Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Cakirmetin05
    Tecrübeli
    • 20 Mart 2022
    • 1198

Beklediğim yer 10620 idi.
    Buradan 10655 stopla short oldum. Hayırlısı bakalım
    " Her şeyi bidiğini iddia edene
    Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Cakirmetin05
      Tecrübeli
      • 20 Mart 2022
      • 1198

Beklediğim yer geldi 10620 short 10655 stop

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Viop 30 beklediğim yeri de aştı. 10500 te Longlar kapandı.
      10620- 10920 sıralı hedefler. Oralarda Short için düşünürüm.

Yorum

• Cakirmetin05
        Tecrübeli
        • 20 Mart 2022
        • 1198

Viop'ta beklenildiği gibi az az da olsa aktif fiyatı teorik fiyata yaklaştırıyor.
        Fark %2,7 de %2,4 e indi şimdilik

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Çok aldılar 3 gündür çok aldılar

Jöleli de paylaştı bunlar gemileri yakıp faizi indirecekler

Ona göre vaziyet alalım

Yorum

• sarisicak01
            Tecrübeli
            • 22 Ağustos 2018
            • 478

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Çok aldılar 3 gündür çok aldılar

Jöleli de paylaştı bunlar gemileri yakıp faizi indirecekler

Ona göre vaziyet alalım
            O zaman , enflasyonlu borsaya devam edeceğiz demektir. Bu da yeni zirveleri getirir. değil mi?

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              O zaman , enflasyonlu borsaya devam edeceğiz demektir. Bu da yeni zirveleri getirir. değil mi?
              Ben öyle okudum ama hocalara soralım

Yorum

• Misafir

Erdoğan: Benim yaklaşım tarzımı biliyorsunuz. İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Benim ekonomideki mantığım bu. Bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu sayın tuncer bu haberdenmi bahsediyorsunuz

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Erdoğan: Benim yaklaşım tarzımı biliyorsunuz. İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Benim ekonomideki mantığım bu. Bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu sayın tuncer bu haberdenmi bahsediyorsunuz
                  Evet bunun üzerine de yiğit bulut paylaşım yaptı

Ayrıca MB Başkanının bugünkü enflasyon sunumundaki bir soruya cevabında aralık gibi az da olsa başlanacak algısı oluştu

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

COK SERT BI CIKIS UCUN POZ ALDIK....

vayyyy ipneler deyip.....bizi yatirip ikmeye kalkisti....

kizdim....mallarima ilave olarak VIOP u da longladim....hepsi gerilerde yazili....

VIOP ta tam 700 puvan kardayim....mallarimda cikiyor.....

turkiyede kurdugum oyun duzeni....IC DINAMIKLERE GORE...TURKIYE DUNYADAN COKTAN AYRISTI...

gerilerde....AMRIKI ICIN YAZDIKLARIM.....ORTA VADELIDIR....yani martta hepsi gerceklesecek....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

COK YOGUNUM.....AZ YAZIYORUM....VAKTIM YOK....

TURKIYE PLANIM SABIT....hicbirdegisiklik yok....aralik ayina kadar....

NE DEDIYSEM....ONA DEVAM....TEK SIKINTI VAR....ODA DOLAR ENDEKS....BU 120 YE GIDECEK....1 EURO+0.8 DOLAR a dusecek dedim martta....bu dolar-tl ye bir REVIZYON yapmami gerektiriyor...eger....turkiye almanya yi terkedip yerine CINI koyarsa....gidisat oyle....revizyonum buna gore olacaktir.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        COK SERT BI CIKIS UCUN POZ ALDIK....

vayyyy ipneler deyip.....bizi yatirip ikmeye kalkisti....

kizdim....mallarima ilave olarak VIOP u da longladim....hepsi gerilerde yazili....

VIOP ta tam 700 puvan kardayim....mallarimda cikiyor.....

turkiyede kurdugum oyun duzeni....IC DINAMIKLERE GORE...TURKIYE DUNYADAN COKTAN AYRISTI...

gerilerde....AMRIKI ICIN YAZDIKLARIM.....ORTA VADELIDIR....yani martta hepsi gerceklesecek....
                        Hedef 10000 bistte. Sonra marta kadar 7200-9400-5900 hedefimiz anlaşılan kuzu başkan takipteyiz

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hedef 10000 bistte. Sonra marta kadar 7200-9400-5900 hedefimiz anlaşılan
                          evet....10 800 mumkun.....11 400 e degistirmemde mumkun....

cunkiii....COGU YATIRIMCI....BUYUK ZARARINA MALINI TESLIM ETTI...BIZ ALDIK.

5900 ENDEKS MARTTAN SONRA....1 DOLAR ENDEKS....DOLAR-TL 59.

MARTTAN SONRA....basta ALMANYA....avrupa iflas edecek....avrupalilar turkiyedeki yatirimarini satacak...

8 AYDIR....YAZDIGIM HER YORUMUN TEMELINDE BU VAR...5900 ENDEKSTE BU YUZDEN.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

DEGERLI OKUYUCULARIM....

yorumlarimi okurken....kisa...orta vade....uzun vade ucun yazdiklarimi birbirine karistirmiyan....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

TURKIYE UCUN EN TEHLIKELI AMRIKI BASKANI....TRUMP....

cunkiiii....

TRUMP mehdi PUTIN le kanka olup....DUYNAYI BOLUSECEKLER DEDIM....gerilerde....

bu bolusmede....TURKIYE onemini yitirecek.

SUNNI ISLAM I nasil bitirdiler....iyi hatirlayin....2010 ila 2012 arasinda bu projeyi anlattim hep....

OBAMA....sunni islami bitirmek ucun baskan yaildi diyordum....ne yapti....sunni islami parcalara boldu...al-qaide....musluman kardesler...selefiler...sufiler-tarikatcilar...feto gibi...bunlari birbirine furdurdular...ISID onune gelen her sunniyi dogradi....10 yilda...SUNNI ISLAM BITTI....ve ISRAEL filistinli 50 000 sunni muslumani oldururken....SUNNI ISLAM ULKELERI YOKTU ARTIK.....

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                evet....10 800 mumkun.....11 400 e degistirmemde mumkun....

cunkiii....COGU YATIRIMCI....BUYUK ZARARINA MALINI TESLIM ETTI...BIZ ALDIK.

5900 ENDEKS MARTTAN SONRA....1 DOLAR ENDEKS....DOLAR-TL 59.

MARTTAN SONRA....basta ALMANYA....avrupa iflas edecek....avrupalilar turkiyedeki yatirimarini satacak...

8 AYDIR....YAZDIGIM HER YORUMUN TEMELINDE BU VAR...5900 ENDEKSTE BU YUZDEN.
                                Kuzu başkan yazlık emlak piyasası da Türkiye de enflasyon gerisinde mi kalır yabancı konutları ni satarsa faizler geriye geldiği halde düşüş beklenirmi emlak alma fırsatı olusurmu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information