kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
evettt...........Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam 3. Hedef den sonra tekrar aşağıya mı
oradan 7700 e ARALIK SONU.....
7200 ILA 5900 DE VAR....ONLARI ILERDE YAZARIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SIMULASYON-1...YEDIRE YEDIRE....
ILK DUSUS....
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimdi ne yapacak....EYYY EVLIYAULLAH...GAVS...KUTUP...ALLAH DOSTU....
DERIM KI.....YARALARINI YALIYACAK...5 IS GUNU....
POZIZYON ALICAN MI....ALMAM MI ULEN.....

GRAFA BAK....10 200 ILA 9400 ARASI....fur-kac....
esas tepki koyacagi yer....8800....burada yuzde 20 tepki...MAL ALINIR TRADE UCUN...YATMAK UCUN DEELLL...
YUZDE 20 TEPKI ILE....10 600 YAPAR...O GADDIN.
onemli not....BU 8800...250 DOLAR ENDEKSTIR...DOLAR-TL 34.
DIP ARAMA VE SILKELE TEMAMLANDI.....SERT BIR CIKIS....
BU CIKISTA....HUBARLAR HEP FECI KOTU....DUZ DUVARA TIRMANACAGIZ....AKLINIZLA ZINA YAPACAKLAR.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
eh gari guzel hatirin icin dedigin gibi olsun, kuzuyu acimicam emme arada sen varsin. illa sari gaciyi E 5 durmek icin yirtiniyor. ehh oda bizim yoldasimiz yavv. kiyamam ben ona.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSvg..hayalım GOLD yerle yeksan olmayacak..
Sadece MÜSAADE EDERSEN 2758 ' den 2640-2660 aralığına bir DÜZELTME olsun..
Kuzu dahil herkes rahatlasın biraz.......
Sevgiler...
Yorum
-
pay gurban olsun sana.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSvg.hayalım
Sadece DÜZELTMEDEN pay istiyorum..
Yorum
-
enkada tekfende tarihi zirvelerindeler.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevindim çakır hocam
o zaman yazim brsan longları kapadım , çıkan parayıda endeks şorta basrtım, enka şort zaten devam ( enkada boğa olduğum için şortum tkfen gibi kopması lazım bunun bence ) .
birilerini etkilemiş isem vebal almayim diye belirtim dedim .Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum

Yorum