Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
pastayı gördünüzmü bugün ?
bofa vade geçişi yaparken elindeki şortların yarısını kapamış.
hatta kapanan vadede long kalmış , yeni vade şort .
büyük ihtimal bu vadeyi tepeden kapayıp , şortlarını yeni vadede yerine koyup bu sırada .
eylülün ilk haftası vade geçiş gapını kapamaya yönelecek.
son 2 iş günü , 30 ağustos tatil.
tahmini ağustos sonu kapanış bist 100 beklentim 10.200 - 10.300
eylülün ilk haftasıda , last big impact yapar , son kol bükme şelalemizi yeriz gibi gözüküyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bugün de 9560'in hemen altı test edilip oradan hareket tetiklendi..
Yarın sert yükselişin devamını bekliyorum..
9560'ın kıymeti ileride anlaşılacak. Şimdi kimsecikler farkında değil..
Zaten kimse 9560'ta ne olduğunu da bilmiyordu/bilemeyecek..
Velhasıl long devam...
MARMARALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün 9560 üzerinde bir kapanış geldi..
Bugün altını test edip üzerine oturmaya çalışıyor. Yeşil bir gün kapanışı bekliyorum..
Yarın ise düşüş modunun bittiğini göstercek uzum yeşil gövdeli bir bar bekliyoruum..
Yorum
-
Yafidiligi yapmis iste.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMoshe dayı yaktı bizi
En kritik zamanda aldı götürdü kuzu emmiyi
Yorum
-
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMoshe dayı yaktı bizi
En kritik zamanda aldı götürdü kuzu emmiyi
Sn.Tuncer ne mutluki böyle dostları var..Alsın , götürsün..Yesinler ,içsinler ,gezsinler..Yaşasınlar..
Son dönem gene çok çalıştılar beraber..
Yakışır kuzuya...
selamlar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni trendi vereyim...FAIZLER YUZDE 50 TRENDI....onumuzdeki 4 ayda...gorecegimiz en yuksek 10 000...en dusuk 8800..veya 8500.
trendin egimini faize gore hesapladim....yuzde 50...BIZ 36 DAN DOLARA BINECEGIZ..bizden sonar...MERKEZ FAIZLERI DUSURECEGIM DER DEMEZ....7200 ALLAHIN EMRI...CARRY TRADECILER SATIP TUYER....BUNLAR DOLAR ALI TUYECEKLER...DOLAR-TL YI 72 YE CAKAR BU....BORSA ENDEKSI 7200....BOL 72 YE...100 DOLAR ENDEKS...DOLARLARI BOZUP YEDDICEDDIMIZLE MALA BINECEGIZ...

LOGORITMIK TRENDLER...

En son kuzu analizi...
Endeks sınırlar içinde..Özel bir şey yok..
Dün görülen 9523 kısa vadede düşük olarak kalabilir..Bence..
Eylül vade usd kontratım dışında pozisyonum yok..
sevgi ve saygılar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum