kchol ü alıyorlar acaba bankayı tekrar satar mı hahahahaha
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzeltmede 9128 görüldü..Portföye bir hisse daha ilave edeceğim..
8945 max.düzeltme beklentim..Öncesinde 9040 var...
Bu sabah 9128 endekste borsanın en baba hissesini % 1.5 ekside işlem görürken aldım.Şu an % 4.5 primli işlem görüyor.İşlem hacminde ilk beşte..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster. Nedir portföy deki hisseler sakıncası yoksa bizde aldık YKB ttkom ve Ege bölgesinde bir hisse
ASLA hisse senedi paylaşmam....
Bu benim kuralım......
Kazanırım , kaybederim..
Parama geçer sözüm.....
Sevgiyle kalınız........Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Ona istinaden aldık kenara koyduk faiz indirimi ve japon fonlarından bistte pay düşerse diye çıkacak kuzu başkan dediği gibiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkchol ü alıyorlar acaba bankayı tekrar satar mı hahahahaha
Yorum
-
Hayırlı olsun koçu kapmissinizkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu sabah 9128 endekste borsanın en baba hissesini % 1.5 ekside işlem görürken aldım.Şu an % 4.5 primli işlem görüyor.İşlem hacminde ilk beşte..
Yorum
-
bende 173 den kaptıme.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun koçu kapmissiniz
Yorum
-
Mayıs ayındaki büyük düşüş de aynı haberin yalanlanmasıyla başlamıştı.
Umarım sonu benzemez." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
o yuzden pembe işini yapıyorÇakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMayıs ayındaki büyük düşüş de aynı haberin yalanlanmasıyla başlamıştı.
Umarım sonu benzemez.
Yorum
-
Kuzu başkan büyüksün konuşturdu yine 2006teget geçtiğimiz krizden beri takipteyim diğer köyde yazan TH var. sizi andı portföy yöneticisi galiba iyi yazıyor not düşmüş YKB diye. Kuzu nün ekipten yol gösterici şapka çıkartılır izlemeye devam ytd. Birde ekipten Ergün abi vardı o yilly oda iyi idi karahan bıkmış vb.de vardı hatırladığım
Yorum
-
Aman dikkat .
Coşkuya kapılırken dikkatli olalım gene de.
Viop makası hala % -2,2" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Viop 30 beklediğim dirence geldi.
Burasını da geçerse artık yeni bir dönem başlar

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Yorum

Yorum