Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Benim tanıdığım kuzu bu enflasyon muhasebesi haberinden sonra geldiği anda malı çaktım hedef tamam der üstüne bir de Short kene başlatır. Dediğim gibi yaparsa bende uzun zaman sonra shorta yerleşeceğim amma önce kuzu hele bi gelsin.
Benim tanıdığım kuzu bu enflasyon muhasebesi haberinden sonra geldiği anda malı çaktım hedef tamam der üstüne bir de Short kene başlatır. Dediğim gibi yaparsa bende uzun zaman sonra shorta yerleşeceğim amma önce kuzu hele bi gelsin.
Valla ben geçen gelip yazdıklarından sonra satıp shortlamıştır diye düşünüyorum
Maldayken çok sık yazamayacağını ifade etmişti. Son gelişmelerle birlikte değerlendirdiğimizde hala malda olduğu ve bir değişiklik akabinde bizleri her zamanki gibi bilgilendirecegi kanaatindeyim. Aman sağlığı iyi olsun da...selametle...
Enflasyon Muhasebesinden vazgeçmenin Bankaların karlılığına ve nakit akışına
hiçbir olumlu etkisi yoktur. Tam tersine fiktif karlar sebebiyle vergi yükleri artacaktır.
EM kaldırılıyor diye borsa ralliye kalkacaksa vay bizim halimize…
Eğer gerçekten yarın sabah bu olumlu bir açılışla sert bir alıma dönerse tüm spot pozisyonlarımı kapatıp shorta geçerim.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum