Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu gibi konuşayım…
Ve Allah macideyi yarattı Doğada her şeye uygun.
Şimdi geliyor beste ölüm iyiliği..
ben yuce rebbim diyorum....
ALLAH diyemezsin....senin ALLAHIN la cubbeli ehemmedin allahi ayni mi....
cubbelinin ALLAHI hergun MAHMUD EFENDI HAZRETLERI ile tavla oynuyor....onu yerine vekil tayin etmis...oda cubbeliyi yerine vekil tayin etmis...
bu durumda MACIDEYI cubbeli yaratmis oluyor ki....ZINHAR KAFIRDIR....
zaten...EVLIYALAR musluman degildir...olsa idiler...Israel in gazzeye attigi bumbalari geri dondurup israele geri atardilar...her pohu yiyebiliyorlar....bu ppohu mu yiyemiyorlar....
evett tuncer...yarin arti 2 acip...arti 5 kapatacak sekilde bir oyun kurdu...
bunu...endeks muhendisliginden goruyorum....
eger IRAN furmazsa...bence furmaz...iran cok akillidir...
Yorum