Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun vade ralli yok mu hocam

11.400 ila 11 600...ocak sonu subat basi tuncer....

unutma....

BEN NE DIYORSAM ODUR....

cokecegiz dedim....COKTUK....

mal aliyorum dedim....ALDIK....

Cikacagiz dedim.....CIKIYORUZ....

altini sattim....oradaki parayi...borsaya soktum....ALTIN COKECEK DEDIM....COKUYOR....

ortaklarim sarladi altini satip borsaya niye girdin diye....cunki cikisa inanmiyorlardi....

onlara rapor gonderdim....BITCOIN UCACAK ALTINI BU YUZDEN GOCERTECEKLER DEDIM....RAPORUMDAN UC GUN SONRA....BITCOIN UCTU....ALTUN GOCTU....sebeb....DOLAR....HEM ALTINI HEMDE BITCOINI DOLAR VEREREK ALIYORSUN....ALTINA DOLAR VEREREK ALDIN MI...O DOLAR AMRIKIYE GELMIYOR...ALTIN HER ULKEDE VAR....BITCOIN E DOLAR VERDIP ALDIN MI....O DOLAR AMRIKIYE GELIYOR....BITCOIN AMRIKIYE AIT BIR SANAL TRAS....BU TRASIN ICAD EDILME SEBEBI TEKTIR....ALTIN ALMA BITCOIN AL...DOLARLAR AMRIKIYE GELSIN...

ortaklarim....yazilarimi okudu....yerlerine oturdular...altinin coktugu bitcoinin uctugu gun bir rapor daha yolladim onlara....tek cumle...

GORDUNUZ NU ULEN HODUKLER....BU ISLER GOT GOBEK BUYUTEREK OLMUYOR...idi...simdi borsada cikinca....dillerini gotlerine soktum....sakinler.

ha ha ha.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

TURK OLIGARG....ZAMAN VE ENTROPI ILISKISI....

TURK OLIGARG KAARDINI 0.8 DOLARDAN 5.5 DOLARA BASMIS...MALI HALKA YIKMIS...VE 1 DOLARA INMIS.....SASA BU....

neyi istiyor....5 dolara mali yiktiklarina diyorki....getirin o mali bana bestebir fiyatina geri verin....

VERENLER VERIYOR....emme birde kellesini kessen vermiyenler var....

iste burada....zaman oligargi zorluyor.....entropisi artiyor....FIYATI BIRAZ DAHA DUSUREYIM DIYOR....

dusurmek ucun mal satiyor....yuzde 10 daha dusuruyor.....

BI BAKIYOR KI NE GORSUN....vermiyenler gene vermemis aksine kuzu gibiler gelmis almis....ELINDEKI YIGILMIS MAL AZALIYOR....disaridaki mal cogaliyor.....bu durumu...BORSADA TERSINMEZ BIR OLAY DIYE TANIMLIYORUM....burada entropisi artar....oligargin....hizla yuzde 10 yukari basar....aaaaa kimse satmamis kuzu gibiler biraz daha almis....

ISTE BU tuncer.....

BORSADA MUTLAK SIFIR NOKTASIDIR....OLIGARGIN HEDEF FEYZA-2 DEN BASKA CARESI YOKTUR...

bilmem anlatabildim mi.....BENIM NEDEN....DIGER BORSACILARDAN COK FARKLI OLDUGUMU....

MUTLAK SIFIRI BILIYORUM.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        TURK OLIGARG....ZAMAN VE ENTROPI ILISKISI....

TURK OLIGARG KAARDINI 0.8 DOLARDAN 5.5 DOLARA BASMIS...MALI HALKA YIKMIS...VE 1 DOLARA INMIS.....SASA BU....

neyi istiyor....5 dolara mali yiktiklarina diyorki....getirin o mali bana bestebir fiyatina geri verin....

VERENLER VERIYOR....emme birde kellesini kessen vermiyenler var....

iste burada....zaman oligargi zorluyor.....entropisi artiyor....FIYATI BIRAZ DAHA DUSUREYIM DIYOR....

dusurmek ucun mal satiyor....yuzde 10 daha dusuruyor.....

BI BAKIYOR KI NE GORSUN....vermiyenler gene vermemis aksine kuzu gibiler gelmis almis....ELINDEKI YIGILMIS MAL AZALIYOR....disaridaki mal cogaliyor.....bu durumu...BORSADA TERSINMEZ BIR OLAY DIYE TANIMLIYORUM....burada entropisi artar....oligargin....hizla yuzde 10 yukari basar....aaaaa kimse satmamis kuzu gibiler biraz daha almis....

ISTE BU tuncer.....

BORSADA MUTLAK SIFIR NOKTASIDIR....OLIGARGIN HEDEF FEYZA-2 DEN BASKA CARESI YOKTUR...

bilmem anlatabildim mi.....BENIM NEDEN....DIGER BORSACILARDAN COK FARKLI OLDUGUMU....

MUTLAK SIFIRI BILIYORUM.
        Seni tam anlamak suya yazı yaznak gibi emmi

Aklımın aldığı kadar anlıyorum

Bi anladığım şey de kimsenin artık 10 milyar adet hissesi olan tahtadan bi halt olmaz dediği hisseyi almışsın

Biliyorum ki bu cenki de kazanırsın
        Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte
        Zaten bu konularda aklım olsa kendime faydam olurdu
        Bana göre temel anlamda alınacak tek hisse var thy

Ama onu da neden almıyorlar anlamış değilim adamlar deli gibi kar etmiş ama defter değerinin yarısında

Yorum

• iremm
          Aktif
          • 01 Mart 2019
          • 268

iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Mehmet Şimşek: “Enflasyon yerçekimi gücüne karşı mücadele edemez, düşecek.”

bunu dün demiş. görmemişim
          alem bu adam
          (bu arada yerçekimi gücünden kastı hızlı fakirleşme ama onu öyle söylemiyor)
          6 Ağustosta söylemişti.
          bu beyan önce Çin ekonomi modeli uygulayacağız denen sonra tepki alınınca "yok canım tamamen kendimize özgü Türk ekomoni modeli uygulayacağız" denen dönemin bittiği Afgan ekonomi döneminin başladığı milat idi -tabi yine sözde Türk ekonomi modeli söylemi dahilinde .

Afgan ekonomi modeli ise kısaca şöyle: %90 fakirlik sonucu negatif enflasyon
          (son zamanlarda fakirliğin diyanetçe sık sık övüldüğünü de hatırlamak gerek).

Yorum

• Misafir

6 Ağustosta söylemişti.
            bu beyan önce Çin ekonomi modeli uygulayacağız denen sonra tepki alınınca "yok canım tamamen kendimize özgü Türk ekomoni modeli uygulayacağız" denen dönemin bittiği Afgan ekonomi döneminin başladığı milat idi -tabi yine sözde Türk ekonomi modeli söylemi dahilinde .

ne modeli ekonomi bilmem ama deveyi verip nalı aramak ekonomisi bence

Yorum

• iremm
              Aktif
              • 01 Mart 2019
              • 268

6 Ağustosta söylemişti.

şunu da ekleyeyim, bunu tam uygulayamaz. yani yarı afgan modeli gibi bir şey uygular. fakirlik artar ama %90 olmaz. enflasyon düşer ama negatif olmaz.
              asıl amaç (oyu fakirden alıyoruz stratejisi) ilelebet iktidarı kaybetmemek
              beklenti ve plan bu şekilde - kanımca.
              inşallah başaramazlar !

ben artık sadece okur olarak ara sıra gireceğim (bist ve SP poz kapattığımda yazarım).
              sabrınız için teşekkür ederim. bol kazançlar hepinize

Yorum

• Misafir

kırmızı ind kuyruğu dik tutabilecekmi

Yorum

• kurt
                  Tecrübeli
                  • 20 Aralık 2022
                  • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  GOLD için bende aşağıda üç rakam var..Sırasıyla 2470 - 2424 -2352 ..Bu rakamlar şu anda destek..Ve düzeltme gelmemesi sebebi daha önce açılan yüklü short poz.lar

GOLD short squeze'den besleniyor...Yukarda henüz rakamım yok..

ERKEN GÖRMEK ,ERKEN POZİSYON AÇMAYI GEREKTİRMEZ..ZAMAN FİYATTAN ÖNEMLİDİR..

sevgi ve saygılar...

Svg..hayalım bu analizi senin isteğinle yapmıştım...GOLD 2790 zirvesinden düşerek 2540 işlem görüyor..

Aşağıdaki ilk güçlü desteği 2470 ' e yaklaştı...

Slow traderlar için çok büyük para...

Kartallar sinek avlamaz...

Selamlar..
                  Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                    Tecrübeli
                    • 20 Aralık 2022
                    • 1361

10850 şort......
                    10700 ' den pozisyonu kapattım..Kazancı topladım..

Düzeltme , düşüş veya ralyy farketmez PUSU hakkımı alırım.....

Yorum

• Misafir

kırmızı indi guc almıyor ,kuyruk dik ama bu saate kadar, mom zayıf kalıyor

Yorum

• kurt
                        Tecrübeli
                        • 20 Aralık 2022
                        • 1361

10800 şort....

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Şişe vakit ve nakit kaybısın

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Piyasa yapıcı kuzu hocamın dediğini yapıyor

Sert yukarıya sert aşağıya

Bakalım gün sonu tepede bitecek mi

Yorum

• Misafir

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Piyasa yapıcı kuzu hocamın dediğini yapıyor

Sert yukarıya sert aşağıya

Bakalım gün sonu tepede bitecek mi
                              5puan,10puan hesap dönemi, nal arar dururlar, deve gitmiş elden

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

10800 şort....

Portföye bir hisse daha ekledim..

10800 şort pozisyonu pair trade içindir..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information