Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kelmiker
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 554

Altında tek kazanan uzun ve çok uzun vadeli yatırımcılar

Yorum

• Cakirmetin05
      Tecrübeli
      • 20 Mart 2022
      • 1198

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Altında tek kazanan uzun ve çok uzun vadeli yatırımcılar
      Ev hanımlarının son 25 yılda borsacılara karşı ezici üstünlüğü

" Her şeyi bidiğini iddia edene
      Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

şişeye de çaktılar bugün endeks illa 8000 mi istiyor hocalarım ne dersiniz

Yorum

• sonperde33
          Tecrübeli
          • 03 Ağustos 2011
          • 2999

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ev hanımlarının son 25 yılda borsacılara karşı ezici üstünlüğü
          gerçek reel bir ralli borsada sadece 1999 2000 yılı arasında olmuş , 5 kat zıplamış.

sadece 1 yılda .

Böyle bir yükselişin dünya borsalar tarihinde hiç bir yerde , ülke borsasında olmadığına bahse girerim .
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• muratti
            Aktif
            • 09 Eylül 2007
            • 266

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            gerçek reel bir ralli borsada sadece 1999 2000 yılı arasında olmuş , 5 kat zıplamış.

sadece 1 yılda .

Böyle bir yükselişin dünya borsalar tarihinde hiç bir yerde , ülke borsasında olmadığına bahse girerim .
            O rallide içindeydim.ne alsan her gün gidiyordu kağıtlar x20 x30 olmustu

Yorum

• Cakirmetin05
              Tecrübeli
              • 20 Mart 2022
              • 1198

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sadece 1 yılda .

Her şey 2001 kriziyle başladı. O atılan anayasa kitapçığından sonra belimiz doğrultamadık.
              " Her şeyi bidiğini iddia edene
              Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Misafir

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sevgili KUZU ' m

emrin olur.

Bu Gram _tl ALTIN..

Bu bizm xu-100 (tl)

Bu da XU100 ün ALTIN ederi..

Ölçü rakamları , birinin sabit (son fiyat) olması durumunda diğerinin değerini verir.

Yani ya biri yada diğeri.

Sevgiler ..

Not: Kendine iyi bak Dostum, bizlerden pek, "kalan" kalmadı..

rica ettim....asti....alttaki graf....RELATIF DIP ORADA.....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

GORDUM.....

Israel ana karargahina 300 metre yakinindaki bir binaya kadar gelmis 3 adam....

bombalarla toz duman olmus bir apartman....

koltukta....sag eli kopmus....bedeni agir yara almis bir adam.....

adami ister sev....ister sevme....ister terrorist de....ister deme....

ADAM O HALIYLE DAHI....KOPMAMIS SOL ELI ILE....BIR CISIM ELINDE VE ONU DRONA FIRLATIYOR.....YARALI VE YERINDEN KALKAMIYAN BU ADAMI ALMAK ICIN ASKER GONDERMIYORSUN....bombalayip binayi komple yikiyorsun....adami yikiklar arasindan cikariyorsun....

KORKAK SINWAR I OLDURDUK DIYORSUN....VIDEOYU DUNYAYA SERVIS EDIYORSUN....

NE KADAR KORKAK OLDUGUNU...YUZYUZE SAVASMAK YERINE...UZAKTAN YOKETMEYI SECTIGINI BELGELIYORSUN KERIZZZ....

YASASIN OZGUR FILISTIN.....KAHROLSUN EMPERYALIZM.....KAHROLSUN MUSLUMAN GECINEN KAFIRLER....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      rica ettim....asti....alttaki graf....RELATIF DIP ORADA.....
                      ben bir goz doktoruna gidem. Gosgoca asilan grafi goremiyorum,

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

DEDI.....

NE ZAMAN DEDI.....NISAN AYINDA DEDI.....

ne dedi ula......ekim ve aralik arasinda mala yerlesecegim...8800 ila 7700 arasi.

ekledi.....en son bankalar cokecek....en son onlari alacagim...

kim dedi ula.....yaw KUZU diye bi ipne var....o dedi...

DEDIKLERI AYNEN OLUYOR LEM......HEEE CIKIYOR....EVLIYALAR BILE ONUN AYAKLARINI YALIYORMUS....GAVS....KUTUP....ALLAH DOSTU IMIS....

KIM DIIR ULA.....TUM SAKALLI SARIKLI KAFIRLER ELE DIIRLER...ISRAEL AJANLARI....

IKTIR ET ONLARI ULEN....SINWARI DA IRAN OLDURMUS.....diyor o satilmislar.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sevgili KUZU ' m

Ölçü rakamları , birinin sabit (son fiyat) olması durumunda diğerinin değerini verir.

Yani ya biri yada diğeri.

Sevgiler ..

Not: Kendine iyi bak Dostum, bizlerden pek, "kalan" kalmadı..

bu grafta....2500 gorunen diptir....bu dipte ons altin 2500 dolar olacak....

ons altin 1600 e dustugunde....bizim borsa 5 dolar endekse gidecek.....ALTINDAN VE DOLARDAN CIKAN PARA BUNU SAGLIYACAK...GRAFTA 2008 TEPESI...

TURK BORSASI ZIRVESINI 1999 DA YAPTI....39750....

YILLARDIR COKE COKE 2500 E INIP DIPLEYECEGIZ.....

bu 30 yillik...GEOEKONOMIK CYCLE sonucudur....INDUSTRY-COMODITY iliskisi diye tanimladigim bu parametre iliskisinde....TURKIYEDE INDUSTRY CAGIMIZA ADAPTE OLAMAMIS....YATIRIMLAR....INDUSTRY YERINE TASA TOPRAGA OLMUSTUR....tabii buda gerekli idi.....

borsa....INDUSTRY TOPLAMIDIR.....

DOGU ANADOLUDA 1000 KG ALTINI OLAN BIR OKUR YAZAR OLMUYAN KADIN....bu yatirimi ile hem vehbi koc tan....hemde SABANCIDAN.....DAHA ZEKIDIR.

degerli hocam....SENDE KENDINE IYI BAK....bizlerden kimse kalmadi demissin....

senle ben....KUFFARA yeteriz hocam....bilgi ucun tessekkurler ediyorum.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

sevgilerimle,TURKUN ASIL EVLATLARI.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ben bir goz doktoruna gidem. Gosgoca asilan grafi goremiyorum,
                              gordun nu sincik....YORDUN BENI...SENI IGITLER USTUNDE GIDESIN....ha ha ha....igit benim haaa kiz...oooaaaa gore.

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

URANACUS, su sozu edilen grafi bide sen Bilalin bile anliyabilecegi sekilde ciziktiriversene. 2500 e nasil ve NE ZAMAN cokecegmisiz bir gorelim. Eminim cogu forumdaslar merak ediyordur. Ustadlari daha fazla yormayalim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information