URANACUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bist 10100 ve kazançları topladım.....
Masa gene temiz..Ama şort pozisyon açmadım...çünkü üç haftalık senaryom yok..formasyonum yok..
*Cevdet Yılmaz: (Enflasyon muhasebesi) Yatırımları gözetici bir çalışma yürütüyoruz, devam eden yatırımların bu süreçlerden olumsuz etkilenmemesi adına Hazine Bakanlığımız, GİB özellikle alternatifler üzerinde duruyor-BN/Bloomberg HTYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bofa bankaları fena alıyor eğer enflasyon muhasebesi kalkarsa uçar burasıkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBist 10100 ve kazançları topladım.....
Masa gene temiz..Ama şort pozisyon açmadım...çünkü üç haftalık senaryom yok..formasyonum yok..
*Cevdet Yılmaz: (Enflasyon muhasebesi) Yatırımları gözetici bir çalışma yürütüyoruz, devam eden yatırımların bu süreçlerden olumsuz etkilenmemesi adına Hazine Bakanlığımız, GİB özellikle alternatifler üzerinde duruyor-BN/Bloomberg HT
Yorum
-
EVET.....TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.....
Bugüne kadar xbank endeksini şortlayan ve hakka yürüyenler çok oldu..Bankalar yabancıda , şortlayan yerli..
Bugünden sonra ip gene yabancıda..Önce bankalarda ve pay vadedlilerinde short squeze mi ? yoksa şort kapama telaşında olan yerliye
cari fiyattan servis mi ?...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
EVET.....TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.....
Bugüne kadar xbank endeksini şortlayan ve hakka yürüyenler çok oldu..Bankalar yabancıda , şortlayan yerli..
Bugünden sonra ip gene yabancıda..Önce bankalarda ve pay vadedlilerinde short squeze mi ? yoksa şort kapama telaşında olan yerliye
cari fiyattan servis mi ?...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bizim borsamız, vergi gelecek diye düşmedi 9200 lere..
Bu haberi 9200 görülen günde değil de 10000 sınırında piyasaya verenler, icap edeni de yapıyordur..
Hiç bir şey ortada apaçık görünen kadar aldatıcı değildir..
Short devam...
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
iyi cesaretMARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim borsamız, vergi gelecek diye düşmedi 9200 lere..
Bu haberi 9200 görülen günde değil de 10000 sınırında piyasaya verenler, icap edeni de yapıyordur..
Hiç bir şey ortada apaçık görünen kadar aldatıcı değildir..
Short devam...
Yorum
-
Benim için farketmez....
Ben pusuda beklerim....
Büyük parça koparma zamanı gelince , sahaya inerim..
Erken görmek , erken pozisyon almayı gerektirmez....
Zaman fiyattan önemlidir...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVET.....TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.....
cari fiyattan servis mi ?...
XBANK öncülüğünde ,xbank kullanılarak özelliklede Eylül pay vadelilerde çok kan akacak..
Türev piyasalarda Dayanak varlığa hakim olana karşı sonsuz milyar usd poz.açsanız dahi hakka yürürsünüz..
Nakiti fazla ,parası bol olanlar için bu zamanları bilmek ve beklemek büyük fırsatlar sunar..
PUSU...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum