Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

degerli okuyucularim.....

bizim borsa ile ilgili....cok yazdim ve cok cizdim.....

simdi.....

artik fazla yazmam ve cizmem.....EYLEMLERIM YAZACAK VE CIZECEKLER....
    AMRIKI SECIMLERI YAKLASTI....oraya yogunlasacagim....buraya cok onemli birsey olmazsa az yazarim.....

SEVGILER....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

tesekkur ederim kuzu hocam emeginize saglık ihya ettiniz bizi

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

yanlis bilgi....

BIR SIRKETIN BILANCOSU KOTU ISE....O SIRKETI ALMA.....

DOGRU BILGI....

BIR SIRKETIN BILANCOSU NE KADAR COK KOTU ISE...O SIRKETI O KADAR COK FAZLA AL....BIR SIRKETIN BILANCOSU NE KADAR COK IYI ISE....ELINDEKI HERSEYI SAT VE O SIRKETI SHORTLA.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• muratti
          Aktif
          • 09 Eylül 2007
          • 266

Eline emeğine bilgine sağlık Kuzu.tesekkurler

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            didiki.....

Toplam parayi yonetirsem....enflasyonu dusururum.....

1...paranin buyuk bir bolumunu borsaya cektim ve gocerttim....oradaki usaglar mapus daminda....

2...dolara kilitledigim kerizzler 8 aydir surunuyor ve cok mutsuzlar.....

3...hala tl mevduata inanmiyanlar para kaybetmeye devam ediyor....kuzu her ay dolararina bozdugu....yuzde 4 net faiz aliyor....dolarlari yuzde 35 artti....

kkm nin mamina caktim....oradakilerde para kaybediyor....

Borsayi gocerttim....simdi neyi gocerteyim....dolari 30 a basayim....benim basmama gerek yok...dolar almazsam....1 haftada 30 a cakilir....
            kafasi az basanlara....tursu suratli gibi...

ENFLASYON VE SOMURUCU ZONBI TURK SIRKETLERI....

habire zam yapiyorlar....dolar-tl yi bas 60 a BAS ASGARI UCRET DUSSUN...KOLE CALISTIRALIM....

YOKSA BATARIZ.....YOKSA ZAM YAPARIZ....

BAS DOLAR-TL YI 30 A....BATSINLAR....ZAM YAPAMAZLAR....ONLARIN URETTIKLERINI DAHA UCUZA ITHAL ET....

ANLADINIZ MI....ulen siyriklar....eccik ders calisin...ZONBI diyorum...niyekineki diyorsun....

ayni seyi....alman sirket 1 euro ya satiyor....bu kerizler 1.5 euro...ve aglasiyorlar.

eeeee....ithal et almanyadan...HALKIM UCUZA ALSIN.

Yorum

• iremm
              Aktif
              • 01 Mart 2019
              • 268

bence bizdeki yönetim ülkeyi kendi kafasında ikiye ayırıyor(her konuda). kendinden olanlar ve olmayanlar.
              ekonomiyi de o şekilde şekillendiriyor.
              onlardan olmayandan onlardan olana sermaye trensferi olacak şekilde.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Eline emeğine bilgine sağlık Kuzu.tesekkurler
                ZEVKTI....bitanem.

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Endeks çok patinaj çekiyor 8700 bu sefer kırarssa kan çıkacak gibi

Yorum

• sonperde33
                    Tecrübeli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 2999

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kafasi az basanlara....tursu suratli gibi...

ENFLASYON VE SOMURUCU ZONBI TURK SIRKETLERI....

habire zam yapiyorlar....dolar-tl yi bas 60 a BAS ASGARI UCRET DUSSUN...KOLE CALISTIRALIM....

YOKSA BATARIZ.....YOKSA ZAM YAPARIZ....

BAS DOLAR-TL YI 30 A....BATSINLAR....ZAM YAPAMAZLAR....ONLARIN URETTIKLERINI DAHA UCUZA ITHAL ET....

ANLADINIZ MI....ulen siyriklar....eccik ders calisin...ZONBI diyorum...niyekineki diyorsun....

ayni seyi....alman sirket 1 euro ya satiyor....bu kerizler 1.5 euro...ve aglasiyorlar.

eeeee....ithal et almanyadan...HALKIM UCUZA ALSIN.
                    bu ülkede üretim resmen hükümet eliyle resmen yasaklanıyor .

vatana hiyanet bu ya.

köprüye fahiş para , akaryakıta vergi , kazancından vergi, harcarken ayrı vergi, buzdolabına özel tüketim vergisi ( mağarada saklamamız gerekiyor gidaları),
                    elmasa pirlantaya 0 vergi, ( özel tüketim değil neticede )

okula çocuğunu gönderiyorsun soygun, ( kitabı benim gösterdiğim yerden x2 fiyatına al )
                    adalet bitmiş,

sultanın sofrasından yiyen kadıdan adalet bekler olmuş millet.

ivedi ve en acilinden adalet tesis edilmeli bu ülkede,
                    sonrada vergiler düşürülerek ekonomi canlanlandırılmalı , ülkede artık nabız durucak.
                    ( ibni haldun , ya bu adamı ronald reagan , boris johnson biliyor , ropörtajlarında bahsediyor neyse ayri bir sayfa bunun olayi)

borsayı felan geçti olay.

anayasa , temel hak ve özgürlükler diye diye milleti uyutuyorlar,

pandemi tiyatrosunda ,ülkede turistler fink atarken seni eve hapsettiler bu ülkede,
                    turistler denize girerken , denize giren türke ceza yazdılar , seyahat hakkını gaspettiler.

rezerv yasa diye bir şey çıkardılar,
                    hatayda maraşta , ümraniyede ,
                    aynı israillilerin filistinlilere yaptığı gibi , milletin arsasına evine bağına bahçesine çöküyorlar , mal güvenliğini ihlal ediyorlar

ya sayfalarca kusucam ,valla şiştim artık .

küfürde edemiyom. gıkı çıkmıyor milletin ya, olm bize ne yediriyorlar ne içiriyorlar anlamadım ya,

bir ülke gelip bizi işgal etse , başımızda işgal hükümeti olsa , bu kanunları yasaları çıkarsa , adamın mabadından kan alırlar kan .

ama nasıl bir hipnoz hali , nasıl bir testesteron eksikliği bu , mantıksızlığı kabullenme halidir bu .

çıldırıcam a.q. artık .
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• mdogan06
                      Seyirci Üye
                      • 20 Aralık 2015
                      • 60

Hatırlayın !

Pandemide 3 tane maskeyi dağıtamayandan ne beklersiniz !!

Yorum

• iremm
                        Aktif
                        • 01 Mart 2019
                        • 268

ülkede 112 çetesi bile kurulmuş. doktoru hemşiresi bile çete kuruyorsa vay halimize.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Yenişafak MB na çok yükleniyor NAci olayı gibi olmasın

Yorum

• sarisicak01
                            Tecrübeli
                            • 22 Ağustos 2018
                            • 478

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yenişafak MB na çok yükleniyor NAci olayı gibi olmasın
                            Onun sonucu kötü bir tecrübeyle bittiği için yetkili ve sorumlu makam artık yoğurdu üfleyerek yiyecektir.

Yorum

• iremm
                              Aktif
                              • 01 Mart 2019
                              • 268

Petrolde ABD seçim öncesi veya sonrası bir 10 dolarlık zıplama olabilir diye düşünmekteyim.

Beklentimin bir kısmı şu yorumla ilgili:
                              Petrol varil başına 10 dolar yanlış fiyatlanıyor - Eric Nuttall

Ninepoints Partners Ortağı ve Kıdemli Portföy Yönetcisi Eric Nuttall, petrolün jeopolitik riskler ortamında yanlış fiyatlandığını düşündüğünü söyledi.
                              Bloomberg ile Salı günü bir söyleşi yapan Nuttall mevcut durum dikkate alınırsa, Orta Doğu'da "gerçek bir fiziksel" arz kesintisi potansiyeli bulunduğunu belirtti.
                              Nuttall, "Jeopolitik riskler 21 yıllık kariyerim içinde şu anda en yüksek seviyede. Ancak henüz petrol fiyatında bir risk primi yok. Peki neden böyle? İnsanlar OPEC'in yedek kapasitesi olduğuna, sadece birkaç vanayı açabileceklerine ve ertesi gün her şeyin hallolacağına inanıyor. Bu da petrolün dünyanın tam şu anda karşı karşıya olduğu gerçek riski yansıtıyor gibi görünmesini engelliyor" dedi.

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

Can kurt, ne olacak bu sari gacinin halii? Guzu hoca sarisinlara hayran oldugu icin sari gacinin e 5 dusmesini istiyor ki kendisine pay ciksin.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information