Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ADAM O HALIYLE DAHI....KOPMAMIS SOL ELI ILE....BIR CISIM ELINDE VE ONU DRONA FIRLATIYOR.....YARALI VE YERINDEN KALKAMIYAN BU ADAMI ALMAK ICIN ASKER GONDERMIYORSUN....bombalayip binayi komple yikiyorsun....adami yikiklar arasindan cikariyorsun....
KORKAK SINWAR I OLDURDUK DIYORSUN....VIDEOYU DUNYAYA SERVIS EDIYORSUN....
NE KADAR KORKAK OLDUGUNU...YUZYUZE SAVASMAK YERINE...UZAKTAN YOKETMEYI SECTIGINI BELGELIYORSUN KERIZZZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ne dedi ula......ekim ve aralik arasinda mala yerlesecegim...8800 ila 7700 arasi.
ekledi.....en son bankalar cokecek....en son onlari alacagim...
kim dedi ula.....yaw KUZU diye bi ipne var....o dedi...
DEDIKLERI AYNEN OLUYOR LEM......HEEE CIKIYOR....EVLIYALAR BILE ONUN AYAKLARINI YALIYORMUS....GAVS....KUTUP....ALLAH DOSTU IMIS....
KIM DIIR ULA.....TUM SAKALLI SARIKLI KAFIRLER ELE DIIRLER...ISRAEL AJANLARI....
IKTIR ET ONLARI ULEN....SINWARI DA IRAN OLDURMUS.....diyor o satilmislar.
Ölçü rakamları , birinin sabit (son fiyat) olması durumunda diğerinin değerini verir.
Yani ya biri yada diğeri.
Sevgiler ..
Not: Kendine iyi bak Dostum, bizlerden pek, "kalan" kalmadı..
bu grafta....2500 gorunen diptir....bu dipte ons altin 2500 dolar olacak....
ons altin 1600 e dustugunde....bizim borsa 5 dolar endekse gidecek.....ALTINDAN VE DOLARDAN CIKAN PARA BUNU SAGLIYACAK...GRAFTA 2008 TEPESI...
TURK BORSASI ZIRVESINI 1999 DA YAPTI....39750....
YILLARDIR COKE COKE 2500 E INIP DIPLEYECEGIZ.....
bu 30 yillik...GEOEKONOMIK CYCLE sonucudur....INDUSTRY-COMODITY iliskisi diye tanimladigim bu parametre iliskisinde....TURKIYEDE INDUSTRY CAGIMIZA ADAPTE OLAMAMIS....YATIRIMLAR....INDUSTRY YERINE TASA TOPRAGA OLMUSTUR....tabii buda gerekli idi.....
borsa....INDUSTRY TOPLAMIDIR.....
DOGU ANADOLUDA 1000 KG ALTINI OLAN BIR OKUR YAZAR OLMUYAN KADIN....bu yatirimi ile hem vehbi koc tan....hemde SABANCIDAN.....DAHA ZEKIDIR.
degerli hocam....SENDE KENDINE IYI BAK....bizlerden kimse kalmadi demissin....
ben bir goz doktoruna gidem. Gosgoca asilan grafi goremiyorum,
gordun nu sincik....YORDUN BENI...SENI IGITLER USTUNDE GIDESIN....ha ha ha....igit benim haaa kiz...oooaaaa gore.
URANACUS, su sozu edilen grafi bide sen Bilalin bile anliyabilecegi sekilde ciziktiriversene. 2500 e nasil ve NE ZAMAN cokecegmisiz bir gorelim. Eminim cogu forumdaslar merak ediyordur. Ustadlari daha fazla yormayalim.
Yorum