Usaglar....eccik kafam kiyak....kufurlerimi hosgorun.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
SWING SISTEMIMDIR BU.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 SISE=1.3 EREGLI....KUZU KURALIDIR BU.....
1 SISE=5 AKBANK....KUZU GERCEK SANAYI BANKACI ORANIDIR....BANKA BIR TABELEDIR...SISE...GERCEK BIR TEKNOLOJIK SANAYIDIR....
7350 ENDEKSTE BU ORANLAR OLUSACAK....DIP NEDIR tuncer....GERCEK VE HAYALININ...GERCEKTE OPUSMESIDIR....
BIR GUN VAKTIM OLUNCA....
SIZE....
1 SISE HISSE SENEDI...KAC TANE EREGLI....KAC TANE FORD...KAC TANE TCELL HISSE SENEDINE DENKTIR...
gibi...sise...ve digger BIST30 hisseleri arasi iliskilerle ilgili....10 yil once yayinladigim....ve her yil guncelledigim bir calismamdan bahsedecegim.....
ornek ben SISE ilk sattim....2.66 dolardan....neden....
cunki ogun....1 SISE= 5 AKBANK TI....
SIMDI....1 SISE=1 AKBANK ETMIYOR...
oyle....kuzu olmak...kolaybirbisey degildir...BILGIYI YATIRIP IKMEK ZORDUR...MAMI YOKTUR.
diyelim....1 sise=5 akbank....olmus....
hemen SISE yi satip AKBANK a geciyorsun.....
cunki....TEMEL ANALIZ KULLANAN FONLAR VE SIGORTA SIRKETLERI....
bu benim sisteme gore KAARTAN KAARDA akar....sende aynisini yaparsin....
ZIRVELERDE....
TEMEL ANALIZDE KI DENGELER BOZULUR....
DIPLERDE.....
TEMEL ANALIZDEKI DENGELER HUKUM SURER....
1 SASA...ONU SATAN 10 SABANCI HISSESINE DENKSE....DIPE HENUZ ULASAMADIK DEMEKTIR.....
SERMAYENIN HALKTAN SIRKET SAHIBINE AKTARILMASINA BORSA DENIR....
ZIRVEDE.....
SIRKET SAHIBI MALDAN CIKMISTIR....DAHA ZIRVEYE GELMEDEN CIKAR....
DIPTE....
SIRKET SAHIBI MALIN YUZDE 80 NINI ALMISTIR....
KUZU KURALI....BORSA YUZDE 40 DUSMEMISSE....SIRKET SAHIBI HENUZ MALDAN TAM CIKAMAMISTIR....onemli tepkiler koyarak maldan cikisini tamamlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
onu faizi yuzde 50 ye cakmadiklarinda diyordum....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu dolar 60 -70 diyordun.
nereden çıktı bu 28..
ben halen 50-60 savunuyorum.
dolar düşemez.
fabrikalar batıyor zaten doların düşüklüğünden..
8000-7000 index tamam.
dolar 60
bist 8000
bist dolar bazlı 130
diyordum ki....
eger faizi yuzde 50 ye cakmaz....
borsayi 8000 e gocertmezseniz....
DOLAR-TL 72 PANGINOTA GIDER....
EHHHHH....beni dinlediler....
faizi yuzde 50 ye caktilar....
borsayi 8000 e gocerttiler....PARAYI BORSADA YAKTILAR...KIMSEDE DOLAR ALACAK PARA YOK KI GUNER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
parayi yakmak....
Enflasyonu azdirirsin.....parayi yakarsin....
Borsayi gocertirsin.....parayi yakarsin.....
Dolar-tl yi sabitlersin....dolar tutani yakarsin...caysin tl ye donsun....hala donmuyormu...merkezde 150 milyar dolar var bas 28 e 3 ay orada tut....parayi yak.
YAW GRAFLARDA BUNLAR YOK....
KIM IKER GRAFI LEM....AHMAK.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HA HA HA....BULDULAR ULEN.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar gulmekten yikiliyoruz.....moshe ile....
ORTADOGU SAVASI....baslikli bir topige....yazi yazdim....
dedimki....ISRAEL TURKIYEDEKI SILAHLARDAN KORKUYOR....SALDIRAMAZ....30 000 EVLIYAULLAH FIRLATIRSA....ISRAEL AKDENIZIN ALTINA INER....
balistik fuzeler mi bunnar....tartisma alevlendi....turk savunma sanayi sitesinden alintilar....bayraktarlar...kaanlar....vesaire.... bulup yaziyorlar....EVLIYAULLAH balistik fuzeyi bulamiyorlar....
moshe sakin cevap yazma....birak turkiyeyi tanisinlar dedi....yazmiyorum.
simdi onlar gulmekten yikiliyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEREFINIZE USAGLAR....
LAQERDA....ERMENI PASTIRMASI....IRAQI....
bu ucunu yuce rebbim benim ucun yaratmis.....
hoscakalin....amrikili usaglara cugap verecegim....GIRGIR TAVANDA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bi kerecik yanilive be guzu, bir kerecikten bisee omaazz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSoyle demistim o yazimda....8 ay oldu...gerilerde....
Zirve 11 200....carp bunu yuzde 40 la....4500 eder....
Dus bunu zirveden....6700 yapar....yuvarlak....
bir logaritmik grafla dususun 7350 de bitecegini yazdim....ve arkasindayim.
usulet ve suhuletle....
SUPER BONO....
evet yazdim....dedimki....dip....yuzde 60 faizli bir yillik super bono ciktigi gun olusur....
faizler kacta suan....yuzde 50 de....
yorumcular...kasimda faiz dususu beklerken....BEN FAIZ YUZDE 10 DAHA ARTACAK DIYORUM....
YAW....
BENIM....
OBUR YORUMCULARLA AYNI DUSUNMEMI BEKLEMEK....ABESLE ISTIGALDIR....BEN KUZU YUM....AKLIM....SADECE BANA AITTIR....KIRLETILEMEZ.
DOLARDA....SUPER BONO ILE....28 ILA 30 ARALIGINA DUSECEK DIYORUM....
NE ZAMANDAN BERI DIYORUM.....8 AY ONCE DEDIM VE HALA DIYORUM...BEN CARK ETMEM....BEN KUZUYUM.
Yorum
-
Bu gadancık mı tepecek yani sayın Kurt?kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks 9200...Hisse kazançlarımıda topladım..
Yorum
-
Endeks 9100... Hisse değişimi yaparak HİSSELERİMİ yerine koydum..
Özellikle beğendiğim hisseler ve jeopolitik hisselerim var...
Endeksten bağımsız aralarında geçiş yapıyorum..
Misal bu sabah çok güzel kar topladığım , hissenin yerine gene çok beğendiğim başka hisse aldım..
Üç hisseden oluşan hisse portföyümle devam ediyorum..
Benim için değişen YENİ bir şey yok....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi kerecik yanilive be guzu, bir kerecikten bisee omaazz.
ya olursa
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gadancık mı tepecek yani sayın Kurt?
Cuma günkü tepki + bugünkü yüksek açılış..
Cuma ve bugün kazanç ve hisse değişimi..Hem daha aşağıdan , hemde beğendiğim hissselerle değiştim..
ASLA parayı küçümseme...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
YANILMA IHTIMALIM ALTIN DA VAR....burasi zirve satin dedim....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi kerecik yanilive be guzu, bir kerecikten bisee omaazz.
fekaat....dedigim gunden beri ALTIN yatayda....cikamiyor....
GOLD topigindeki amrikililer....15 gun onceki yazilarimi alintilayip inceliyorlar....
bir yazimi one cekmisler....
CIN VE RUSYA...YILDA....700 TON ALTIN URETIYOR....AMRIKI 170 TON...
CIN VE RUSYA....980 TON ALTIN ALDILAR...AMRIKI 250 TON ALDI....
NIYEKINEKI....2600 DOLAR USTUNDEKI ALTIN....KIME NE YAPAR....
BU TUR YAZILARIM....BILGI YUKLU INSANLARA YONELIKTIR....GRAFIKLERI BILEN AZ BILGISI OLANLARIN ANLAMASI IMKANSIZ....
simdi....tartisarak....ogreniyorlar....GRAFIKLERI BENIM CIZDIGIMI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum