BU OLMAZ DEDIM....DEVLET PKK ILE ANLASIP SURIYEDE KI....GAZA VE PETROLE CULLANACAK DEYU....beni gandirdi bahceli.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hale türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzum biz de satak de haydi. Neyi beklioz. 10200 tepki koysa nolcak ki ? Bence satak gidek çalı arkasına.
                              tepkiyi bekliyecegiz....10 200 u.....

HALE....ben slow traderim.....maliyetimiz 8600 de....KARDAN KAYBEDIYORUZ....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                en gerilerde....bir kuzu teknik analizi vermistim.....

11 200 den....8600 e....oradan 10 200 e.....oradan 7200 e....

Diye....

Bahceli....apo ciksin deyince....bu olmaz dedim....devlet pkk ile anlasip suriyede ki....gaza ve petrole cullanacak deyu....beni gandirdi bahceli.
                                beni gandirmadiysa....ki ihtimal....

hedef feyza-2 basliyor....bu silkelemesi.

BU ARADA....

aglayalim....inliyelim....surekli AGIT yakalim....yandik...olduk bittik....diyelim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information