Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Borsa cokuyor....

Borsadan cikan para dolari yukseltir....

Hayirrr....oda dusuyor....gram altinda dusuyor....

Ne yapiyorlar....yahu....

aklina ve aliskanliklarina tecavuz ediyorlar....yikarak yapiyorlar....mehemmede bayiliyorum...ha ha ha

BUNNARI....TAAA NISANDA YAZDIM....AKLINIZLA ZINA YAPACAKLAR DEDIM...YAPIYORLAR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

teknik olarak....henuz duzeltmeye girmedik.....

11 200 den....8900 e dustuk....yuzde 20.5....

Yuzde 20 sinirdir....tam oradayiz.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• MARMARALI
        Tecrübeli
        • 14 Mart 2024
        • 671

Bıst100 haftalık grafikte mavi 50 haftalık ortalama..

Yarın cuma ve hafta kapanışı gelecek.

Böylesine majör bir ortalama,
        temasın dahi yıllar yıllar sonra olduğu bir anda şak diye delip geçemez/geçmemeli..

Yarın artık ne haberi gelir ne olay olur bilmem ama çok sert alım bekliyorum 9227/9229 üzerine...

Pay vadelilerde aksen, alark, tkfen, astor, odas, krdmd, pgsus, sasa, hekts, arclk, bimas, tavhl yarın cuma için ciddi yukarı potansiyel taşıyor...

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

enteresan
          düşerken long
          çıkarken short alışkanlığı var.
          en az 8000 e kadar ben long falan açmam.
          daha abd düşecek....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bıst100 haftalık grafikte mavi 50 haftalık ortalama..

Yarın cuma ve hafta kapanışı gelecek.

Böylesine majör bir ortalama,
            temasın dahi yıllar yıllar sonra olduğu bir anda şak diye delip geçemez/geçmemeli..

Yarın artık ne haberi gelir ne olay olur bilmem ama çok sert alım bekliyorum 9227/9229 üzerine...

Pay vadelilerde aksen, alark, tkfen, astor, odas, krdmd, pgsus, sasa, hekts, arclk, bimas, tavhl yarın cuma için ciddi yukarı potansiyel taşıyor...
            cok guzel calisiyorsun....saol.

grafinda gorunen su....8 hafta boyunca yatayda MAL DAGITMIS...o mali alanlara BASABAS maldan cikma imkani borsada ASLA verilmez....yuzde 10 zararla geri alirlar....

SORU SU....YARIN CUMA....HAFTASONU RISKI....

ISRAEL IRANI NASIL FURACAK....bu korku yarin yuzde 4 dususu getirir....ISTE TAM ORADA....TUM SILAHLAR ELIMDE BEKLIYORUM....

TEPKI UCUN......TEPKIDE YENIDEN MAL DAGITIMINA GIRECEK....

YUKARIDA VERDIGIM KISA VADE FURUSMA GRAFI BUNU IMA EDIYOR....

diyorki....elimdeki KENE-2 SHORTLAR kapanacak....tepki ucun LONG olacagim....

hisabima gore....saat 3 gibi 8500 leri tarar.....oradan doner gelir 9000 e yaklasir....HAFTAYI SENIN ISTEDIGIN GIBI KAPAR.

o arada....

bende DONUNU almis olurum....DONSUZ GEZSIN IPNE....HALKIMI CIBILDAK ETTI.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

Kuzum
              artık tepkiye falan oynanmaz.
              tepkiler çok cılız kalır.
              bıçak düşüyor tutmaya çalışmanın manası yok..
              doğrudan 8000 ilk hedef..
              belki yarın tdi verisi abd resesyonunu da ilan edecek..

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

Kuzu emmi guner hocaya kulak versen iyi olur. Uzun zaman once bana graflardan bir yorumda bulunmustu. Icimden has...tir demisligim vardi. Simdi bir ozur borcluyum. Coktandir dilemek istiyordum. Ancak bugune. Hisse fiyati 0.98c kadar cikmisti. Sonra biraz geriledi ve yapanci yatirimcilari cezbetmek icin 50 hisseyi bir hisseye cevirdiler. Gel zaman git zaman bu hisse 50 adedi 0.16 c dustu. Bana bu hissenin fiyati 0.17 ye dusebilir demisti. Yigidi oldur ama hakkini teslim et demisler buyuklerimiz.

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kurt
                    Tecrübeli
                    • 20 Aralık 2022
                    • 1361

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    cok guzel calisiyorsun....saol.

grafinda gorunen su....8 hafta boyunca yatayda MAL DAGITMIS...o mali alanlara BASABAS maldan cikma imkani borsada ASLA verilmez....yuzde 10 zararla geri alirlar....

SORU SU....YARIN CUMA....HAFTASONU RISKI....

ISRAEL IRANI NASIL FURACAK....bu korku yarin yuzde 4 dususu getirir....ISTE TAM ORADA....TUM SILAHLAR ELIMDE BEKLIYORUM....

TEPKI UCUN......TEPKIDE YENIDEN MAL DAGITIMINA GIRECEK....

YUKARIDA VERDIGIM KISA VADE FURUSMA GRAFI BUNU IMA EDIYOR....

diyorki....elimdeki KENE-2 SHORTLAR kapanacak....tepki ucun LONG olacagim....

hisabima gore....saat 3 gibi 8500 leri tarar.....oradan doner gelir 9000 e yaklasir....HAFTAYI SENIN ISTEDIGIN GIBI KAPAR.

o arada....

bende DONUNU almis olurum....DONSUZ GEZSIN IPNE....HALKIMI CIBILDAK ETTI.

Bist'in bugün 8500 göreceğini sanmıyorum ( olağanüstü bir şey olmazSA )

8750 aşağıda yakın destek..Ama eğer değil 8500-8600 leri görürSE , YEDİ CEDDİMLE İLAVE ALIM yaparım..

Ne kadar yüksek dalga yaparSA , o kadar trade şansı verir....

Sistem trade günü olsun...

Hayırlı işler dilerim...
                    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                      Tecrübeli
                      • 20 Aralık 2022
                      • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bist'in bugün 8500 göreceğini sanmıyorum ( olağanüstü bir şey olmazSA )

8750 aşağıda yakın destek..Ama eğer değil 8500-8600 leri görürSE , YEDİ CEDDİMLE İLAVE ALIM yaparım..

Ne kadar yüksek dalga yaparSA , o kadar trade şansı verir....

Sistem trade günü olsun...

Hayırlı işler dilerim...

Bugün dün görülen 8869 altında yeni düşük GELMEZSE tepki hedefim 9060 ....Bence tabii..

8869 altında YENİ DÜŞÜK gelirse tepki hedefimi revize ederim.....

Yorum

• kurt
                        Tecrübeli
                        • 20 Aralık 2022
                        • 1361

10080 long....

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

10080 long....

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bugünkü alım-satım kazancıyla beraber maliyetim 10160...

Petrol yükseliyor..MGK toplantıda..Bankalar çok ciddi satıldı...

sevgi ve saygılar...

Dün aldığım LONG pozisyon sabah kazanç yazmasına rağmen yetmez dedim...

Söylediğim gibi düşüşte pozisyonu büyüteceğim..Maliyetim 10130 oldu..

8750 çok önemli destek..TEPKİ gelirse güçlü olabilir...

8750 den TEPKİ gelmezse 8550 PANİK bölgesinden ALIM yapmak için YEDEKLERİ hazırladım...

Bugün veya p.tesi düşüş sonlanabilir senaryosuna poz.alıyorum..

Hayırlısı..

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

Yatırımcı artık oyundan düştü..Düşsede alacak parası yok..Parası olanın yüreği yok...

Çıksada satacak maliyeti yok...

BATAKLIKTA bekliyorlar...Kredili olanlar batarken mecburi satışlar geliyor..

En son hamle PY'den gelirse sert bir satışla dizlere vurarak çökertmek ve panik yaratmaktır..Yani AYI TUZAĞI..

Bu olursa YEDİ CEDDİMLE MALA DALARIM......Bunun olması için 8900 den 8750 ALTINA ve dahi 8450 kadar ANİ VURUŞ gerekir..

PUSUDAYIM.......

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

Tepki hedeflerim ..

BİST ...9050..

VİOP...10320

Beklerim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information