Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yagdi yagmur,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDegerli Halkim....
ICIMDE BIR YARA VARDIR....
SARILMAZ KI....SARAM GARDAS.
BURALARDA YAZMAM ZORDUR....
YAZILMAZ KI....YAZAM GARDAS....
YIKTILAR GONUL SARAYIM....
KURULMAZ KI....KURAM GARDAS.
YIKILDI GONUL SARAYIM...
DURULMAZ KI....DURAM GARDAS.
HOSCAKALIN....
Cakti simsek,
Sende mi sair oldun,
.....
Bu gada yeter gari gerisi size galmis. Emminiz sair olup collere dalmis.
Yorum
-
Borsa çökerken , terste kalan arkadaşlar varken poz. yazmak içimden gelmedi..
Düşüncelerimi biliyorsunuz...
Cephedeyim ve çok ciddi zararlar var..
İki haftalık düşüş senaryosu cuma günü sonlanabilir diye düşünüyorum..
Selamlar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Düzeltmenin 2025 Şubat -Marta kadar uzatma ihtimali.mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bist tam gaz dalıyor.mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzeltmenin 2025 Şubat -Marta kadar uzatma ihtimali.
6 ay sürmez dibi bulur.
137 usd.
Dolar 60 sa bist kaç olur.?
Yorum
-
Sanmamguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBist tam gaz dalıyor.
6 ay sürmez dibi bulur.
137 usd.
Dolar 60 sa bist kaç olur.?
Yorum
-
Degerli Kardesim....mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüzeltmenin 2025 Şubat -Marta kadar uzatma ihtimali.
Beni bagisla....sana calismalarindan oturu tesekkuru bi turlu yazamadim...COK TESSEKKURLER EDIYORUM...
BU GRAFINDA...2.20 EN ONEMLI RAKKAMDIR....
2.20....NAS doneminde....sifira yakin tl faizi KREDI ALIP...5 ILA 6 TL DEN DOLARA YANDAS BINISIDIR.....2018 ILA 2021...ARASI....
2.20 ILA 3.40 ARASI....borsayi kudurt...milleti
borsaya cek...TOKATLA DONEMIDIR...
simdiki hedefimiz 2.20 dir....NAS ile YUKSEK FAIZIN opustugu yer burasidir...
senden ricam....BIR OMUZ BAS OMUZ CALIS....2.20 DE BOYUN....3 de sol omuz....3.40 da bas....2.20 de yeniden boyun....oradan 3 e sag omuz...2025 mart.
2.20 dolar endekste....MILLET MALDAN INER....ISTE TAM O SIRADA..."BENIM 5 CI MADDEM" ILAN EDILECEK
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn Kuzu grafikler Tuncer Şengôz'e ait foruma katkı babında paylaşım yapıyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDegerli Kardesim....
Beni bagisla....sana calismalarindan oturu tesekkuru bi turlu yazamadim...COK TESSEKKURLER EDIYORUM...
BU GRAFINDA...2.20 EN ONEMLI RAKKAMDIR....
2.20....NAS doneminde....sifira yakin tl faizi KREDI ALIP...5 ILA 6 TL DEN DOLARA YANDAS BINISIDIR.....2018 ILA 2021...ARASI....
2.20 ILA 3.40 ARASI....borsayi kudurt...millet
borsaya cek...TOKATLA DONEMIDIR...
simdiki hedefimiz 2.20 dir....NAS ile YUKSEK FAIZIN opustugu yer burasidir...
senden ricam....BIR OMUZ BAS OMUZ CALIS....2.20 DE BOYUN....3 de sol omuz....3.40 da bas....2.20 de yeniden boyun....oradan 3 e sag omuz...2025 mart.
Yorum
-
biliyorum....ben katkina tesekkur ediyorum....mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Kuzu grafikler Tuncer Şengôz'e ait foruma katkı babında paylaşım yapıyorum.
tuncere yaz....kuzu diyorki...MEHDI PUTININ TURKIYEYE GELDIGI GUN....2.20 YI OPECEGIZ....OMUZ-BAS-OMUZU....calissin....
tuncer...geopolitigi....GRAFLARA KOSUN...eskiden koyardi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1 dolara alacagiz....simdiki kurdan 34.5 tl gibi....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi bu şişe 39 tl ye düştü
Nerede bedava olur
Ereğlide ne güzel 200 günlüğü kırmıştı son saat delinin biri çizdi aldı
ERGLY ile endeks muhendisligi yapiyorlar...AKBANKI dengeliyor.
AKKIZ dustugu kadar EREGLY cikarilir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum