Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Altın kendini enflasyona karşı herzaman korur.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım bu grafikteki altın , ons altın.
Grafiğe gram altın olarak bakılırsa daha sağlıklı olur.
Yorum
-
Guner hoca ne yaptin.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elma armut kiyaslanirmi hic
Xu100 / gldgr bakicaksin.
Kuzu gormesin forumdan atar .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
evet ons altın.amasarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAltın kendini enflasyona karşı herzaman korur.
Sanırım bu grafikteki altın , ons altın.
Grafiğe gram altın olarak bakılırsa daha sağlıklı olur.
gr altın olarak bakarsan diplerden aşağıda yeni bip beğen..
böyle birşey işte
burada tahminim gr altında 7400 TL ler
neyse ne..kafam durdu artık..
kuzu gelsin toplar ortalığı ...
Yorum
-
DEGERLI ORTAKLARIM....MUSTULUYORUM....
MAVI GOZLU DEVIN EMRI ILE CELAL BAYARA KURDURULAN IS BANKASININ...TURKIYEYE HEDIYE ETTIGI....
VE ....
TURKIYENIN TEK MARKASI....SON 50 YILDIR....DUYNA MARKASI OLAN....
TURKIYE SISE VE CAM FABRIKALARININ ORTAGI OLDUK.....
kendisini....0.60 dolardan 2020 de alip....2022 aralik ayinda 2.66 dolara satmistik....
bugun....1.1 dolardan....yonetim kuruluna geri girdik....HAYIRLI VE UGURLU OSSUN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
niye.?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuner hoca ne yaptin.
Elma armut kiyaslanirmi hic
Xu100 / gldgr bakicaksin.
Kuzu gormesin forumdan atar .
olduğunu 1-2 sene sonra göreceksin.
bist dolarla kıyaslanmıyormu..?
oda elma armut.
tahvil faizi ile bile kıyaslanır..
Yorum
-
Ne dedim size kesin şişe topluyor dedim ama ereğli daha diri emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGERLI ORTAKLARIM....MUSTULUYORUM....
MAVI GOZLU DEVIN EMRI ILE CELAL BAYARA KURDURULAN IS BANKASININ...TURKIYEYE HEDIYE ETTIGI....
VE ....
kendisini....0.60 dolardan 2020 de alip....2022 aralik ayinda 2.66 dolara satmistik....
bugun....1.1 dolardan....yonetim kuruluna geri girdik....HAYIRLI VE UGURLU OSSUN.
Yorum
-
biste dolarla bakınca pay ve paydada da TL oldugu için TL nin etkisi olmuyor. Ama biste ons ile bakınca TL bazlı grafik çıkmış oluyor. Ekmegin grafine bakmaktan farkı olmuyor agır enflasyon içeriyor bu grafik.
Gene de onu da görelim diyorsak lineer degil log olması lazım bence.
Yorum
-
her neyse.alltimeinvest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiste dolarla bakınca pay ve paydada da TL oldugu için TL nin etkisi olmuyor. Ama biste ons ile bakınca TL bazlı grafik çıkmış oluyor. Ekmegin grafine bakmaktan farkı olmuyor agır enflasyon içeriyor bu grafik.
Gene de onu da görelim diyorsak lineer degil log olması lazım bence.
artık silinmez.
ama onuda takip edeceğim bakalım.
ayrıca tahvil faizi ile kıyaslanmıyormu.?
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGERLI ORTAKLARIM....MUSTULUYORUM....
VE ....
bugun....1.1 dolardan....yonetim kuruluna geri girdik....HAYIRLI VE UGURLU OSSUN.
Hayrını gör KUZU....
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
saol....hedefime geldi....tepesinden yuzde 60 dustu....dolar bazlida....2.66 dan 1.1 e....kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayrını gör KUZU....
hicbirsey...hicbirhubar....hickimse...BENI DURDURAMAZ...STRATEJIK PLANIMI......UYGULUYORUM.
sira....erdemoglunda....onu 5.5 dolara sattim....1.1 dolara indi....4 tl...fekaat...sahabinin tahvil cikarip yerine hisse senedi verdikleri nedeniyle....3 tl makul gorunuyor....
MALA GIRIS ARALIGIMI....ORTAKLARIMA BILGILENDIRME RAPORUMDA YAZDIM....
BIST 100.....2.60 ILA 2.20 ARALIGINDA....MAKINELI TUFENGIM ELIMDE....3 AY BOYUNCA GURGUSUN SIKACAGIM....AMIRALI OLDURDUKTEN SONRA....AKKIZLA NIKAHLANIP....CELIGE COCUGA KARISACAGIM 5 YIL...NUFUSUM 20 KAT COGALACAK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EN SON....
ARALIK AYINDA....AKKIZ ILE EVLENECEGIM....DAVETIYELERI HAZIRLIYORUZ.....
AKKIZ DIYORUM EMME....USTUNDEN BIR ORDU GECTI...BAKIRA DEGIL....33 E INIP TOVBE EDECEK....25 E INIP DIKTIRIP BAKIRE OLACAK...GELIP GUCAGIMA OTURACAK.

COK ONEMLI NOT....AKKIZ ARALIKTA 25 E INDIGINDE...38 TL YE ALDIGIM SISE....80 TL OLACAK O ANDA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum