Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Ölmeden önce yapılacaklar listemde “birlikte rakı içmek” olan tek kişisin. Derya deniz bilginin mezemiz olduğu uzun soluklu sohbet masasında oturmak dileğiyle.. bu bilginin karşısında saygıyla eğiliyorum
Gerçekten size ne kadar teşekkür etsek yetmez. Hem ekonomiyi, hem borsayı, hem de hayatla ilgili tecrübelerinizi zamanınızdan , enerjinizden feragat ederek bizimle bu kadar içten ve karşılıksız paylaşıyor olmanız bizim için büyük bir şans. Her anlattığınız şeyde hem ışık tuttunuz hem de ilham verdiniz. Sayenizde hepimiz kendimizi daha donanımlı ve güçlü hissediyoruz. Sizi tanımak ve sanal da olsa sizinle vakit geçirmek gerçekten büyük bir onur. İyi ki varsınız, her şey için çok teşekkür ederiz.
Ölmeden önce yapılacaklar listemde “birlikte rakı içmek” olan tek kişisin. Derya deniz bilginin mezemiz olduğu uzun soluklu sohbet masasında oturmak dileğiyle.. bu bilginin karşısında saygıyla eğiliyorum
raki hakkinda soylediklerine pek inanma, iki kadah de yikilmazsa ondan kere soyleyin.
Sn.Kuzu iyisin hoşsun da bu tarikat şeyhi tavırlarıyla ikide bir goygoylanmak istemen beni rahatsız ediyor şahsen.
Bizler koskoca insanlarız, mürid gibi davranmayı ben şahsen reddediyorum.
Sağlıcakla kal.
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Sayın Kuzu.
Yaklaşık 10 yıldır yazılarınızı okuyorum. Bu bilgi birikimi ve sezgilere hayranım. Burayı keşfettim için kendimi şanslı hissediyorum.
Teşekkürler.
Sn.Kuzu iyisin hoşsun da bu tarikat şeyhi tavırlarıyla ikide bir goygoylanmak istemen beni rahatsız ediyor şahsen.
Bizler koskoca insanlarız, mürid gibi davranmayı ben şahsen reddediyorum.
Sağlıcakla kal.
Buna bir ritüel , bir tören olarak bakın.
Yine yorum ve analizlerinde haklı çıktı.
Yoksa kimse burda Sayın Kuzuya tapınmaya gelmiyor.
Derin entellektüel , siyasi ve jeopolitik konulardaki tecrübe , analiz ve sinerjisinden faydalanmak için burada.
Pazar akşamı oldumu.
Yasaklar kalktımı. Kuzu yağlama bittimi İmdi yürek yırtılır.
Burda akşam ezanı okunuyor
Ben daha düşüş sürecek diyorum.
En kötü görülmedi.
"kuzu yaglama bitti mi"
okuyucularima ve bana buyuk hakeret....ben sorun degilim....OKUYUCULARIM....bunlara hakeret edeni....oyarim oya gibi.....bir AY kovdum....az bile diyen varsa....omur boyu yapabilirim....
KENDISI HEM BANA TESSEKKUR ETMIYOR....HEMDE EDENLERLE DALGA GECIYOR....BU NE KIBIR ULEN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum