Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Sayın kuzu sanırım dolar 36 yı bırakın 26 olmayacak, ne kısa ne de çok kısa vadede
Bu konuda şöyle bir düşüncem var. Sayın Kuzu'nun söylediği gibi 190 milyar KKM'deki paranın ödemesinin hazineye yük getirmemesi için 22 Haziran'da faizi arttırıp dövizi aşağı çekip, KKM'nin ödeme vadesi bittikten sonra dövizi serbest bırakırlar gibi geliyor bana. Siz üstadların bu konudaki yorumlarını merak ediyorum.
Estağfurullah ben kim üstadlık kim. Ancak şahsi bir fikrim olabilirki, o da kkm vadelerine bakarak en yüklü tarihe göre kadar dolar tutulur sonra şok bir yükseliş ve yüklü para girişi gelir ve çıktığı noktaya indirilir. Zaten canından bezmiş kkm ci ve dolarcılar, piyasada yayılan daha da yükselmez aylarca haberiyle her iki bloktakilerde çözülür. Bu arada zamlar bize kalır. Ben faiz artmayı bırak 22 sinde düşeceğini bile düşünüyorum. Böylece herşey kaldığı yerden devam eder. Kanal istanbulun temeli atılır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
usaglar....hanim kuzu nickime el kodu sifresini degistirdi 1 hafta yazma dedi...bu akinci nickini bilmiyor...ondan gizli yaziyim....YAKALARSA BUNUNDA NICKINE EL KOYAR...GACI SIYRIK.
Seni ispinliyocagim, seni kudurmus seni. Essek sudan gelinceye kadar seni solee bi yufkalasin.
Endeks teknik olarak çok kötü kapatti
Short devam ediyorum cuma shortlarim zarara gelmişti bugun tekrar kara gectim
Arttırmayı düşünüyorum yarin shortlari
Sabah actiklarimla beraber 7090 maliyetli shortlarimi 6844 den kapattim
Endeksin durumu kötü ama yarın fed var poz kapatma sebebim o
Dolar artık düşmez.24 civarında aylarca gider .
Faiz falanda arttırmazlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faiz artımanın bu saatten sonra hiç bir faydası yoktur. Bilakis maliyeti vardır. Doların stabil kalıp düşüş görmesini çekik gözlüler tüm dünyaya hdeiye edecekler.
bankalarda dolar al-sat fiyatları dengelendi.
devalüasyon bitti galiba şimdilik.
yada asgari ücret arası verdi.
bistde düşecekmişte dolar çıkıyor diye düşememiş anlaşılan
faiz arttirip dolar düşüreceklerse
niye çikardilar dolari.yani niye devalüasyon yaptılar.
Dolar olması gereken yere gelmeye çalışıyor. zaten çoktan buraları geçmesi lazımdı geçmesin diye ne var ne yok satıldı. şimdi olması gerektiği yere gidecek oradan daha da yukarıya gitmesin diye de faiz artacak. o noktada da kuzu hocam kaç kere söyledi ben ve benim gibiler dolaro bozup hisseye gireceğiz dedi. adam hisseye girdikten sonra dolar habire çıkarsa adam zarar yazar bunu engellemek için artacak o faiz.
dolar daha gitmesin diye...
gidemiyorki artık.2 gündür durdu..
24 istiyorlardı yaptılar..
dolar 28-30 olmadan kimse faiz arttırmaz..
dolar 18 de arttırdılar faizi.ama o zaman abd ye meydan okuduk.bir abd bankası canımıza okudu..
papazı bırakmasaydık faizde kar etmezdi.
dolar önümüzdeki günlerde biraz da parite etkisiyle çıkar..
Yorum