Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Erdoğan: Benim yaklaşım tarzımı biliyorsunuz. İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Benim ekonomideki mantığım bu. Bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu sayın tuncer bu haberdenmi bahsediyorsunuz
Erdoğan: Benim yaklaşım tarzımı biliyorsunuz. İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Benim ekonomideki mantığım bu. Bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu sayın tuncer bu haberdenmi bahsediyorsunuz
Evet bunun üzerine de yiğit bulut paylaşım yaptı
Ayrıca MB Başkanının bugünkü enflasyon sunumundaki bir soruya cevabında aralık gibi az da olsa başlanacak algısı oluştu
kizdim....mallarima ilave olarak VIOP u da longladim....hepsi gerilerde yazili....
VIOP ta tam 700 puvan kardayim....mallarimda cikiyor.....
turkiyede kurdugum oyun duzeni....IC DINAMIKLERE GORE...TURKIYE DUNYADAN COKTAN AYRISTI...
gerilerde....AMRIKI ICIN YAZDIKLARIM.....ORTA VADELIDIR....yani martta hepsi gerceklesecek....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
NE DEDIYSEM....ONA DEVAM....TEK SIKINTI VAR....ODA DOLAR ENDEKS....BU 120 YE GIDECEK....1 EURO+0.8 DOLAR a dusecek dedim martta....bu dolar-tl ye bir REVIZYON yapmami gerektiriyor...eger....turkiye almanya yi terkedip yerine CINI koyarsa....gidisat oyle....revizyonum buna gore olacaktir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
8 AYDIR....YAZDIGIM HER YORUMUN TEMELINDE BU VAR...5900 ENDEKSTE BU YUZDEN.
yorumlarimi okurken....kisa...orta vade....uzun vade ucun yazdiklarimi birbirine karistirmiyan....
TURKIYE UCUN EN TEHLIKELI AMRIKI BASKANI....TRUMP....
cunkiiii....
TRUMP mehdi PUTIN le kanka olup....DUYNAYI BOLUSECEKLER DEDIM....gerilerde....
bu bolusmede....TURKIYE onemini yitirecek.
SUNNI ISLAM I nasil bitirdiler....iyi hatirlayin....2010 ila 2012 arasinda bu projeyi anlattim hep....
OBAMA....sunni islami bitirmek ucun baskan yaildi diyordum....ne yapti....sunni islami parcalara boldu...al-qaide....musluman kardesler...selefiler...sufiler-tarikatcilar...feto gibi...bunlari birbirine furdurdular...ISID onune gelen her sunniyi dogradi....10 yilda...SUNNI ISLAM BITTI....ve ISRAEL filistinli 50 000 sunni muslumani oldururken....SUNNI ISLAM ULKELERI YOKTU ARTIK.....
8 AYDIR....YAZDIGIM HER YORUMUN TEMELINDE BU VAR...5900 ENDEKSTE BU YUZDEN.
Kuzu başkan yazlık emlak piyasası da Türkiye de enflasyon gerisinde mi kalır yabancı konutları ni satarsa faizler geriye geldiği halde düşüş beklenirmi emlak alma fırsatı olusurmu
Yorum