Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal erdem
    Aktif
    • 15 Mayıs 2009
    • 224

bridge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayfa emekli emniyet müdürünün , kesin emniyettir

https://x.com/mustokumus_/status/1815506670052839747
    emekli emniyet mudurumu khk dan atilan emniyet mudurumu, acaba?
    farzet ki emekli emniyet muduru niye tescilli gottos fettos cevheri guvenin yalanlarini paylasiyor?
    Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
    Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
    Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
    Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
    Yunus Emre

Yorum

• bridge
      Katılımcı
      • 22 Haziran 2009
      • 74

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      emekli emniyet mudurumu khk dan atilan emniyet mudurumu, acaba?
      farzet ki emekli emniyet muduru niye tescilli gottos fettos cevheri guvenin yalanlarini paylasiyor?
      Tübitak'ı kandıran seni ne yapmaz sonuçta Kayısıdan roket yakıtı yapmışlar

Prof. değil , Doç. değil , Yrd. Doç değil ARAŞTIRMA Görevlisi ki kendi başına ödenek alma şansı yok . Akıl veren torpil koyan hocaları var.
      Akademik Kurul tezlerini kime gönderdiyse soruşturma açılırsa görürsünüz.
      Yok fetö değil pkkdhkpcthkoc filan Veryansının haberine inanmış burada ısrar ediyorsun , Ercüye de inanmışsınızdır kesin
      https://haber.sol.org.tr/haber/siha-...oogle_vignette

Daha da yazmam ..

Yorum

• kemal erdem
        Aktif
        • 15 Mayıs 2009
        • 224

bridge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Tübitak'ı kandıran seni ne yapmaz sonuçta Kayısıdan roket yakıtı yapmışlar

Prof. değil , Doç. değil , Yrd. Doç değil ARAŞTIRMA Görevlisi ki kendi başına ödenek alma şansı yok . Akıl veren torpil koyan hocaları var.
        Akademik Kurul tezlerini kime gönderdiyse soruşturma açılırsa görürsünüz.
        Yok fetö değil pkkdhkpcthkoc filan Veryansının haberine inanmış burada ısrar ediyorsun , Ercüye de inanmışsınızdır kesin
        https://haber.sol.org.tr/haber/siha-...oogle_vignette

Daha da yazmam ..
        yazma zaten dahada
        emekli emniyet muduru diye feto iltisakli adamin twitlerini paylasiyorsun.
        haklisin cevheri guven varken mustafa okumus varken veryansina inanilirmi?
        Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
        Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
        Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
        Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
        Yunus Emre

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

EVETTTT...geldim...moody ipnesi notumuzu yukari cakacak....dedikodulari arasinda....HICBIRINE GULAGASMADAN.....

dedim ki....KENE-1 SHORT....11 200 LERDI....HEDEF MAKSIMUM 11 700 OLUR DEDIM....

notu artirdilar....EREGLI....birden ve aniden....SIVASTAKI ARAZISINDE ALTIN BULDU....meger altunlari oraya....1402 yilinda TIMUR HAN gommus....4000 ermeni leskeri diri diri gomerken....

EEEHHH dedim....ereglininde gotu kalkti...MAKATINA GIRDIM....

SIMULASYON-1....diirki bene....guzu dashaklarini yagla ve sok.....

SOKTUM.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

YIL 1963....

GIRBIS....ERENKOY....

bir avuc turk....gunlerdir ERENKOYU savunuyor....

oradan son telegraf geliyor...turk albay...direnisci kiliginda...

yarin ogleye kadar dayaniriz....

bize yardima gelmezseniz....OLUME YURUYECEGIZ...

gelemezseniz....onemli bir sebebi vardir....deyip olume yuruyecegiz...

VETAN SOGOSSUN....

ISMET PASA BASBAKAN....yanit geliyor...mevzilerinize beyaz bez serin....size furmasin ucaklarimiz...

yuzbasi CENGIZ TOPEL ekibi dumduz ediyor yunan ve rum mevzilerini...VE SEHIT OLUYOR....

anilarina....

ERENKOY hala turktur....kuzey kibristan kopuk...TEK BASINA RUM GOLUNUN ORTASINDADIR.

TURK TARIHINI KANLARI ILE YAZMIS BU INSANLARI KALBIMIZDE HEP TASIYORUZ ...

ki.....

TURKUN SANLI TARIHINI GURURLA OKUYALIM.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2826

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              EVETTTT...geldim...moody ipnesi notumuzu yukari cakacak....dedikodulari arasinda....HICBIRINE GULAGASMADAN.....

dedim ki....KENE-1 SHORT....11 200 LERDI....HEDEF MAKSIMUM 11 700 OLUR DEDIM....

notu artirdilar....EREGLI....birden ve aniden....SIVASTAKI ARAZISINDE ALTIN BULDU....meger altunlari oraya....1402 yilinda TIMUR HAN gommus....4000 ermeni leskeri diri diri gomerken....

SOKTUM.
              emmi orada dikkat et

hareketi yapan oyak kendisi

takasa baktım kendi malını yazıp çizmiş ceptencebe yapmış

yani belkide abartıp dolar bazlı zirve yapabilir

Yorum

• kurt
                Tecrübeli
                • 20 Aralık 2022
                • 1361

xbank 4 günde 1000 puan düştü...
                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kurt
                  Tecrübeli
                  • 20 Aralık 2022
                  • 1361

bankalar ise...MAKATTAN....

ONLAR YUZDE 20 DUSECEK....

AMIRALIM 17 LERDE...DUS YUZDE 20....13.5 ILA 14....ORADAN....EKIMDE 20.

xbank 4 günde 1000 puan düştü...Way be..

Yorum

• Cem2002
                    Katılımcı
                    • 02 Nisan 2019
                    • 176

SOKTUM.
                    Kuzu abi neden piyasa ile inatlaşiyorsun?

Dünyada büyük bir kriz çıkmazsa Türkiyede short yaparak para kazanamazsin.

Haftalardır uyarıyorum. Haftalardır inatla short diyorsun.

Saygılar abi
                    Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• kurt
                      Tecrübeli
                      • 20 Aralık 2022
                      • 1361

Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılar abi

Sadece 3 günde viop 400 puan düştü..

Sadece 4 günde xbank 1000 puan düştü

Sadece 6 günde SPX 200 puan düştü...

Rakamlar ortada..

Bizde burdayız...

selamlar...

Yorum

• hayalım
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 822

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sadece 3 günde viop 400 puan düştü..

Sadece 4 günde xbank 1000 puan düştü

Sadece 6 günde SPX 200 puan düştü...

Rakamlar ortada..

Bizde burdayız...

selamlar...
                        Saldir bozkurt, aci YOKKK. Selamlar.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Cem2002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılar abi
                          INATLASMIYORUM....TAM TERSINE PIYASAYI SOYUYORUM....

neyle.....KUZU UCUN BIRI KURALI ILE....

nedir bu....YATAY PIYASADA....3 AYDA 3 BIRIM CIKAN BORSA...1 AYDA UCTE BIRINI GERI VERIR...

bu...ALLAHIN EMRIDIR....PIYASA YAPICI BUNU YAPMAZSA...BATAR....

geliyorum....uc ayda 3 birim borsayi shortluyorum...1 at sonar parami ikiye katlayip cikiyorum....12 800 den shortlarsan....YUZDE 10 DUSTUMU...YANI 1280 PUVAN...PARAN IKI KATINA CIKIYOR...parani tirlara yukluyup gidiyorsun...bir kaart alsan bu kaart 2 Katina 3 ayda cikamaz ki...ben hammal degilim ki....TALANCI KUZUYUM...

ESAS PARAN MEVDUAT FAIZINDE PARA KAZANIYOR....

YATAY PIYASA....ne demek....MAL DAGITMA PROSESI....biz ne yaptik....hedef feyza topigimle....aldigimiz kaartlari 20 kat....30 kat...100 kat ciktilar sattik...KARIMIZI ALDIK...garii bu borsa YATAYDIR DEDIK....buna....KUZU UCUNBIRI KURALINI UYGULUYACAGIZ...bu bize short ve makattan gir...ile...hem tum borsayi shortlama...hemde kaart bazli makat ile...para katlatiyor..

ne dedim....sansiniz varsa...belki cikartilacak kaartlari bulup alabilirsiniz...ENDEKS MUHENDISLIGI DONEMIDIR...YATAY PIYASA....az bilgili insanlar kaart alabilir dedim...

EMME....

BENIM GIBI....PIPSINDEN BEYNINE KADAR BILGI DOLU BIRI....

BU PIYASADA BOYLE OYNAR.

BU PIYASAYI YAPANI....sag cebime sokuyor....oradan sol cebime sokuyorum...sonar onunla gotumu silip tualete atip SIFONU CEKIYORUM...

BUNA BILGI DENIR...bu traderin adida...CONTRARIAN TRADERDIR....sofistike...cok elit....PIPISI ALTINDANDIR.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SUAN 400 PUVAN KARDAYIM...yarin 600 puvan kara gecersem....

kodugum 100 000 tl....150 000 tl oluyor...istesem alir cikarim....yuzde 50 karim oluyor...

beklersem....1280 puvan duserse....100 000 tl....200 000 tl olur....TIRLARIM ISTINYEYE DAYANIR...iki haftada parami ikiye katlayip giderim....KALANLAR SURUNSUN....beni irgalamaz....ben ...CEPCEGIZIME GIRENE BAKARIM.

PIYASA YAPICI VE DAVRANISLARI....takip edecegin tek seydir...baska hicbirseye bakmiyacaksin....

missal....40 tl den zor bela 55 tl ye EREGLIYI bassan piyasa yapici...tam orada...ALTUN BULDUK...ALTUN BULDUK.

diye inliyorsa...GOTUNDE FECI BIR KAZIK VAR DEMEKTIR.

MODY notu iki kademe birden artiriyorsa...CITI...2013 DEN BERI SATAMADIGI KAARTLARI OKUTTU DEMEKTIR.

incik....

bu tur seyler...NORMAL BIR VETAN EVLADINA HOS GELIR....

EMMEE....

KUZU NORMAL BIR VETAN EVLADI DEGIL KI....yaradilistan pust...REBBIM ELE YARATMIS.....

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2826

SUAN 400 PUVAN KARDAYIM...yarin 600 puvan kara gecersem....

kodugum 100 000 tl....150 000 tl oluyor...istesem alir cikarim....yuzde 50 karim oluyor...

beklersem....1280 puvan duserse....100 000 tl....200 000 tl olur....TIRLARIM ISTINYEYE DAYANIR...iki haftada parami ikiye katlayip giderim....KALANLAR SURUNSUN....beni irgalamaz....ben ...CEPCEGIZIME GIRENE BAKARIM.

PIYASA YAPICI VE DAVRANISLARI....takip edecegin tek seydir...baska hicbirseye bakmiyacaksin....

missal....40 tl den zor bela 55 tl ye EREGLIYI bassan piyasa yapici...tam orada...ALTUN BULDUK...ALTUN BULDUK.

diye inliyorsa...GOTUNDE FECI BIR KAZIK VAR DEMEKTIR.

MODY notu iki kademe birden artiriyorsa...CITI...2013 DEN BERI SATAMADIGI KAARTLARI OKUTTU DEMEKTIR.

incik....

bu tur seyler...NORMAL BIR VETAN EVLADINA HOS GELIR....

EMMEE....

KUZU NORMAL BIR VETAN EVLADI DEGIL KI....yaradilistan pust...REBBIM ELE YARATMIS.....
                              Emmi sen abd yi çökert

Orası çökerse bistte çökebilir

Yoksa bu çete bu testerede short toplar

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

HA HA HA....AMRIKI YIKILIYOR....SHORT VE MAKATA SOKTUGUM PARALAR IKIYE KATLADI...TESLA shortlari kapattik...

ortaklarim....bokunu yiyem kapat kari al....tekrar shortlariz diye....

hem bokumu yediler....hemde dilleri ile gotumu yalayip temizlediler....

10 gundu hepsi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information