Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emmi doları ne zaman alacaksın
    ekim sonu.....yuzde 5 faiz aliyoruz....iyi para.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ekim sonu.....yuzde 5 faiz aliyoruz....iyi para.
      O zamana kadar hareket beklemiyorsun

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

dun....agustos vade deki shortum....10850 de uzlasti....250 puvan kar cebe girdi......

KENE....1 KADEME....EKIM VADEDE YENIDEN ACILDI....11 490....

EYLUL 6 DA NOT ARTISI HUBARI GELECEK....

bugune kadar not artis haberine kadar ciktik....haber gelince satisa gectik....

SIMDI....OGRETILEN BU DURUMUN TERSI YAPILACAK....not artisi gunune 2 gun kalincaya kadar duseriz....

KENE-1....PARAYI 2.5 KATINA CIKARIP CIKTIK....FUR-KAC LARLA CEP DOLDURDUK DIP ARAYIS KURALIMDA....

KENE-2....ICINDEYIZ....250 UVAN AGUSTOSTA CEBE ALDIK....BUNDA PARAYI 3 KATINA CIKARACAGIZ....

OYUN TARZIM.....GRAFTA,,,,LOGARITMIK GRAFTIR....CARRY TRADE ESASLI....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

TEKNIK ANALIZCILERE....lem olum halkimi soydurmayin....

CARRY TRADE DE....KLASIK TEKNIK ANALIZ CALISMAZ...FIBO FILAN YOKTUR....dustumu....cikmaz...

biraz ogrenin yaw....yoksa bu isi yapmayin.

TEKNIK ANALIZ....BIR PIYASADA YATIRIMCI VARSA CALISIR....

CARRY TRADE....YATIRIMCI DEGILDIR....HIRSIZDIR.

HIRSIZLIGIN TEKNIGI MI OLUR LEM....AHMAK.

CARRY TRADER....AVA GELEN AVCIDIR....AVLAR...ALIR VE GIDER....gittimide geri gelmez.

kimi avliyor....SENI ULEN AHMAK....

BEN NEYIM SUAN....CARRY TRADERIM....

bekledim....endeks 11 200 e cikti....geldim... SHORTLADIM....iki hafta sonar....Param 2.5 Katina cikti...shortu kapattim....CEBINDEKI PARAYI ALDIM GITTIM....

NE YAPTIM....BORSADAN PARA CEKTIM....CARRY TRADE YAPTIM....BORSADA PARA TUKENIYOR.....CUNKI BEN ALDIGIMI GERI VERMIYORUM....PIYASA YAPICI....KORKUSUNDAN TEPKI KOYAMIYOR...KOYARSA BEN GELIP SHORTLUYORUM.....ODU GOTUNE KARISMIS DURUMDA....O HAMMAL....BEN TALANCI.

TEKNIK ANALIZCILERE.....

TURK BORSASINDA ACIGA SATIS YASAKTIR....bir piyasada ACIGA SATIS YOKSA....O PIYASADA DIP YOKTUR....DI VE TEPE ANALIZI FARKLIDIR....SENIN BILDIGIN TEKNIK CALISMAZ...TEKNIGI FARKLIDIR...bunlari bilmiyorsan....NEDEN TEKNIK ANALIZ YAPIP....HALKIMI SALAVAT GETIREMEDEN KESTIRIYORSUN AHMAK.

lem olumm....GUNAHTIR....YAZIKTIR....YAPMAYIN LEM.

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

TEKNIK ANALIZCILERE....lem olum halkimi soydurmayin....

CARRY TRADE DE....KLASIK TEKNIK ANALIZ CALISMAZ...FIBO FILAN YOKTUR....dustumu....cikmaz...

biraz ogrenin yaw....yoksa bu isi yapmayin.

TEKNIK ANALIZ....BIR PIYASADA YATIRIMCI VARSA CALISIR....

CARRY TRADE....YATIRIMCI DEGILDIR....HIRSIZDIR.

HIRSIZLIGIN TEKNIGI MI OLUR LEM....AHMAK.

CARRY TRADER....AVA GELEN AVCIDIR....AVLAR...ALIR VE GIDER....gittimide geri gelmez.

kimi avliyor....SENI ULEN AHMAK....

BEN NEYIM SUAN....CARRY TRADERIM....

bekledim....endeks 11 200 e cikti....geldim... SHORTLADIM....iki hafta sonar....Param 2.5 Katina cikti...shortu kapattim....CEBINDEKI PARAYI ALDIM GITTIM....

NE YAPTIM....BORSADAN PARA CEKTIM....CARRY TRADE YAPTIM....BORSADA PARA TUKENIYOR.....CUNKI BEN ALDIGIMI GERI VERMIYORUM....PIYASA YAPICI....KORKUSUNDAN TEPKI KOYAMIYOR...KOYARSA BEN GELIP SHORTLUYORUM.....ODU GOTUNE KARISMIS DURUMDA....O HAMMAL....BEN TALANCI.

TEKNIK ANALIZCILERE.....

TURK BORSASINDA ACIGA SATIS YASAKTIR....bir piyasada ACIGA SATIS YOKSA....O PIYASADA DIP YOKTUR....DI VE TEPE ANALIZI FARKLIDIR....SENIN BILDIGIN TEKNIK CALISMAZ...TEKNIGI FARKLIDIR...bunlari bilmiyorsan....NEDEN TEKNIK ANALIZ YAPIP....HALKIMI SALAVAT GETIREMEDEN KESTIRIYORSUN AHMAK.

lem olumm....GUNAHTIR....YAZIKTIR....YAPMAYIN LEM.
              Bir gece ansızın şak diye doları deval yaparlarsa

Carry için gelenler kazığa oturur emmi

O kadar ay boşa beklemiş olurlar

Bu hükümet defalarca kszık attı yabancıya

Jöleli ve ekibi kaç defa soydu bunları adamlar sinirinden garanı 4 taban yaptı ne oldu yine kasa kszandı o garanı 5 den alanlar 130 dan veriyor

Yorum

• sarisicak01
                Tecrübeli
                • 22 Ağustos 2018
                • 478

Bist100 Durum Tespiti
                ---------------------------------
                Halâ düşüş trendindeyiz.

Olumsuz Senaryo
                ---------------------------
                *Düşüş trendi devam ediyor.

*Endeks , halâ en yakın ortalamalar olan 5 ve 8 günlük ema üstünde henüz kalıcılık sağlamadı.

*Endeks , daralan üçgeni (beyaz kalın çizgiler) aşağı kırdı.Olumsuz.

Olumlu Senaryo
                -------------------------
                *Endeks , en yakın ortalamalar olan 5 ve 8 günlük ema üstünde ancak kalıcılık sağlanmalı.

*Endekte RSI ye bağlı olarak pozitif uyumsuzluk var.

*Endeks , 27 Ağustos Salı günü düşüş trendinin en düşüğünü yapıp , günün en yükseğinden kapadı(sarı elips). Olumlu.

*Trend dibi fib. %61.8 ile 78.6 arasında durdu.Şimdilik olumlu.

*(Şahşi fikrimdir , tutar-tutmaz , kimseyi bağlamaz.)Endeksin aniden uzun bir yeşil çubuk bırakarak yukarı trende dönmesini beklerim.

*(Şahşi fikrimdir , tutar-tutmaz , kimseyi bağlamaz.)Eylül ayına girilmesiyle birlikte artık yukarı trendin başlamasını bekliyorum.

*Düşen siyah trend çizgisi , kapanışa göre(line grafik) çizilmiş trend çizgisi. Kapanış ona yakınız.

Eğer gelecek hafta siyah trend çizgisi üzerinde kapanışlar gelmeye başlarsa "yukarı trend başladı" diyebiliriz.

*Bolinger bandı daralmakta , endeks , bandın orta çizgisine çok yakın ve yön belirlemeye yakın olacağımızı göstermekte.

*Bir önceki trendin dibi 9958(Koyu kırmızı yatay çizgi). Orası yukarı kırılırsa yükselişin hızlanmasını beklerim.

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

yok.şimdi serbest kurda devalüasyonu hükümet değil,piyasa yapıyor.
                  yani ani cary trade sonlanması olursa,al sana devalüasyon..oda bir gece değil de bir hafta iki hafta sürer.
                  eli kulağında...
                  bu cuma olmazsa,gelecek ayın ilk cuması..kuzu gelecek ay bekliyor
                  tdi verisi..

Yorum

• Misafir

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Perşembe alel acele gelen bddk kararı bana dolara talebin arttığı izlenimini verdi

Üstü kapalı faizi arttırdılar

12.5 milyar dolar civarı ağustosta döviz alımı olmuş

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Perşembe alel acele gelen bddk kararı bana dolara talebin arttığı izlenimini verdi

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BU OLUMLU TUNCER....

eger halk dolar satinalir ve bunu banka hesabinda tutarsa.....MERKEZ BANKASINA YARDIM ETMIS OLUR....SIGORTASIDIR MERKEZIN BU DURUM....DOLARI BASKILAMASINA YARDIMCI OLUR...

EMMEEEE....

DOLAR ALIR YASTIK ALTINA VEYA YURTDISNA TRANSFER EDERSE...BU MERKEZI FELC EDER.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

IRBAHAM...ISMAEL...ISRAEL...EUSA....YAKUP.

butun savaslar....butun acilar....yukaridaki 5 kisi yuzunden cikti ve hala cikiyor....

bu 5 kisiyi kim yaratti....kim bu 5 kisi....BILENLERINIZ YAZSIN BAKEM....

YUCE REBBIM....90 metre boyundaki ADEM I cennetinden iktirettiginde....bu dev adam ve karisi havva...neden bir col olan MEKKE ye dusuyorlar....yilanlarin ve ciyanlarin dahi zorlukla yasayabildigi bu cehennemde ne isleri vardi....

Yorum

• hayalım
                              Tecrübeli
                              • 27 Şubat 2009
                              • 822

butun savaslar....butun acilar....yukaridaki 5 kisi yuzunden cikti ve hala cikiyor....

YUCE REBBIM....90 metre boyundaki ADEM I cennetinden iktirettiginde....bu dev adam ve karisi havva...neden bir col olan MEKKE ye dusuyorlar....yilanlarin ve ciyanlarin dahi zorlukla yasayabildigi bu cehennemde ne isleri vardi....
                              Hacer ul esved tasi orda oldugundan olamaz mi , sevgili pirim. (iyi ufurdum mu?)

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

usaklar ''ogretmenimiz daha o sayfayi islemedi'' diyorlar, kuzu hocam. Bana derdimize tercuman ol dediler o yuzden shee yaptim. Yanima verdikleri yoldas ta korkudan kacinca tek basima huzura cikmak kaldi. Guzu hocam bunlara az bile ''40 katir mi, 40 satirmi'', soyle damardan bir soru daha sor. oyle cali arkasindan yazilanlari gozlerinin ucuyla okuyup sivismak neymis gorsunler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information