Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Yüksek oranda sayılabilecek teminat tamamlama çağrısı var.(766M)
Eğer dönecekse yarın öğleden sonra ancak olur. Sabah yukarıdan açarsa, öğlene kadar dar bir bantta oyalanır, millet bir umut ile teminant tamamlar sonra öğleden sonra bir sopa daha atarlar.
Karışık bir durum, adamlar tam pro ......!
Asıl tepki hafta başı ya da Cuma günü gelebilir belki.
Ama sanki yakın zaman içinde buradan 8XXX'leri göstermeden dönmez gibi geliyor..Asıl orta vadeli yukarı dönüş seviyelerinin oralar olacağını düşünüyorum.
Derin sayılabilecek bir iğne bar yapması gerekiyor, korkunun tavan yapması şart.
Şimdiye kadar, tenceredeki kurbağa misali yaptılar..Noktayı daha sert koymalı...!
Ben baska tuncer tanimiyom. yogusam gozu sey olan tuncerden mi bahsediyor? Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus mu demek ilazim simdi bu iki okkalariyla ovunene.
Yorum