Hakan fidan da 3. Dünya savaşı dedi
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaz.vade kazançlarıyla beraber Ağustos vade şort maliyetim 12900..( 3/4 pozisyon )
Hoşçakalınız.....
12525 'den bir parti şort kapattım...1/2 pozisyon şort devam...Maliyetim mükemmel..,,
Bu süreçte sadece 7 günde hissem % 50 yaptı...(hisse long ,endeks şort DUBLE kazanç yazıyor MAŞALLAH )Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Küçük ve orta ölçekli yatırımcıda panik var. Bu kaostan, kendini piyasa yapıcı gibi gösterip etkileşim kasmak trend olmak için acaip tipler ve sözde çözümleri Sosyal medyalarda kol geziyor. Ne kadar acı ki bu oyunun figüranları, Bulunduğu pozisyonda para kaybedince -can havliyle- nereye gitse kaybediyor. Daha bir ay öncesine kadar dolarla dövizle kredi çektiren bile oldu takipcilerine.. Şimdi milleti ppf ye yönlediriyorlar. Bakalım onun altından ne çıkacak.. yazık bu figüranlara. Oysa şu an emlak ve araç piyasası o kadar cazip, o kadar pazarlığa açıkki. Uygunun da uygununa almak işten bile değil. BENCE yine para kazanan emlak ve araçtan kazanacak. Bu kadar durgunluğa rağmen müteahhitlerin hala yeni inşaat ruhsatı alması ve projelere hız kesmeden devam ediyor olmasının bir nedeni olmalı.. sadece sesli düşünüyorum, YTD.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Bu benim paylaştığım son vuruşmam olabilir.."
Kapattığım haziran vade şortları , Ağustos şortlarıma ilave yaptım...
bu sefer İKİ HAFTA olabilir..
İKİ HAFTA....
Bugüne kadar olduğu gibi kıvırmadan , kiremitçilik oynamadan , GEREKTİĞİ ZAMAN pozisyon aldım ve paylaştım..
Bu defa İKİ HAFTA bekliyorum..
Bu sizlerle paylaştığım son vuruşma olabilir..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Görünen ve denilen mb dolar topluyor. Herkes rezerv iyileştirme olarak görüyor ama sanki gelen paraya giderken ucuz dolar vermek için topladığını düşünüyorum. İlk giden feci yükseltmesin, sona kalan dona kalmasın diye üzerine oyun kurulduğunu düşünüyorum. YTD.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12525 'den bir parti şort kapattım...1/2 pozisyon şort devam...Maliyetim mükemmel..,,
Bu süreçte sadece 7 günde hissem % 50 yaptı...(hisse long ,endeks şort DUBLE kazanç yazıyor MAŞALLAH )
12550 'den tüm viop pozisyonlarımı kapattım...
İKİ GÜN..Sadece İKİ GÜN içinde güzel vurgun oldu..Hem viop , hem hissede...pair trade...
sevgi ve saygılar...
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12550 'den tüm viop pozisyonlarımı kapattım...
İKİ GÜN..Sadece İKİ GÜN içinde güzel vurgun oldu..Hem viop , hem hissede...pair trade...
sevgi ve saygılar...
Neden fikrimi değiştirdim....iki hafta yerine , iki gün..
senaryo değişirSE ,veya ötelenirSE bende yeni senaryoya kadar iki günde aldığım paraları sayarak beklerim..
Hisselerim çok ciddi performans yaptı..4 Hisseli portföyümü satmadım..Satmam...
Bir süre aranızda olmayacağım..
sevgi ve saygılarımla
Hoşçakalınız.....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdur ulenn kurt nereye gidiyon? Daha karpuz keseceydik. Zaten biri sit... olup gitdi, ne zaman donecegi belli degil, simdide sen.
hayalım bende senin yerin özel...2008 krizinden hesaplarsak kabaca 16 yıl olmuş.
kuzu ateşten gömleği giydirdiğinden beri gördüklerimi paylaşıyorum..
Kısa vadede yapmam gereken işlerim var..Dolayısıyla bir süre sadece izleyici olacağım..
Bugün pozisyonlarımı kapatmamda kısa vadeli yoğunluğumunda payı var..
svg.kuzu'nun beni anlayacağını ümit ediyorum..
Bu bir veda değil..Zamanını henüz bilmediğim bir süreliğine pasif izleyici olmak...
sevgiler....
.Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
sayin forumdaslar bilmem dikkatinizi cektimi, pitirak gibi sapur supur linkler buraya konuyor, sikayet ediyoruz ama hepsi aslanlar gibi yerinde duruyor , bu ne demek olaki?Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForum yakında kendini imha edecek
Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Bu benim paylaştığım son vuruşmam olabilir.."
Kapattığım haziran vade şortları , Ağustos şortlarıma ilave yaptım...
bu sefer İKİ HAFTA olabilir..
Açılışla beraber ağustos vadeyi 12540'dan yeniden şortladım..İKİ HAFTA analizime geri döndüm..
Bugün endeks yeşil bar ile kapatırsa pozisyonumu kapatacağım..Aksi takdirde short devam ....
iki hafta sonra görüşmek üzere hoşçakalınız..
Yorum
-
Forumların çoğu tarih oldu. Burada değerli kuzu hocam olduğu sürece bu forumu kapatmayacağım. Belki anlamayanlar var ama İki satır yazısı bile buna değer...
Yorum
-
Siz yazınca farkettim. Teşekür ederim.Bu gibi durumlarda özelden yazabilirsiniz.Konular kapatılmıştır.kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayin forumdaslar bilmem dikkatinizi cektimi, pitirak gibi sapur supur linkler buraya konuyor, sikayet ediyoruz ama hepsi aslanlar gibi yerinde duruyor , bu ne demek olaki?
https://forum.keyborsa.com/showthrea...city-for-night
Yorum
Yorum