Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

EFENIM KUZU....FELSEFE YAPIP KAFAMIZI IKME....

SURIYEDE HANGI TURK SIRKETLERI.....ESAS OGLAN OLACAK....

vayyyyy manfaatci gavat vay....felsefe yapma heee....

demiyecegim....MAMINA CAKAYIM.

KAC TON ALTIN TURKIYEYE AKAR.....

demiyecegim lem ipne.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kizdim.....

gidirem....

SEVGILERIMLE....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kizdim.....

gidirem....

Haydaaa şimdi değilse ne zaman kuzum ???

Yorum

• Misafir

kizdim.....

gidirem....

Bizi yanlız bırakma kuzu.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

abc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bizi yanlız bırakma kuzu.
            birakirmiyim....bana yakisir mi....ben kuzu yum....

Yorum

• AmurTemur
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2012
              • 120

lem yorumlamistim ya bahceli apo gelsin mecliste koussun der demez....

DEMISTIM KI....DEVLET AKLI BU....MISAKI MILLI YOLUNDAYIZ....SURIYE TURKIYEYE EMANET....

PETROL VE GAZ BIZIM OLACAK....

hepiniz kizmistiniz bana....

al....DEDIKLERIM AYNEN OLUYOR....

.
              Kuzu emmi sizi az çok tanıyorsam bunun olmayacağını bildiğinizden eminim...

Ama şimdilik böyle yazdığından da eminim.

Çok eskiye değil,son 100 yıllık ortadoğu tarihini noktasına, virgülüne çok iyi bilenler bunun

ağıza kısada bir parmak bal sürmek olduğunu iyi bilir...deva mı ham hayal olduğunu çok iyi bilir.

Kısa da ağıza bir parmak bal sürülebilir..Deva mı hayal...

Bu sakız 2012 yılından 2015 yılına kadar da çiğnenmiş,abd israil yetiştirmesi işid sahaya sürülmüş,

eş zamanlı Türkiye'de pkk açılımı başlatılmış, rahat duruma gelen pkk lıların hepsi suriyenin kuzeyinde

ypg adını alarak, işidliler sahayı ypg lilere bırakma tiyatrosu oynanmış, pkk-ypg orada kahraman yapılmıştı.

O zamanda petrol gaz rüyası ile gözü boyanan Türk halkı, pkk- ypg ye bırakılan %35 lik bir alandan etnik temizlikle

Türkiye ye sürülen milyonlarca sığınmacı suriyeli yi kucağında bulmuş 10 yıldır da bakmak zorunda kalmıştı.

Evet yine bu sakız Türk halkına verilecek görünüyor.
              Bir parmak bal olayı şu anda ne kadar sürer emin değilim ( 6 ay mı, 1-3 yıl mı)

Ama devamının hayal olduğunu,

bölgede ki gelişmeleri yıllardır takip edenler ve tarih bilgisi güçlü olanlar iyi bilir.

Diliyorum ki ben ve benim gibi düşünenler yanılsın, her şey güzel olsun.

.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

YENI SURIYE.....nasil olacak.....

bunu tahmin edebilmek ucun.....2000 yillik suriyeye bakacaksin.....

2000 yil boyunca hic kendilerine ait bir devletleri olmamis....ya misir...ya iran....yada anadoluda ki hakim devletlere bagli bir ulke....bir kez samda 90 yil suren EMEVI DEVLETI....oda mekke ve medineden gelen bedevil araplara ait.....birde ESAD ailesinin kurdugu devlet....oda 75 yil surmus......

SONUC....KENDI KENDILERINI YONETEMEYEN BIR COGRAFYA.....1000 etnik gurup....1000 mezhep ve dinsel ayirim...

tek parca kalmalarinin yolu...TURKIYEYE bagli olmalarini gerektiriyor....

degilse....LIBYA....suanda nasil QADDAFIYI mumla ariyor....bunlarda ASAD I mumla ararlar....feci bir ic savas...BU TURKIYEYI MAHFEDER....

BOP PROJESI BU....ISRAEL BUNU ISTIYOR....SUREKLI....MUSLUMANIN MUSLUMANI KIRDIGI BIR SAVAS....ISRAELLE SAVASACAK GUCTE HICKIMSE KALMASIN ISTIYOR....HIZBULLAH...bugun itibari ile...artik bitti...SURIYE besliyordu onu.....lubnan israelin diyebiliriz....

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Kuzu hocam hazır seni yakalamışken

Versen yol haritamızı günlerdir müridlerin ağzından çıkacakları bekliyor

Nasılsa sonunda senin dediğin olacak

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

uc duruma gore 3SIMULASYONUM VAR....TURK FINANSAL PIYASALARI UCUN....

SIMULASYON A....HOMS DA suriye,iran ve rusyanin HTS yi durdurup tuketmesi....yukaridaki yazim....BU OLSAYDI....PAZARTESI BORSAYI SATACAKTIM....simdi satmiyacagim....

SIMULASYON B....BOP PROJESININ UYGULANMASI....uc veya dorde bolunmus suriye....

SIMULASYON C....RUSYA IRAN TURKIYENIN OKEY DIYECEGI....TEK SURIYE....TUM MUHALIFLER VE BAAS PARTISI ORTAK....ASAD YOK...PARTISI VAR....

UC SIMULASYONUMA GORE....EYLEM PLANLARIM VAR....birden ve aniden gelir....NE YAPACAGIMI YAZAR VE YAPARIM.
                    SIMULASYON-B.....hemen sat....turkiyeden komple cik....

SIMULASYON-C.....HEDEF FEYZA-2

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

MALDAYIZ.....GIRERKEN HEDEF VERDIM....11 400 ILA 11 600

eger SIMULASYON B ise gercek....haftaya cuma 11 000 oluruz....ve satarim....

efer SIMULASYON C ise gercek.....SILKELEMELER GELECEK COK SERT....VE HEDEF FEYZA....

IKI HAL UCUNDE OYUN TARZIM HAZIR.....OYLUM OYLUM OYACAGIM.....OYA GIBI.....

Yorum

• AmurTemur
                        Katılımcı
                        • 06 Ekim 2012
                        • 120

KANDIRILDIK MI....VERILEN SOZLER GERCEK MI....

dikkat ederseniz fazla yazmiyorum bu konuda....

direct sonucu yaziyorum....

ASAD bundan bir ay once ISTIFASINI putine Verdi....ANLASMA YAPILDI....asad in basbakani bu yeni hukumetinde basbakani suan.....HERSEY YUMUSAK....KAN YOK.
                        TURK FINANSAL ARENASI.....

bu reality leri aklinda tutanlarin....AKINLARI ILE BEREKETLI OLACAKTIR....eger...KANDIRILMADIK SA.....
                        Evet kuzu emmi kısa da bereketli olacaktır. Çünkü her şey önceden planlı...Plan istedikleri gibi işledi işliyor.

Bahçe nin ilk açıklaması ve devamında son 10 günde oradaki olaydan piyasa için

en küçük endişe duymadım.Çünkü piyasa sonucun böyle olacağını biliyordu.

Şimdi yoğun bir propoganda ile bir parmak bal ve bol hayal verilecektir.

Bu süreçde hala eksik kalan ulus bilinci oluşturma son hızla devam edecek ve İran ayağı da halledilince,

Nihai amaç hasıl olacaktır.Nihai hedef ve amaç yaklaştıkça biz çok zarar görürüz.

Orta uzun vade de kandırılacağız Kuzu emmi...Su kaynaklarını bile elinden almaya çalışacaklar kuzu emmi.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgur meselesi.

Kendi iraden dışında gelişen bir şeyin sonucunun ne olacağını kestiremezsim. Risktir.

Elin şeyi ile gerdeğe girilmez.

Ama bireysel olarak biz kendi işimize, piyasaya bakalım.

Kuzu emmi başkasının şeyi ile gerdeğe girmez. Her zaman ve daha yeni 8600 dibinde olduğu gibi

kutmu kumaş yatakta piyasayı evirir çevirir gereğini en iyisinden yapar.

Kuzu emmi her zaman 20 yaşındadır.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Evet kuzu emmi kısa da bereketli olacaktır. Çünkü her şey önceden planlı...Plan istedikleri gibi işledi işliyor.

Bahçe nin ilk açıklaması ve devamında son 10 günde oradaki olaydan piyasa için

en küçük endişe duymadım.Çünkü piyasa sonucun böyle olacağını biliyordu.

Şimdi yoğun bir propoganda ile bir parmak bal ve bol hayal verilecektir.

Bu süreçde hala eksik kalan ulus bilinci oluşturma son hızla devam edecek ve İran ayağı da halledilince,

Nihai amaç hasıl olacaktır.Nihai hedef ve amaç yaklaştıkça biz çok zarar görürüz.

Orta uzun vade de kandırılacağız Kuzu emmi...Su kaynaklarını bile elinden almaya çalışacaklar kuzu emmi.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgur meselesi.

Kendi iraden dışında gelişen bir şeyin sonucunun ne olacağını kestiremezsim. Risktir.

Elin şeyi ile gerdeğe girilmez.

Ama bireysel olarak biz kendi işimize, piyasaya bakalım.

Kuzu emmi başkasının şeyi ile gerdeğe girmez. Her zaman ve daha yeni 8600 dibinde olduğu gibi

kutmu kumaş yatakta piyasayı evirir çevirir gereğini en iyisinden yapar.

Kuzu emmi her zaman 20 yaşındadır.

ha ha ha....eleyim.

benim hanim ogluma....buban senden genc len....diye fistik atiyor....neseli ve eglenceli ol...buban gibi....bunaltma beni.....deyip yakiniyor gaci.....ha ha ha

baaa bag....az yaziyorsun....ortalikta yoksun....ayip oluyor.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Buna göre ülkemi kötü bir gelecek bekliyor

Çocuklarımız için üzülüyorum

İsrailin amacı ilk günden belli oldu

Şimdiden Suriye ye 14 km girdiler

Bi mehdi de bize lazım geç olmadan

Neyse yazacak çok şey var ama sayfa dolmasın

DİRİL ÜLKEM geç olmasın

Yorum

• Karatay
                              Aktif
                              • 14 Ağustos 2011
                              • 277

En baştan beri aynı fikirdeyim...
                              İran sınırından başlayarak, Irak ve Suriye sınırı dahil en az 10 metre zemin üstünde, en az 5 metre de zemin altında olmak üzere büyük duvarlar inşa etmeliyiz..
                              Giriş kapıları sınırlı ve çok iyi kontrol edilmeli...

Zaten tüm her şey Suriye sınırındaki mayınlı arazinin temizleme işini İsrail'e verdikten 3-4 sene sonra başladı..
                              Mayınlar temizlendi..
                              Arap baharı başladı..!!!

KİMSE BOŞ HAYALLER KURMASIN....!!!!!

ELİMZDEKİNİ KORUYALIM YETER....!!!

Ortadoğu cehennem gibi bir yerdir....Oradaki halk bizdeki halktan daha beter durumda.. Onları eğitebilmek için en az yüzyıl uğraşmak gerekir..Daha kendi halkını doğru düzgün eğitememiş ve hizmet veremeyen bir ülkeyiz. Bir de içimize aldıklarımız ile ülkenin demografik ve kültürel yapısını iyice bozdular..

BULAŞMAMAK EN DOĞRU KARAR OLUR....

Ayrıca oradaki petrol bitmeden de o bölge asla huzur bulmaz..

BENCE ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ ÇOK DAHA DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKEN BİR SÜREÇ, SIRA BİZE GELDİ...!

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Ben olsam

hazır zemin oluşmuş

Dövizi doldurmuşum

Halkım faiz den bıkmış iken hazır şam fatihi de olmuşum

Suriye şekillenene kadar , şak diye şimşeği gönderir faizi çatır çatır indirir

Haziranda da seçim yapardım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information