Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Atamadı ama çökecek gibi de gelmiyor ya sanki vade geçişi gibiguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Global düşse kolay daURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10000 ustu dolaşmak kolay iken 8900-8100 e gelmek gibi zoru seciyorlar
Anlamsız bir boğa oluştu yurtdışında altında gümüşte btc
Ulan uzak doğu borsaları bile yüzde 5-6 ile gidiyor
Bu ortamda bistin buralarda olması bile bana ekonomik değilde sanki bilmediğimiz siyasi bir gelişme olacak hissi veriyor
Yorum
-
yani 8100,buraya gelmeden anlayamayacagız konunun ne oldugunu,ha 8900 den veya buralardan 10000 ustune atarsa düzeltme idi der gecerizTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGlobal düşse kolay da
Anlamsız bir boğa oluştu yurtdışında altında gümüşte btc
Ulan uzak doğu borsaları bile yüzde 5-6 ile gidiyor
Bu ortamda bistin buralarda olması bile bana ekonomik değilde sanki bilmediğimiz siyasi bir gelişme olacak hissi veriyor
Yorum
-
saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer şeyin olduğu gibi borsanın da içine ettiler. Hesap sorabilen de yok, çünkü zaten hesap soracak makamlar bu işin sorumlusu.
merak etmeyin onlar da beceremiyor, yuzlerine, gözlerine bulaştırdılar
Yorum
-
kurt, sari gaciyi da shortladin mi? hakkinda ne dusunuyorsun? yorumunu yap, hoca anlayis gosterir.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster11300' den kapandım..Tepkide yeniden satmak isterim..
majör trade olduğundan paylaşıyorum..
strateji KENE..
Yorum

Yorum