Borsaya bakış açımı değiştirdin Kuzu. Yine, her zamanki gibi haklı çıkacağına eminim. İyi ki varsın Kuzu
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmi döktürmüşsün yine, stratejin iyi planlanmış.Eline emeğine sağlık.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonu....eglenelim biraz.....
SIMDI SORUYORUM.....
PERFORMANSIM NASIL....stratejimi ilan ediyorum....aylar once...ondan TAVIZ VERMEDEN uyguluyorum....yalpaladigimi gordunuz mu....
herkes yazsin....tum okuyucularim....yoklama yapiyorum....
Yorum
-
Yorum
-
-
Kuzum yıllardır aynısın;seni anlamak sonucu sabır la beklemek her zaman ki gibi başarıyı getiriyor kendi adıma bana yıllardır
çok şey kattın.Çok fazla katılımcı biri olmasamda seni yıllardır takip ederim.Kendimi geliştirdim;
Zor elde edilen birkimleri korumak ve artırmakta emeğin çoktur.
Bakış açımı değiştirdim herkezin aynı düşündüğü olaylarda sorgulayıcı oldum.
balık tutmayı öğrenmeye çalıştım bunda senin payın çok büyük.Emeğine sağlık.
Yorum
-
kuzu finansal bilgine saygı duyuyorum ,
9 yıl önceki haline göre net bir şekilde pozitif anlamda farkını hissettiriyorsun.
eccük din kitap işlerine girmesen daha eyü olmazmı ?
tamam mezhebimiz farklı, ama günümüzde gavuru müslümanı diğer tüm mezhepleri yönetenler ,TV lerde medyayada boy gösterenlerin, hemen hemen hepsinin sahtekar olduğu aşikar.
yapıcı bir eleştri anlamında ekliyim dedim.
başarılarının devamını dilerim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bizlere yine bir kuzu klasiği izleteceğinizden şüphem yok kuzu hocam. Özellikle jeopolitik değerlendirmelerinizi ayrıca değerli buluyorum. Emeğiniz için teşekkürler.
Yorum
-
Kaç sefer geleceği doğru yorumladığına, yaşayarak şahit olduk kuzu emmi. Zaman seni yine haklı çıkarsın.
Para piyasalarını doğru yorumlamak matematik gerektirir, ama bu matematik. aritmetik değildir. Herkesin uzaktan bakıp çember dediğine, küre diyip haklı çıkmak marifettir.
Marifetinin , bilginin bizlerle paylaştıkça daha da artmasını dilerim. Saygılar...
Yorum
-
Pirim seni izlemek okumak bir bağımlılık oldu. Kaç senedir takip ederim halkının soyulmasını göz yummayan robin hood gibisin. Tarzın mükemmel. İyiki varsın.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Yorum