Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta sonu yani cuma günü benim üç haftalık analizim bitiyor..

Bugünden itibaren şorta mola veriyorum...( kuzu TIR lara bakım yaptırıyordur..bence )

Cumadan itibaren ve özellikle önümüzdeki hafta itibarıyla takipte olduğum hisselerin alım için peşinde olacağım...

selamlar......

Viop' ta bugünkü düşüşü alamadım..

Daha önce belirlediğim hisseleri önümüzdeki hafta alım için izlemeye devam edeceğim..

Ve pair trade fırsatları benim için önemli..

selamlar...
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Kuzu Emmim gerçekten bu alemin piridir ve bi tanedir.

Kuzu Emmim, yurtdışı 3 kere tepe/düşüş fake demiştin. Bu sefer şakası yol gibi duruyor ne dersin? Son 1/2 kez daha yeni ya da çoklu tepe yapar mı?

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        SUAN 400 PUVAN KARDAYIM...yarin 600 puvan kara gecersem....

kodugum 100 000 tl....150 000 tl oluyor...istesem alir cikarim....yuzde 50 karim oluyor...

beklersem....1280 puvan duserse....100 000 tl....200 000 tl olur....TIRLARIM ISTINYEYE DAYANIR...iki haftada parami ikiye katlayip giderim....KALANLAR SURUNSUN....beni irgalamaz....ben ...CEPCEGIZIME GIRENE BAKARIM.

PIYASA YAPICI VE DAVRANISLARI....takip edecegin tek seydir...baska hicbirseye bakmiyacaksin....

missal....40 tl den zor bela 55 tl ye EREGLIYI bassan piyasa yapici...tam orada...ALTUN BULDUK...ALTUN BULDUK.

diye inliyorsa...GOTUNDE FECI BIR KAZIK VAR DEMEKTIR.

MODY notu iki kademe birden artiriyorsa...CITI...2013 DEN BERI SATAMADIGI KAARTLARI OKUTTU DEMEKTIR.

incik....

bu tur seyler...NORMAL BIR VETAN EVLADINA HOS GELIR....

EMMEE....

KUZU NORMAL BIR VETAN EVLADI DEGIL KI....yaradilistan pust...REBBIM ELE YARATMIS.....
        KENE...1100 PUVAN KARDA....PARA NEREDEYSE IKIYE KATLADI....

ne demistim....3 at ugrassin borsayi cikarsin....hepsini 10 gunde SHORTLA kazanir cikarim...ELEDE ETTIM.

diyelim toplam param 10 milyon tl...bunu mevduata kodum....ayda yuzde 5 net kazanc...10 gun once bu paranin onda birini....1 milyon tl sini....mevduattan cekip...10 kaldiracla shorta soktum...bu 1 milyon tl...suan 1 milyon 800 bin tl oldu....10 gunde...BORSADAKI TUM CIKISI KAZANDIM...

dedimki....YATAY PIYASADAYIZ....BU PIYASAYI KUZU BELE IKER.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BENI VE TARZIMI....beyenmiyenler vardir....normaldir....

emme....ortaklarim....

tilifonlarda....TANRIMISIN BILADER....IHYA ETTIN BIZI...diye gotumu yalamaktalar...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Cakirmetin05
            Tecrübeli
            • 20 Mart 2022
            • 1440

Öngörünüzü hayranlıkla takip ediyorum Kuzu hocam.
            Ama biraz form düşüklüğü var galiba.-5 dediniz -3.5 oldu.
            Onu da yaşlılığa mı versek ne….
            " Her şeyi bidiğini iddia edene
            Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzu, bambaşka bir siklettesin, yorumların için sağolasın.
              ha ha ha....COK GUZELDI....SAOL....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                öngörünüzü hayranlıkla takip ediyorum kuzu hocam.
                Ama biraz form düşüklüğü var galiba.-5 dediniz -3.5 oldu.
                Onu da yaşlılığa mı versek ne….
                ha ha ha....buda cok guzeldi...cakirim.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....

got ikilmeden geldim yazdim....gotune beton dok....ikecekler dedim...ikeceklerden biride BENEM dedim...

gotler ikildi....

gari...bir sure yazmiyacagim....zerardakiler dusmanim olmasinlar deyu...

SEVGILER....DEGERLI DOSTLARIM.

Yorum

• Tuncer
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2022
                    • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ....

got ikilmeden geldim yazdim....gotune beton dok....ikecekler dedim...ikeceklerden biride BENEM dedim...

gotler ikildi....

gari...bir sure yazmiyacagim....zerardakiler dusmanim olmasinlar deyu...

SEVGILER....DEGERLI DOSTLARIM.
                    Yaw emmi nereden mala giricez onu deseydin bari

Yorum

• sarisicak01
                      Tecrübeli
                      • 22 Ağustos 2018
                      • 506

Bist100 Durum Tespiti
                      ---------------------------------
                      *Endeks , mavi yükselen trend kanalını aşağı kırdı. Düşüş trendindeyiz.

Olumsuz Senaryo
                      ---------------------------
                      *Endeks , 5,8,13,20,50 günlük ema altında. Olumsuz.

*Endeks, yeni bir trend için fibaoancci olarak , 9958 - 11245.53 ün %61.8 veya %78.6 oranında kalıcı olarak tutunmalı.

*Endeks 11088 den gelen kırmızı trend çizgisi altına indi. Olumsuz.

*Üç adet fibonacci oran yeri oluştu(beyaz daireler). Bakalım hangi fibonacci ile uyumlu hareket edecek?

Olumlu Senaryo
                      -------------------------
                      *Şimdilik yok.

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

Ons altında 2050 usd ye kadar satış beklentim sürüyor.bu sinyallerle düşmesi lazım.israil iran hikaye belkide.

Yorum

• elmas
                          Seyirci Üye
                          • 25 Şubat 2009
                          • 69

Bir benzerin yok kuzu. [emoji122][emoji122][emoji3478]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bir benzerin yok kuzu. [emoji122][emoji122][emoji3478]

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            TESSEKKURLER BIRTANEM....yuce rebbim ele yaratmis....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bist100 Durum Tespiti
                              ---------------------------------
                              *Endeks , mavi yükselen trend kanalını aşağı kırdı. Düşüş trendindeyiz.

Olumsuz Senaryo
                              ---------------------------
                              *Endeks , 5,8,13,20,50 günlük ema altında. Olumsuz.

*Endeks, yeni bir trend için fibaoancci olarak , 9958 - 11245.53 ün %61.8 veya %78.6 oranında kalıcı olarak tutunmalı.

*Endeks 11088 den gelen kırmızı trend çizgisi altına indi. Olumsuz.

*Üç adet fibonacci oran yeri oluştu(beyaz daireler). Bakalım hangi fibonacci ile uyumlu hareket edecek?

Olumlu Senaryo
                              -------------------------
                              *Şimdilik yok.

Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
                              aferim....

BENIM TOPIKLERIN TEKNIK ANALIZCISI SARISICAKTIR...11 088 KIRILIRSA TREN KIRILDI DEMEKTIR....diyordu....simdide KIRILDI DEDI...

yani....eger 11 088 kirildiginda sarisicak I dinliyen halkim...SATTI ISE.. PARA KAYBEYTMEDI....

TUM DEGERLI INSANLARI BU TOPIGE TOPLADIM....YA YAZIYORLAR...YADA BENI OKUYUP...OKUDUKLARINI HERYERE YAYIYORLAR...

verdigi iki yuvarlak....benim SIMULASYONU gormedigi halde...SIMULASYON dakilerle ayni....

ilk yuvarlak...YUZDE 10 KAZIMDIR....3.04 DOLAR ENDEKS 10 100 TL ENDEKS....

IKINCI YUVARLAK....YUZDE 27 KERAMETTINDIR...2.75 DOLAR ENDEKS....8700 TL ENDEKS...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

GEOPOLITIKTE....

ISRAEL lubnana girip beyruta gelirsa....turkiye suriyedeki PYD bolgesini alir...SUWEYDA da durzu savascilarla birlesir...Golan tepelerinde ISRAEL ile furusur....

TARAFLAR NUKLEER BUMBA KULLANAMAZ...bu halde...PAKISTANIN ELINDEKI NUKLEER BUMBALARIN YARISINI TURKIYEYE VERECEGI KESIN....iki nukleer guc caydiricidir.

tabii bunda...BORSALAR TURKIYEDE KAPATILIR.

saricak in iki yuvarlagi...yuvarlak olarak kalirlar....

peki kuzu yuvarlaklarla ilgili geopolitigide yaz derseniz....yazarsam PARA KAZANAMAM....aldigim pozlardan anlamaya calisin.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information