Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • saleve
    Aktif
    • 27 Eylül 2013
    • 244

Türkiye Cumhuriyeti çağdaş uygarlık yolundan ayrılmadan hep var olsun.����
    ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Misafir

, batıdan fon akışını sağlamak için AB uyum yasalarına ağırlık verecek, yeni anayasaya da parlementer sisteme tekrar geçilecek, ABD ile bazı ortaklıklar başlatılacak vs,vs,vs,

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

Kurt, bu onsa biselee oluyor. Iyiki zamaninda ustunden atmissin. Benim diyen altin uzmanlarini bile terse getirdi. Allah muhafaza dahada yukselmez gari deyipte 3500lerden 3600 lerden shortlayanlari jilete cevirmistir.
        Acaba bizim Marmaralinin cizgileri ne diyo bu ise?

Yorum

• Titrettin
          Aktif
          • 20 Aralık 2016
          • 318

Hocam devlet aklı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devlet aklı diye birşey varsa eğer bürokratların, devlet geleneğinde yetişmiş kişilerin direnmesi olabilir.

Bir sonraki genel seçim 3,5 yıl sonra. O zamana kadar kim öle kim kala. belki sağlık, ömür yemeyecek bir çok siyasiye...

Bence gündem ne ise, toplum neye yöneliyorsa, para ve ihtiyaçlar neye göre belirleniyorsa ona göre gidiyoruz. spontane olarak.

Cem Karaca güzel söylemiş "Bindik Bir Alamete Gideyoz Kıyamete"

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Hocam devlet aklı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devlet aklı diye birşey varsa eğer bürokratların, devlet geleneğinde yetişmiş kişilerin direnmesi olabilir.

Bir sonraki genel seçim 3,5 yıl sonra. O zamana kadar kim öle kim kala. belki sağlık, ömür yemeyecek bir çok siyasiye...

Bence gündem ne ise, toplum neye yöneliyorsa, para ve ihtiyaçlar neye göre belirleniyorsa ona göre gidiyoruz. spontane olarak.

Cem Karaca güzel söylemiş "Bindik Bir Alamete Gideyoz Kıyamete"

bu anlattigin seye....osmanlida...."HIKMETI HUKUMET"...DENIR.

VERGILERI ARTIRINCA....bir kulp takardi ona....HIKMETI HUKUMET....

bu HIKMATI HUKUMET....anadoluda CELALI ISYANLARINA sebeb olmustur....yakin tarihimizde ise....ULUHAKAN ABDULHAMIT HAN in tahttan indirilmesine sebeb olmustu.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Bak sen su ise hocamiz osmanlica da biliyormus megerse.

Yorum

• albica
                Aktif
                • 03 Aralık 2008
                • 287

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                benim DEVLET AKLI dedigim sey bu....sizin anladiginiz devlet akli....nedir...onu bilmiyorum...

diyorum ki....

IKTIDAR....EKONOMIK KRIZDEN CIKAMIYOR....SURIYELI GOCMENLER KUCAGINDA....VESAIRE....

SECILMESI IMKANSIZ....HUKUMETTE KALMASI DA IMKANSIZ....

dalga geciyorum lem....SARKASTIK YAZIYORUM...anlamak icin biraz caba gosterin ha ha ha....

daha once....BEKA modaydi....

simdi....DEVLET AKLI diyecekler diyorum....

beni niye yoruyorsunuz....ula deyyuzzlar....eccik caba gosterin okurken.
                Kuzu Büyüksün.. Erdoğan ın dünkü açıklaması.. Erdoğan: (Bahçeli’nin Öcalan çağrısı)

“Bu yaklaşım, kadim devlet aklının binlerce yıllık milletimizin binlerce yıllık tecrübesinden süzülüp gelen irfanın gereğidir.”
                “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• kalekale17
                  Katılımcı
                  • 23 Mayıs 2012
                  • 111

Sn Kuzu Atilla Yeşilada önümüzdeki döneme ilşkin yorumlarında rsikli varlıkları sevenler bitcoin alsın sevmeyenler ise tl mevduata devam diyor ayrıca borsanın zamanı gelince söyleyecekmiş

Yorum

• sonperde33
                    Tecrübeli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 2999

bir soru ,

bilmediğim için soruyorum.

Amerikan 3 aylıkları tam olarak ne demektir, ne işe yarar ,
                    dün birden %10 %11 yukarı tepip tekrar geri çekilmesi normalmidir?

teşekkürler.

Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• EYT'li_Gandalf
                      Yeni Üye
                      • 09 Temmuz 2023
                      • 13

"Why the west should be paying more attention to the gold price rise"
                      https://www.ft.com/content/b5fb1e6b-...2-f1f6fc40a54b

Yorum

• Misafir

EYT'li_Gandalf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        "Why the west should be paying more attention to the gold price rise"
                        https://www.ft.com/content/b5fb1e6b-...2-f1f6fc40a54b

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Çin önce Avrupadaki şirketleri vurdu sırada ABD şirketleri var

Savaş çıkarsa bu yüzden çıkar

Yorum

• Misafir

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Çin önce Avrupadaki şirketleri vurdu sırada ABD şirketleri var

Savaş çıkarsa bu yüzden çıkar
                            savaşlar devletleri(%95 halkı) ilgilendirir,geriye kalan %5 zümre her zaman caresini bulmuştur,belki marsa bile yerlesirler.geriye kalan %95 ile olan savaş ne olacak

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kurt, bu onsa biselee oluyor. Iyiki zamaninda ustunden atmissin. Benim diyen altin uzmanlarini bile terse getirdi. Allah muhafaza dahada yukselmez gari deyipte 3500lerden 3600 lerden shortlayanlari jilete cevirmistir.
                              Acaba bizim Marmaralinin cizgileri ne diyo bu ise?

1800 -1950 AYI TUZAĞI ile başlayan çok güçlü yükseliş trendi devam ediyor..Düşüşler henüz düzeltme niteliğinde ve alım fırsatı olarak devam ediyor..

Henüz trend dönüşü yok..Ancak yükseliş parabolik bir yapıya dönüşüyor..Yani artık almak veya satmak YÜREK ister...

İki kez şort açtım ama kar al seviyem açgözlü olduğundan maliyetimden stoplandım..

Her zamanki gibi PUSUDAYIM......

Yükselen trendler , yükselerek sonlanırlar.....

Ama erken görmek ,erken pozisyon almayı gerektirmez....

Selamlar...
                              Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                1800 -1950 AYI TUZAĞI ile başlayan çok güçlü yükseliş trendi devam ediyor..Düşüşler henüz düzeltme niteliğinde ve alım fırsatı olarak devam ediyor..

Henüz trend dönüşü yok..Ancak yükseliş parabolik bir yapıya dönüşüyor..Yani artık almak veya satmak YÜREK ister...

İki kez şort açtım ama kar al seviyem açgözlü olduğundan maliyetimden stoplandım..

Her zamanki gibi PUSUDAYIM......

Yükselen trendler , yükselerek sonlanırlar.....

Ama erken görmek ,erken pozisyon almayı gerektirmez....

Selamlar...
                                ,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information