Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
KK adaylıktan çekilirse bu borsa tavan tavan gider.
Şuraya bir atasözü bırakayım.
KORKUYORSAN YAPMAYACAKSIN
YAPIYORSAN KORKMAYACAKSIN
Cengiz Han
Saygılarımla
Forumda kuzunun Kilicdaroglu kazanir iddiasına karsi 10000$ koyan tek kişi bendim
Ama kendisi teyit etmedigi için iddiaya girmemiş olduk.
Herseye rağmen Kilicdarogluna oy verdim.
Şu an yapabileceği hiç bir sey yok.
Atatürk'ün partisini yok eden adam olarak tarihe geçti.
Rte 2 yıl içinde isbankasina dolayısıyla şişecama el koyar.
Forumda kuzunun Kilicdaroglu kazanir iddiasına karsi 10000$ koyan tek kişi bendim
Ama kendisi teyit etmedigi için iddiaya girmemiş olduk.
Herseye rağmen Kilicdarogluna oy verdim.
Şu an yapabileceği hiç bir sey yok.
Atatürk'ün partisini yok eden adam olarak tarihe geçti.
Rte 2 yıl içinde isbankasina dolayısıyla şişecama el koyar.
Bay loser yine hayal kırıklığına uğrattı
İlk kez oy verdim dedeye... uzuldum kese kazansaydi..burda en cok eleştiren benim ama üzüldüm.. iyi temiz insan dürüst
Neden kızıyorum oyunu arttiramiyor
Varsa imkanı acilen ogan lehine çekilmeli
Kendi girerse yine oy aticam calisicam da
Son bir umut zor ama bakalım
En azından o 3 cuk partiyi ve hdp yi geri plana atıp ogan ile beraber milliyetci oylara oynamalı..son şansı.. hepimizin..
Rte hdp ye vuruyor %25 kemik oyu azalmaz asla hdp ye vurdukça azalmaz
Seçimi kurt oylarını belirler zirvaligini sinan ogan ayaklar altına aldı paçavra gibi atti
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
cuma gunu beni dinlemiyen....DINAZORLARIDA dogradi....kilicdaroglu rally si bu diyorlardi....ben ise tayyibe oynuyorlar demistim....
benim bizimkilerden farkim....turkiyede olmama ma ragmen....TURK HALKI VE KAFA YAPISINI ONLARDAN DAHA IYI BILMEMDI....
bu bir ders oldu....herkese.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
halkin istedigi bu rakkamlardan....NASIL PARA YAPARIZ....bunun usuleti ve suhuletini tespit etmektir.
bu donemde beni etkili yazilari ile ...ucmaktan kurtaran....
degerli dostum....
Amur Temur e....huzurlarinizda cok tessekurler ediyorum....o yazilari ile benim DINAZOR dostlarimdan ayri dusunmeme neden oldu....
Cem ve Vicente de....degerli katkilar yaptilar....halkin...ekonomiden cok....milliyetciligi esas aldiklarini furguladilar...
onlarada cok tessekkurler ediyorum....tahminleri tutu.....cem 10 000 dolar kazandi.
Yorum