Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • istinyetilkisi
    Aktif
    • 12 Temmuz 2016
    • 273

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KAVGA NE ZAMAN CIKACAK.....TURKIYE VE RUSYA ARASINDA....

QATAR DOGAL GAZ BORULARININ SURIYE VE TURKIYE UZERINDEN AVRUPAYA CEKILMESI KARARI VERILINCE.....AVRUPA EN COK DOGAL GAZ TUKETEN....QATAR EN COK DOGAL GAZI OLAN ULKE....BU HAT CEKILIRSE....RUSYA AVRUPAYA ZIRNIK DOGAL GAZ VEREMEZ...bunu nasil hallettiler....beynim onu cozmek ucun gunlerdir cirpiniyor....aranizda....BEYNI CIRPINAN VARSA YAZSIN....

cunki....ASAD bu hattin cekilmesine izin vermedi....2010 da....2011 de suriye ic savasi basladi...QATAR...al-qaideye 10 milyar dolar gomdu....simdiki HTS ve eski DAES .
    Sevgili kuzu hocam yaptığınız bilgi paylaşımı ile yaptığım teşekkür az kalır . Sizin sayenizde Hayata bakış açımı değişti . Bilgilerinizi yeni nesillerede aktarıyorum
    .Binlerec teşekkürler . Saygılarımla

Yorum

• istinyetilkisi
      Aktif
      • 12 Temmuz 2016
      • 273

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sevgili kuzu hocam yaptığınız bilgi paylaşımı ile yaptığım teşekkür az kalır . Sizin sayenizde Hayata bakış açımı değişti . Bilgilerinizi yeni nesillerede aktarıyorum
      .Binlerec teşekkürler . Saygılarımla
      Gelelim gaz meselesine ; Bu olayı sadece qatar ile ele almayın doğu akdenizdeki hidro karbon rezervleri ile birlikte değerlendirmek gerekiyor. Rus gazını yine avrupaya satacak avrupanın kuzey bölgelerine iş alanları daha fazlalaşacak bunu telekominikasyon altyapılarını daha güçlendirmeleri ilk sinyalleri veriyor.Bizden gidecek olan gaz orta avrupa ve güney tarafına olacak gibi. Saygılarımla

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

ulan şişe 2 gün yeşil olamadın dimi

Yorum

• sarisicak01
          Tecrübeli
          • 22 Ağustos 2018
          • 478

Bilgi ve yorumuna sağlık Sayın Kuzu.

Yorum

• Karatay
            Aktif
            • 14 Ağustos 2011
            • 277

BILDIKLERIMI BIR AYDIR YAZMIYORUM....SAKLIYORUM....emme senin hatirin yuksek...YAZAYIM.

HERSEY ISRAEL LUBNANA GIRINCE BASADI....

TURKIYE....URUS....IRAN defalarca toplandi....ASAD herseyin icinde....

ISRAEL I durdurmanin tek yolu vardi.....

o yolda anlastilar....

ASAD cekilecek....tum suriye ordusu tek kursun atmadan kenarda duracak....60 000 kisilik cihadci ordu....suriyeye inecek....BIRLESIK SURIYE KURULACAK....HEZBULLAH DOST VE ORTAK....

TUM BU BIRLESIK GUCLER....KUDUSE YURUYECEK....FREE FILISTIN DEVLETI OLUSTURULACAK....bu isin mimari....MEHDI PUTIN....ASAD YANINDA SUAN....

AKL-I MUTLAK BENIM....
            Eyvallah Bilge Adam....

Burada bazı noktalara şerh koymak gerekir belki.
            Evet belli anlaşmaların olduğu kesin.
            Trump göreve başlamadan arka planda Putin ile anlaştı sanırım.
            İsrail neredeyse tüm dünya tarafından destekleniyor.

İsrail'in yok edileceğine dair görüşlerinin gerçekleşebileceğini pek sanmıyorum.
            Umarım gerçekleşir, en azından kolunu kanadını kırıp, kıçının üstüne oturtmak bile yeterli olur.
            Yakında Suriye'nin büyük bir kısmını işgal edecek gibi..

Bu durumda bizimkilerde muhtemelen tampon bölgeyi Halep ve altına kadar uzatacaklar.

500 bin tane aşiret, mezhep ve fragmanın oturup anlaşmasını kimse beklemiyor herhalde.

Yorum

• Cakirmetin05
              Tecrübeli
              • 20 Mart 2022
              • 1198

BILDIKLERIMI BIR AYDIR YAZMIYORUM....SAKLIYORUM....emme senin hatirin yuksek...YAZAYIM.

HERSEY ISRAEL LUBNANA GIRINCE BASADI....

TURKIYE....URUS....IRAN defalarca toplandi....ASAD herseyin icinde....

ISRAEL I durdurmanin tek yolu vardi.....

o yolda anlastilar....

ASAD cekilecek....tum suriye ordusu tek kursun atmadan kenarda duracak....60 000 kisilik cihadci ordu....suriyeye inecek....BIRLESIK SURIYE KURULACAK....HEZBULLAH DOST VE ORTAK....

TUM BU BIRLESIK GUCLER....KUDUSE YURUYECEK....FREE FILISTIN DEVLETI OLUSTURULACAK....bu isin mimari....MEHDI PUTIN....ASAD YANINDA SUAN....

AKL-I MUTLAK BENIM....
              Peki Hocam varlığını korku ve kuşku üzerine şekillendiren Siyonistler bu ihtimali düşünmüyor mu?
              Bakın Suriye'nin askeri varlığını yok etmek üzere saldırılara başladı.
              Bir taraftan uzun süredir gözünü diktiği bir kısım Suriye toprağını eline geçirdi.
              Bir taraftan da Kürtlere kendi topraklarına yakın bölgede devlet kurdurarak kendi egemenliğini genişletmek istiyor.
              Bence BOP tıkır tıkır çalışıyor. Bu kaostan en karlı çıkacak devlet İsrail.
              Bizim islamcı geçinenler boşuna seviniyor.
              Varlığını Orta Doğu'da kaos ve düzensizlik üzerine kurgulamış olan İsrail ve ABD siyaseti nakış gibi işliyor.
              " Her şeyi bidiğini iddia edene
              Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Kuzu hocanın dediği sert silkelemer başlıyor mu

Yorum

• Bilgehan04
                  Yeni Üye
                  • 30 Aralık 2020
                  • 33

kuzu hocam ongorülerin için teşekkürler
                  ama ben de her zamanki gibi kaybedicek tarafda olacağımızı düşünüyorum maalesef
                  saygılar

Yorum

• Guerra
                    Kadrolu
                    • 02 Ağustos 2011
                    • 5561

Kuzu Hazretleri, attığın sayı vurduğun gol olsun...

Yorum

• Misafir

trenden atlayan atlayana

Yorum

• kurt
                        Tecrübeli
                        • 20 Aralık 2022
                        • 1361

GOLD ONS..........

GOLD yükselişinin balon olduğu ve yükseliş yönünde yorum yapanlarla dalga geçildiğini görüyorum..

Herkesin herşeyi çok iyi bildiği bir zamandayız...

ZAMAN herkese doğruyu gösterecek....
                        Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

GOLD ONS..........

GOLD yükselişinin balon olduğu ve yükseliş yönünde yorum yapanlarla dalga geçildiğini görüyorum..:(

Herkesin herşeyi çok iyi bildiği bir zamandayız...

ZAMAN herkese doğruyu gösterecek....

DALGA geçenlerle DALGA geçilebilir...Bence tabii..
                          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kaptannemo
                            Seyirci Üye
                            • 04 Haziran 2009
                            • 69

Kuzum benim için çok değerli, ufkumu açıyor, olaylara bize gösterilenden başka açılarla nasıl yaklaşılır onu öğreniyorum, teşekkürler, aklına ve yüreğine hürmetler koca çınar.

Yorum

• Karatay
                              Aktif
                              • 14 Ağustos 2011
                              • 277

Bu arada yakın bir zaman sonra, İsrail ile burun buruna geleceğiz büyük ihtimal..

Devlet yetkilileri bunun daha yeni farkına vardı.
                              Açıkçası şeriatçı kafa kesenlerle komşu olmaktansa İsrail ile komşu olmayı tercih ederim.

Ve İsrail yayılmacılığını bu bölgede durdurabilecek, seninde dediğin gibi tek ülke Türkiye...!
                              Ama büyük ihtimal bu bize çok pahalıya mal olacak.

Diğer şeriatçılar ancak birbirbirlerini boğazlayan, sokak kabadayıları ve serserilerinden oluşuyor..Hepsi birer "proxy" uzaktan kumandalı paralı birer eşyalar aslında.

Ama bizim yumuşak karnımız var...
                              İçimizdeki kürtler ile anlaşmak zorundayız...

Avrupa tarafından bakarsak asla karışık ve şeriatçı bir ülke ile komşu olmak istemez..
                              Bizim ne çok güçlü ne de ortadoğudaki gibi bir ülke olmamız işlerine gelmez..Kısaca Ortadoğu ile aralarındaki tampon bölgeyiz.
                              O yüzden çok korkuyorlar..
                              Bizdeki yöneticiler hep onların çıkarlarına uygun davranıyor..
                              "Bknz..Merkel'in anıları.."

Yorum

• Misafir

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bu arada yakın bir zaman sonra, İsrail ile burun buruna geleceğiz büyük ihtimal..

Devlet yetkilileri bunun daha yeni farkına vardı.
                                Açıkçası şeriatçı kafa kesenlerle komşu olmaktansa İsrail ile komşu olmayı tercih ederim.

Ve İsrail yayılmacılığını bu bölgede durdurabilecek, seninde dediğin gibi tek ülke Türkiye...

Diğer şeriatçılar ancak birbirbirlerini boğazlayan, sokak kabadayıları ve serserilerinden oluşuyor..

Ama bizim yumuşak karnımız var...
                                İçimizdeki kürtler ile anlaşmak zorundayız...

Avrupa tarafından bakarsak asla karışık ve şeriatçı bir ülke ile komşu olmak istemez..
                                Bizim ne çok güçlü ne de ortadoğudaki gibi bir ülke olmamız işlerine gelmez..
                                O yüzden çok korkuyorlar..
                                Bizdeki yöneticiler hep onların çıkarlarına uygun davranıyor..
                                "Bknz..Merkel'in anıları.."
                                yuşa tepesi , yuşa peygamber, ?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information