Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
9700 E INDIK....BURADA ARTIK MAL SATMAYIN....NEREYE DUSERSE DUSSUN....DONUP GELIP 10 200 EN AZ OLACAK DEDIM....HEDEFI 11 600 VERDIM....SIZI KURTARDIM....
BANA BORCUNUZ VAR....doseyin tessekkurlerinizi....yogusam tek kelime yazmam.....
8600 DE MALA SOKTUGUM KARDESLERIME.....
HICKIMSE....HICBIRHUBAR BENI DURDURAMAZ...MALA GIRIYORUM....8 AY ONCE ILAN ETTIM....MALA GIRECEGIM DEDIM....GIRDIM VE GIRDINIZ....YUZDE 20 CIKTIK...
BANA BORCUNUZ VAR....doseyin tessekkurlerinizi....yogusam tek satir yazmam....
9700 E INDIK....BURADA ARTIK MAL SATMAYIN....NEREYE DUSERSE DUSSUN....DONUP GELIP 10 200 EN AZ OLACAK DEDIM....HEDEFI 11 600 VERDIM....SIZI KURTARDIM....
BANA BORCUNUZ VAR....doseyin tessekkurlerinizi....yogusam tek kelime yazmam.....
HICKIMSE....HICBIRHUBAR BENI DURDURAMAZ...MALA GIRIYORUM....8 AY ONCE ILAN ETTIM....MALA GIRECEGIM DEDIM....GIRDIM VE GIRDINIZ....YUZDE 20 CIKTIK...
Emeğine yüreğine sağlık Kuzu Emmim
Bu alemin kralı piri sensin
İyi ki varsın
Sonsuz teşekkürler.
p kolay ABDURAMAN CAVUS....tessekkur edenleri listeler....onlara ozelden yollariz....NANKOR INSANI SEVMEM...bedava bilgi veriyorum....kilometrelerce yazi yaziyorum....iki satir tessekkur ve takdir yazmak insan olmaktir....insan olmuyanla....sen ABDURAMAN CAVUS ve ben ESER ONBASININ ne isi olur onlarla....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emeğine yüreğine sağlık Kuzu Emmim
Bu alemin kralı piri sensin
İyi ki varsın
Sonsuz teşekkürler.
Bu arada Emmim,
Simülasyon C işliyor yazdıklarından anladığım.
11600 yolunda veya Feyza 2 yolunda bolca silkeleme olacak dedin.
11600 ya kadar soluksuz gidecek sanki. Ne dersin?
Teşekkürler kuzu hocam,
her daim izlemedeyiz sağol varol...
Bu arada Emmim,
Simülasyon C işliyor yazdıklarından anladığım.
11600 yolunda veya Feyza 2 yolunda bolca silkeleme olacak dedin.
11600 ya kadar soluksuz gidecek sanki. Ne dersin?
11600 bisey degil onu ilk hedef olarak verdim...MALDA YAKALANAN KARDESLERIM UCUN...ESAS HEDEFI VERMEDIM....NE OLACAGI VE NEREYE GIDECEGI BENDE SAKLI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
11600 bisey degil onu ilk hedef olarak verdim...MALDA YAKALANAN KARDESLERIM UCUN...ESAS HEDEFI VERMEDIM....NE OLACAGI VE NEREYE GIDECEGI BENDE SAKLI....
Emeğinizin kıymetini biliyor ve cömertliginiz için teşekkürler ediyoruz Sn.kuzu. Takipteyiz, Rastgele...
Sağolasın var olasın Emmim,
Uygun gördüğün zamanda yazarsın seni seven yeğenlerine, değil mi?
Beynine, bilgine, bilgeliğine, aklına, emeğine, yüreğine helal olsun. teşekkürler ve saygılar sayın kuzu.
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum