Korku yok....yalpalama yok....9700 e kadar yol temiz.....
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BOFA GIRTLAGINA KADAR SHORT.....
anlami.....hedef 9700....sonra 10 200.....
bu yol haritasini vermistim....8600 de iken.....gerilerde....
NE DEDIM....ICDINAMIKLER VE TEKNIK ICABI YUZDE 20 CIKIS SART....CARP 8500 U 1.20 ILE....10200 EDER....
PLANINI YAPMISIZ....BIZI....NE HUBAR...NE BOFA....NE KOFA...NEDE SURU DURDURABILIR....BIZ YALPALAMA NEDIR BILMEYIZ....KODUK MU....OTURTURUZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak geride....yol haritasi.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryuvarlak.....yuzde 10 ciktik.....burasi birinci silkeleme....yuzde 15 cikista 9700 de....esas silkeleme.....
bundan sonra.....9200 altina asla inmez....
9700 yukari kirildi mi....teknikciler mala agir agir gelirler...biz yuzde 15 kardaiken onlar almaya gelecekler.....
kredililer....bizle girenler....yuzde 20 de cakarlar....10 200 de yani....kaart bazlida....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
10 200 DE NE YAPACAGIZ KUZU....
yazarmiyim lem onu simdi....DUSMANLARIMDA OKUYOR BURAYI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ARALIK 31 DE 7200 E MI INECEGIZ KUZU....
yazarmiyim lem onu simdi.....ha ha ha....
ERKEN SECIM VE FAIZ INDIRIMI SARMALI NEDIR KUZU....
yazarmiyim lem bunu simdi.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yaz be hocam 2 gündür kafayı sıyırdık düşünmektenkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARALIK 31 DE 7200 E MI INECEGIZ KUZU....
yazarmiyim lem onu simdi.....ha ha ha....
ERKEN SECIM VE FAIZ INDIRIMI SARMALI NEDIR KUZU....
yazarmiyim lem bunu simdi.....
Gerçi bu şişe hep düşüyor yaw
Yorum
-
ALTINI 1900 DEN ALDIK....2550 DE SATTIK....YUZDE 30 KAR....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaz be hocam 2 gündür kafayı sıyırdık düşünmekten
niye sattik....
o parayla borsaya girip BIR AYDA YUZDE 20 KAR YAZMAK UCUN YAPTIK....suan yuzde 10 kar yazdik....az kaldi....ALTIN ISE YATAYDA SURUNECEK DEDIM....SURUNUYOR...emme biz yuzde 10 yazdik bile....
PARANIN DIYER YARISI TL MEVDUAT FAIZINDE....VE ARALIGA KADAR ORADAYIM DEDIM...9 AY....DOLAR OLARAK YUZDE 45 YAZACAK.....ISTE BU PARA....7200 UCUN.....
BAK NE KADAR YALPALAMADAN IS YAPAN ADAMIM....
nisan ayinda....birden ve aniden yazdim....
BORSAYI SATIYORUM....DOLARI BOZUYORUM....YARISIYLA ALTINA YARISIYLA TL MEVDUATA GIRIYORUM DEDIM...GIRDIM.
dedim ki ekim kasim ve aralikta....BORSAYA GIRECEGIM....
ALTINI SATTIM....borsaya girdim....
aralikta tl mevduattan inip onuda borsaya sokacagim dedim...
BUNA....AKILLI PARANIN....KISA VADE(6 ILA 9 AY)....CESITLI FINANSAL ARACLAR ARASINDA KI....SIRKULASYONU DENIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gundemimde....bitcoin shortlamada var....ondan 2 ayda yuzde 50 kazanacagim....oda aralikta....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
AMRIKI DERIN DEVLETI ILE TRUMP ARASINDAKI....BUYUK SAVAS....dun basladi....biden....ukraynada trumpi ipe bagladi....BU HERPTEN FECI PARA YAPACAGIM.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
henuz oyle bisey demedim....hedfimiz hala....11 400 ila 11 600....tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam 10200 lerden 7200 iniş sanırım satış fırsatı vermeden bi haber ile olur
ERKEN SECIM VE FAIZ INDIRIMI SARMALI ICABI....
BU BILGILERI GIDIKLAMA TUNCER....vermem....yayiliyor...PARA YAPAMIYORUZ.
ortalik yorumcu kayniyor....burayi okuyup dosuyorlar.
NISAN AYINDA YAPTIGIM GIBI....
BIRDEN VE ANIDEN GELIR....BELE BELE ETTIM DERIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10700 şort açtım.......
Kademeli olarak şort poz. açmaya devam edeceğim..
Aynı fiyattan , 10700 'den kapandım...Hisse portföy güzel devam ediyor
Daha yukardan şort poz. açmak istiyorum...
Benim için fiyattan ziyade , ZAMAN önemli..
Ve zararda oturmayı sevmiyorum..
Bugünkü kapanış benim için önemli...Kapanışa göre ÜÇ HAFTALIK senaryom olabiLİR.....
PUSU....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Hocam short açma da gidelim yahukurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynı fiyattan , 10700 'den kapandım...
Daha yukardan şort poz. açmak istiyorum...
PUSU....
Yorum
Yorum