Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

.................

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

tum shortlar kapatildi....450 puvan karla....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

boylece....

terste kaldigim KENE pozizyonundan 350 puvan karla....devaminda uyguladigim YEDDICEDDINLE de 450 puvan karla....toplam 800 puvan karla...yani shorta soktugum parayi ikiye katliyarak ciktim...

BEKLENTI ONCESI....KUZU HOLD-UP I uyguluyor....anlami yuzde 50 yukari 5900 endekse gidis....yuzde 50 asagi....3700 endekse gidis....

ihtimal yuzde 50 ye dustumu...KUZU POZIZYONDA OLMAZ.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bir yorumcu....VEBAL ALMAK ne anlama geliyor...onu bilmiyorsa yorum yazmamalidir...ELINI TASIN ALTINA KOMAMAS...aninda pozizyon yazmiyorsa...o yorumcu degildir...SARLATANDIR.

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

Emeğine yüreğine sağlık Kuzu Emmimin,
            Alemin piri, adamın hasısın...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

biz kimiz...TALANCIYIZ....neyi TALAN ediyoruz....ICDINAMIKLERI...haci tilkiyi ve aldigi pozlari....TALANCI...sadece...ama sadece....CEPCEGIZINE GIRECEK PARAYA BAKAR...ben bildim...sen bildin gibi....SACMASAPAN islerle ugrasmaz....

esas olan...CEPCEGIZE GIREN VE ONDAN CIKANDIR....

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Bade sonuna az kaldı ama hala viop ile spot arası çok açık değil mi sizce

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  boylece....

terste kaldigim KENE pozizyonundan 350 puvan karla....devaminda uyguladigim YEDDICEDDINLE de 450 puvan karla....toplam 800 puvan karla...yani shorta soktugum parayi ikiye katliyarak ciktim...

BEKLENTI ONCESI....KUZU HOLD-UP I uyguluyor....anlami yuzde 50 yukari 5900 endekse gidis....yuzde 50 asagi....3700 endekse gidis....

ihtimal yuzde 50 ye dustumu...KUZU POZIZYONDA OLMAZ.
                  Yani burdan kalkıp 5900 ihtimali de mi var hocam

Böyle böyle nasıl düşecek bu endeks yaw kaç aydır şişe 20 olacak diye bekliyoruz

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Yani burdan kalkıp 5900 ihtimali de mi var hocam

Böyle böyle nasıl düşecek bu endeks yaw kaç aydır şişe 20 olacak diye bekliyoruz
                    MAL CIKIYORLAR....uc kademede....

1....dolar-tl 18 de....benimle beraber maldan ciktilar...uctebirini...ben temamini...18 den dolar aldilar....

2.....dolar-tl 23 de....ikinci ucte biri ciktilar FIBO 38 DE...yani...220 dolar endekste....23 den dolar aldilar....

3.....dolar-tl 25......son uctebiri cikacakcaklar FIBO 50 DE....yani...200 dolar endekste...25 den dolar alacaklar....

SON DARBE....DOLAR-TL 30 DA....yani...175 dolar endekste..yani FIBO 61.8 DE..SILKELEYECEKLER...yani 5 milyon yeni yatirimcinin kelle basi 10 000 dolardan....borsaya soktuklari 50 milyar dolarin 25 milyar dolarini ellerinden alacaklar...VE YENI HEDEF FEYZAYI ACACAGIM ORADA....

yorumlarim iki yildir ayni....ve 2 yil daha ayni....onumuzdeki 2 yilda...175 dolar endeksten....6 ay once zirvemiz olan 300 dolar endekse cikacagiz...

ben buna ne diyorum....USULET VE SUHULET....4 MEVSIM....

ONEMLI NOT...BU 5 MILYON YENI YATIRIMCININ BORSAYA GETIRDIGI 50 MILYAR DOLARIN 25 MILYAR DOLARI ELLERINDEN ALINMADAN....BORSA YUKARI GIDEMEZ....

CUNKII BORSA...kucuk yatirimcinin parasini SIRKET SAHIPLERINE AKTARMAK icin kurulmustur...onlarda bu 25 milyar dolarla yeni yatirimlar yapacaklar.

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      MAL CIKIYORLAR....uc kademede....

1....dolar-tl 18 de....benimle beraber maldan ciktilar...uctebirini...ben temamini...18 den dolar aldilar....

2.....dolar-tl 23 de....ikinci ucte biri ciktilar FIBO 38 DE...yani...220 dolar endekste....23 den dolar aldilar....

3.....dolar-tl 25......son uctebiri cikacakcaklar FIBO 50 DE....yani...200 dolar endekste...25 den dolar alacaklar....

SON DARBE....DOLAR-TL 30 DA....yani...175 dolar endekste..yani FIBO 61.8 DE..SILKELEYECEKLER...yani 5 milyon yeni yatirimcinin kelle basi 10 000 dolardan....borsaya soktuklari 50 milyar dolarin 25 milyar dolarini ellerinden alacaklar...VE YENI HEDEF FEYZAYI ACACAGIM ORADA....

yorumlarim iki yildir ayni....ve 2 yil daha ayni....onumuzdeki 2 yilda...175 dolar endeksten....6 ay once zirvemiz olan 300 dolar endekse cikacagiz...

ben buna ne diyorum....USULET VE SUHULET....4 MEVSIM....

ONEMLI NOT...BU 5 MILYON YENI YATIRIMCININ BORSAYA GETIRDIGI 50 MILYAR DOLARIN 25 MILYAR DOLARI ELLERINDEN ALINMADAN....BORSA YUKARI GIDEMEZ....
                      Değerli hocam 2 yıl vadede endeks 185-300 yaparsa

Mevduat kadar bile kazandırmamış olmaz mı

Birde bu rallide bu Sefer hangi hisseleri tercih etmeliyoz

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Değerli hocam 2 yıl vadede endeks 185-300 yaparsa

Mevduat kadar bile kazandırmamış olmaz mı

Birde bu rallide bu Sefer hangi hisseleri tercih etmeliyoz
                        yukaridaki yorumumu degistirebilmem ucun....sunu gormem lazim....

EKONOMI YONETIMI...LONDRAYA DIYECEKKI....BANA 100 MILYAR DOLAR SOK....BEN O PARA ILE DOLAR-TL YI SABIT TUTAYIM....SEN TL DE YUZDE 30 FAIZ AL...bunu dolara bozdugun yeden doneceksin...GARANTI EDIYORUM.

HEDEF FEYZA yi...eski topigimi....dolar-tl 18 I garanti ettigi ucun acmistim....

BOYLECE DOLARINA YUZDE 20 FAIZ VERMIS OLUYORUM....hicbiryerde yok bu kazanc.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

O kadar oyuncu malları fonlara geçti

Bu mallar tahtalara dönmeden

Kademeler sağlıklı şekilde hareket etmeden böyle altcoinler gibi hareket eden bir endeksi içime sindiremiyorum

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

6 ay onceki zirvemiz....5700 tl endeks ve 18 dolar-tl idi....bu 300 dolar endekstir....

simdi dolar-tl 23.5....6 ay onceki 300 dolar endekse cikmasi ucun....endeksin tl bazlida...7000 olmasi icipeder...basabas.

endeksin dibi ise tl de....175 dolar endeks carpi 23.5 dolar-tl....4000 ediyor...

dolar-tl 23.5 ve bir yil sabit derse....buradan direct 7000 e gideriz....

bak bunda bile 50 milyar dolar sokmus kucuk yatirimciya KAR VERMIYOR...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BEKLENTI ONCESI KUZU HOLD-UP KURALI....

GRAFTA elips....bu cok tehlikeli sonuclar doguran bir kuraldir....BU TEHLIKELI SONUCLARI PARAYA CEVIRECEK OYUN TARZIM VAR VE TETIKTEYIM....

HACI TILKI VE GIBILERINI...SOYMAK UCUN...DOGDUM BEN....

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information