Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

Analizde en önemli olan zamanı kullanmaktır..zamanı en iyi kullanan , en iyi teknikçidir...Gerisi teferruattır..

GÖSTERİLENİ anlatır teknikçiler..TUZAKTIR..KUZU üstadın deyimiyle AKILLARINI KİRAYA VERMİŞLERDİR..

Bugün zamanı kullandım..Tepkiye trade çok verimli oldu..Viop kazançlarımı topladım..Aldığım hisse % 5 üstünde prim yaptı..SATMADIM..

Toplamda üç hisseden oluşan portföyle devam ediyorum...

İyi hafta sonları dilerim...

Sevgi ve saygılar..
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

Anlaşılan abd tarafı seçimlerden önce düşüş yok diyor

Sanırım bizimki de onunla beraber yeniden bi bahar havası verecek

Yorum

• sarisicak01
        Tecrübeli
        • 22 Ağustos 2018
        • 478

Bist100 Durum Tespiti
        ---------------------------------
        •Halâ düşen trend içindeyiz.

Olumsuz Senaryo
        ---------------------------
        •Jeopolitik risklerin borsa dinamiklerine baskın olduğu bir hafta yaşadık.

•Düşen trend kanalı oluştu(Koyu mavi trend çizgileri).

•200 ve 233 günlük ema artık direnç durumunda , sonraki dirençlar 50 ve 100 günlük ema.

•Tekrar kırılan trend çizgisi içine girdik(Açık mavi).

•Bir önceki trendin %88.6 oranınında altını gördük.(Koyu siyah fibonacci , sağdaki koyu sarı dikdörtgen).

•7202 - 11252 trend kanalının(Kalın mavi fibonacci) %61.8 oranına yaklaştık.

•Endeks , 9274 - 10108 arası fibonacinin %127.2 oranın altında durdu.(sağda beyaz fibonacci)

•8695 - 11252 arasında dev bir ikili dip oluştu. (Kalın sarı dikdörtgenler). Katlama hedefi 14.000 olarak görünüyor.

•04/04/2024 tarihindeki gap - boşluk kapandı.

•Genişleyen megafon formasyonu da var(eflatun - mor renkli çizgiler).

•Endeks , düşen mavi trend çizgisi sınırında durdu. Rsikli yer. Geçerse taban oluşturabilir.

•Ucuzun da ucuzu fiyatlardayız. Aşırı satıştayız(Bence).Ani yukarı fiyat sıçrayışları olabilir.

•Selçuk Gönençler , Bist100 ü "Bist100 de olanlar tamamen Viop tarafının yansıması." olarak değerlendirdi.

•Cuma günü son saatte gelen alımlar umutlandırdı.

Olumlu Senaryo
        -------------------------
        •Şimdilik yok.

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

ons altın tüm grafik
          bu çizgiler birişe yarıyorsa..
          böyle bir şey var

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

usaglar gulmekten yikiliyoruz.....moshe ile....

ORTADOGU SAVASI....baslikli bir topige....yazi yazdim....

dedimki....ISRAEL TURKIYEDEKI SILAHLARDAN KORKUYOR....SALDIRAMAZ....30 000 EVLIYAULLAH FIRLATIRSA....ISRAEL AKDENIZIN ALTINA INER....

balistik fuzeler mi bunnar....tartisma alevlendi....turk savunma sanayi sitesinden alintilar....bayraktarlar...kaanlar....vesaire.... bulup yaziyorlar....EVLIYAULLAH balistik fuzeyi bulamiyorlar....

moshe sakin cevap yazma....birak turkiyeyi tanisinlar dedi....yazmiyorum.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

IRAN....dan....ABD ye....

petrol tesislerime zarar verirsen....Saudi...birlesik arap...bahreyn...kuveyt...azerbeycan petrol tesislerini yakarim......

biden.....analiiiii....petrol 300 dolar.....RUSYA ANINDA TRILYONLARCA DOLARA KONAR.....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BIDEN.....CIN yilda 380 ton altin....RUSYA yilda 330 ton altin uretiyor....

lem altini 2600 e bastik....heriflere KAR USTUNE KAR yazacagiz....lem biz 170 ton altini zar zor uretiyoruz.....AAHHH AH.....ikiyim boyle super gucu.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

mosha..

NETANYAHU nun siginaga nasil kactigini godteren video yu heryere koyuyor....balistikten kaciyor....IRAN....iste bunu yapti.

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2825

Ama israil beyrutu hala vuruyor

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ama israil beyrutu hala vuruyor

FURUR tabii.....IRAN dan baska kimse yok...birak balistigi tas bile atmiyorlar....

bizde onemli bir gazataci....akp li....benimde ehbabim....

TV de demisti ki....NASRULLAH kendi komutanlarin yerlerini bildiriyor ISRAELE dedi....

NASRALLAH oldurulunce....bunu aradim....lem kendi yerinide bildirmis....simdi cark etti...UTANIYOR....TURKIYE KAFAYI SIYRMIS YAW.....mezhepcilige dusmus....bokun icinde cirpiniyor....

FURUR TABIII....HEPSINE PARA DAGITIYOR....

BU KADAR EVLIYAULLAH....PARAYI NEREDEN ALIYOR SANIYORSUN.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

EVETTT....7350 TL ENDEKSI VERDIM....CARK ETTIGIM FILAN YOK....

KUZU NUN CARK ETTIGINI GOREN OLMUSMUDUR BU ALEMDE.....

OLMAMISTIR....YOKTUR....

eger olsa idi....KUZU....KUZU OLABILIRMIYDI.

ben ISRARLA cokus yazilarimi....11 000 endekste yazdim....7350 yide o zaman verdim...SATIP CANINI KURTARSIN HALKIM DIYE.....

simdi....

dedigim oldu ve coktuk....

morali bozuk halkima....DAHA BU NEKI...demek....BANA YAKISMAZ...BENIM DAMARLARIMDA TURKUN ASIL KANI DOLASIYOR....

ONUNCUN....AZ YAZIYORUM....SAYGIDAN.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Soyle demistim o yazimda....8 ay oldu...gerilerde....

Zirve 11 200....carp bunu yuzde 40 la....4500 eder....

Dus bunu zirveden....6700 yapar....yuvarlak....

bir logaritmik grafla dususun 7350 de bitecegini yazdim....ve arkasindayim.

usulet ve suhuletle....

SUPER BONO....

evet yazdim....dedimki....dip....yuzde 60 faizli bir yillik super bono ciktigi gun olusur....

faizler kacta suan....yuzde 50 de....

yorumcular...kasimda faiz dususu beklerken....BEN FAIZ YUZDE 10 DAHA ARTACAK DIYORUM....

YAW....

BENIM....

OBUR YORUMCULARLA AYNI DUSUNMEMI BEKLEMEK....ABESLE ISTIGALDIR....BEN KUZU YUM....AKLIM....SADECE BANA AITTIR....KIRLETILEMEZ.

DOLARDA....SUPER BONO ILE....28 ILA 30 ARALIGINA DUSECEK DIYORUM....

NE ZAMANDAN BERI DIYORUM.....8 AY ONCE DEDIM VE HALA DIYORUM...BEN CARK ETMEM....BEN KUZUYUM.

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Emmi ereğli ile ilgili ne dersin

Bu 50 altına düşmüyor

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Aldiniz mi lem....cevaplarimi....dedikoducu ipneler....ha ha ha

cark etmis...bok etmis....ahmak.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Emmi ereğli ile ilgili ne dersin

Bu 50 altına düşmüyor
                                1 SISE=1.3 EREGLI....KUZU KURALIDIR BU.....

1 SISE=5 AKBANK....KUZU GERCEK SANAYI BANKACI ORANIDIR....BANKA BIR TABELEDIR...SISE...GERCEK BIR TEKNOLOJIK SANAYIDIR....

7350 ENDEKSTE BU ORANLAR OLUSACAK....DIP NEDIR tuncer....GERCEK VE HAYALININ...GERCEKTE OPUSMESIDIR....

BIR GUN VAKTIM OLUNCA....

SIZE....

1 SISE HISSE SENEDI...KAC TANE EREGLI....KAC TANE FORD...KAC TANE TCELL HISSE SENEDINE DENKTIR...

gibi...sise...ve digger BIST30 hisseleri arasi iliskilerle ilgili....10 yil once yayinladigim....ve her yil guncelledigim bir calismamdan bahsedecegim.....

ornek ben SISE ilk sattim....2.66 dolardan....neden....

cunki ogun....1 SISE= 5 AKBANK TI....

SIMDI....1 SISE=1 AKBANK ETMIYOR...

oyle....kuzu olmak...kolaybirbisey degildir...BILGIYI YATIRIP IKMEK ZORDUR...MAMI YOKTUR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information