Size de teessüf ederim.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Size de teessüf ederim.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok.
O yüzden bu haldeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İsterseniz sözlerinize dikkat edin.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuner hocam, yalakalikta ustumuze baska bir millet varmidir merak adiyorum. Basta vesaire vesaire....
İnsanlar yalakalık olsun diye değil , Kuzu ve form üyelerinin bayramını kutlamak için yazıyor.
Bayram kutlamak size yalakalık geliyorsa kutlamazsınız olur biter.
Yorum
-
kuzu geçenlerde hepinize bastı kalayı.sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİsterseniz sözlerinize dikkat edin.
İnsanlar yalakalık olsun diye değil , Kuzu ve form üyelerinin bayramını kutlamak için yazıyor.
Bayram kutlamak size yalakalık geliyorsa kutlamazsınız olur biter.
ben olmasam bir şey değilsizin dedi.
bir kişi tepki göstermedi.benden başka..
benide engelledi sonra..
tamam kuzu bu alemin en iyisi ama..
böyle bir durumda var..
ondan şey ettik..
Yorum
-
Erdoğan niye hep seçiliyor.tercih ediliyor..
çok güzel demogog.tıpkı kuzu gibi..
bizim halkımız onu seviyor.
benim sabahlara kadar çalışıp yaptığım indikatörleri paylaşmama bile izin vermiyor burası.
çalışmanın emeğin değeri yok..
ama onları bir rus,abd forex sitesine verdiğimde onlarca mesaj alıyorum.bu nasıl şey diye..
Yorum
-
Burası herhangi bir forum başlığı değil. Siz kaç kere tamam dediniz kendi topiğimde paylaşayım dediniz tekrar dönüp buraya geldiniz. Çünkü kimse sizin topiğinizle ilgilenmiyor. Belki de bizim seviyemiz yetmiyor olabilir, hani bir miktar paylaşım tamam ama bir süre sonra işin boyutu değişiyor. sayfalarca grafikler burası sizin aklınıza her gelen deneysel paylaşımınızı yapacağınız yer olmamalı.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErdoğan niye hep seçiliyor.tercih ediliyor..
çok güzel demogog.tıpkı kuzu gibi..
bizim halkımız onu seviyor.
benim sabahlara kadar çalışıp yaptığım indikatörleri paylaşmama bile izin vermiyor burası.
çalışmanın emeğin değeri yok..
ama onları bir rus,abd forex sitesine verdiğimde onlarca mesaj alıyorum.bu nasıl şey diye..
Sent from my SM-C9000 using Tapatalk
Yorum
-
topu topu 10 kişiyi geçmeyen bir başlik içinfreeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburası herhangi bir forum başlığı değil. Siz kaç kere tamam dediniz kendi topiğimde paylaşayım dediniz tekrar dönüp buraya geldiniz. çünkü kimse sizin topiğinizle ilgilenmiyor. Belki de bizim seviyemiz yetmiyor olabilir, hani bir miktar paylaşım tamam ama bir süre sonra işin boyutu değişiyor. Sayfalarca grafikler burası sizin aklınıza her gelen deneysel paylaşımınızı yapacağınız yer olmamalı.
Sent from my sm-c9000 using tapatalk
bu kadar laf.boş.neyi paylaşamıyorsunuz.?
al işte bist 7000 e gidiyor.
ben zaten buraya grafik falan vermiyorum.
anlayan yok.
Yorum
-
"topu topu 10 kişiyi geçmeyen bir başlik için" bunu söyleyen birine ben bayram bayram ne diyeyim. Bloklamak gibi bir seçeneğimiz de yok galiba.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertopu topu 10 kişiyi geçmeyen bir başlik için
bu kadar laf.boş.neyi paylaşamıyorsunuz.?
al işte bist 7000 e gidiyor.
ben zaten buraya grafik falan vermiyorum.
anlayan yok.
Sent from my SM-C9000 using Tapatalk
Yorum
-
Güner hocam tartışmaya ne hacet burası kuzu var diye gelinen bir yer gereken grafikleri kendi paylaşıyor zaten sağolsun göremiyenler içinde tekrardan paylaşım yapılıyor özellikle sizin paylaşımlarınız için gelsek sizin başlığa geliriz bu yalakalık değil sizin yaptığınız yanlış boşuna buralarda yazı işgali oluyor diye ben yazmıştım bunda alınmanıza gerek yok amaç zaten emminin bilgilerinden faydalanmak nereden biliyorsunuz kendimizin çalışmadığını bence gereksiz tartışıyoruz burada bu arada herkese iyi bayramlarGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
Tesekkurler guner hocam, dusunceme, hislerime tercuman olmussunuz. Bahse konu olan cumleyi bende sikca yapiyorum. Malum hocamiz tariflemeden(Azerbeycan dilinde) hoslaniyor, haketmiyor da degil hani.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalakalık lafı yanlış oldu.
sayın hayalım de zaten mecazi-espiri anlamda söylemiştir.
kusura bakmayın.
kuzuyu izlemeye devam.
ama temkinli.kendi aklımızıda kullanmamız lazım.
şurda 3-5 kişiyiz.neyin kavgasını yapıyoruz.
Yorum
-
-
Bayram tebriği yapanlara "yalaka" , yapılan eylem de yalakalık dendiği için olmasın sakın.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalakalık lafı yanlış oldu.
sayın hayalım de zaten mecazi-espiri anlamda söylemiştir.
kusura bakmayın.
kuzuyu izlemeye devam.
ama temkinli.kendi aklımızıda kullanmamız lazım.
şurda 3-5 kişiyiz.neyin kavgasını yapıyoruz.
Yorum
Yorum