Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hayalım
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 822

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kuzu , halk otobüsünde giderken görülmüş.
    Onun iki okka dedigi bunlar mi?

Yorum

• Bengux
      Yeni Üye
      • 03 Mart 2022
      • 37

Sayın Kuzu ve tüm forum arkadaşlarımın bayramını kutlar esenlikler dilerim.

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2826

Kuzu emmi bunlar ucuza dolarları paketledi sanırım ne dersin

Biz doları 28 basacaklar derken 38 olmasın

Tuhaf gelişmeler var gel hele de bayramlık yüzünü görelim faizden sıkılmadın mı

Yorum

• troas
          Yeni Üye
          • 01 Ekim 2013
          • 47

Sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara.

Yorum

• Misafir

Cümleten iyi bayramlar.

Yorum

• Cezer
              Katılımcı
              • 21 Aralık 2021
              • 84

Sağlık ve afiyetle nice bayramlara...

Yorum

• altınorta
                Katılımcı
                • 09 Ekim 2013
                • 197

İyi bayramlar herkese
                Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

Borsalar önemli bir düzenleme eşiğinde.
                  Artık dikkatli olmak lazım.
                  Stopsuz iş yapmamak lazım.
                  Çok önce demiştim
                  Sp500 de 5500 - 5600 diye.

Yorum

• Karatay
                    Aktif
                    • 14 Ağustos 2011
                    • 277

Son bir kaç gündür internette sosyal medyada olan tartışmayı izliyorum.
                    Gerçekten dehşet bir durum.
                    Ülkemiz her gün daha da geri gidiyor ne yazık ki..
                    Bahse konu olan programın tamamını izledim.
                    Program içinde direkt olarak bir hakareti ben göremedim.
                    Buharinin kitabında yazan hadisi okudu çocuk.
                    Bizim ülkedeki müslümanlar haricinde tüm müslüman ülkelerde bu yaş olayı bilinen ve kabul edilen bir durum.
                    Bizim ülkede bile islam alimleri tarafından kabul ediliyor zaten..(%1-5 hariç)

Öldürme tehditleri, küfürler, hakaretler diz boyu..
                    Büyük ihtimal genci Arnavutluktan getirecekler ve hapse atacaklar..
                    O da en iyi ihtimal..
                    Başına bir hal gelme durumu olursada şaşırmayacağım..

Diamond Tema denilen kişinin internette bir çok konu hakkında onlarca videosu var..Bilgili ve oldukça donanımlı biri..
                    Ve bu ülkedeki müslümanların %95'inden daha fazla islamiyeti biliyor.....

Ayrıca programda karşısına çıkan ve şeriatı savunan bilgisizden de çok daha fazla şeriatı biliyor..

Gerçekten can sıkıcı bir durum.
                    Bunlar böyle yaptıkça gençleri daha fazla uzaklaştırırlar dinden.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu emmi bunlar ucuza dolarları paketledi sanırım ne dersin

Biz doları 28 basacaklar derken 38 olmasın

Tuhaf gelişmeler var gel hele de bayramlık yüzünü görelim faizden sıkılmadın mı

FAIZDEN sikilmadim tuncerim....dolar yerinde sayiyor her at yuzde 4.5 faiz aliram....

amrikide dolarima bir yil beklersem yuzde 4,5 aliram...turkiyedeki dolarlarim 1 ayda yuzde 4,5 aliyor...

ne diyor DOVLETIMIZ kendini soyanlara....

lem KAMIL gel beru diyor....ulkeyi su gaddin soydun....yurt disina yuz milyar kacirdin.....

iki seceneyin var....

1....o yuzmilyari ulkeye getir....boz tl ye gec tahvile yatir....ANINDA...NAMUSLUDUR BU KAMIL BELGESI VERIRIM....

2....YADA HEM SENIN HEMDE YEDDICEDDININ MALINA COKER....NAMUSSUZDUR BU KAMIL BELGESI VERIRIRIMMM

EEHHHH...

nisan,mayis,haziran....50 milyar geldi....

temmuz,agustos,eylul....50 daha gelir tuncerim....

ondan kelli ne yapacagimi yazarim...oraya gaddin...FAIZ HELALDIR...ONDAN SONRA...ZINHAR HARAMDIR DIYECEGIM.

bektasiye soruyorlar...NIYE NAMAZ KILMAZSIN BRE ZINDIK diye...

bektasi cevaplar....BEN BEDEVI ARAP DEGILIM....TURKUM DER....

eeee der softa....

bektasi....namaz sadece bedevil araplara geldi....bilmezmisin bre ticani der...FAIZDE ELE TUNCER.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2826

Kuzu emmi ereğli bi şahlandı numara mı çekiyor dersin yoksa senin 300 tl hareketi mi başladı

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Son bir kaç gündür internette sosyal medyada olan tartışmayı izliyorum.
                          Gerçekten dehşet bir durum.
                          Ülkemiz her gün daha da geri gidiyor ne yazık ki..
                          Bahse konu olan programın tamamını izledim.
                          Program içinde direkt olarak bir hakareti ben göremedim.
                          Buharinin kitabında yazan hadisi okudu çocuk.
                          Bizim ülkedeki müslümanlar haricinde tüm müslüman ülkelerde bu yaş olayı bilinen ve kabul edilen bir durum.
                          Bizim ülkede bile islam alimleri tarafından kabul ediliyor zaten..(%1-5 hariç)

Öldürme tehditleri, küfürler, hakaretler diz boyu..
                          Büyük ihtimal genci Arnavutluktan getirecekler ve hapse atacaklar..
                          O da en iyi ihtimal..
                          Başına bir hal gelme durumu olursada şaşırmayacağım..

Diamond Tema denilen kişinin internette bir çok konu hakkında onlarca videosu var..Bilgili ve oldukça donanımlı biri..
                          Ve bu ülkedeki müslümanların %95'inden daha fazla islamiyeti biliyor.....

Ayrıca programda karşısına çıkan ve şeriatı savunan bilgisizden de çok daha fazla şeriatı biliyor..

Gerçekten can sıkıcı bir durum.
                          Bunlar böyle yaptıkça gençleri daha fazla uzaklaştırırlar dinden.

[B][I][U]muslumanlik 670 yilinda oldu...ve yeni bir din yazdi MUAVIYE ve soyu...bedevil arab idiler....

muslumanlik sudur....

SENI SENDE OLDURMEK...SENDE SENI YARATMAKTIR....

SENI SENDE OLDUREMEZSEN....hakikati...ogrenemezsin....SENDE SENI YARATAMAZSAN...MARIFETI....ogrenemezsin....

MARIFETI OGRENEMEZSEN....

elektrigi baskasi bulur....otomobili baskasi bulur...treni baskasi icad eder...bilgisayari baskasi icad eder.....

HICBIRSEY ICAD EDEMIYORSAN....SEN MUSLUMAN DEGILSIN....

cunkiii.....

icad etmek....allahin sirlarina ulasmakla olur....

sen ICAD EDEMIYORSAN.....KAFIRSIN....DINSIZSIN....ALLAHIN SEVMEDIGI BIRISIN...SANA AKIL VERMEZ.
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Kuzu emmi ereğli bi şahlandı numara mı çekiyor dersin yoksa senin 300 tl hareketi mi başladı

53.55......burasi ve uzerinde...ENDEKSI TUTMA GOREVI VAR tuncer....sonar...oda dusecek...iste o dustugu yerden BASLIYACAGI CIKIS 300 tl de sonlanacaktir....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

tuncerim....

GEOPOLITIK YORUMUMU IYI OKU...

orada diyorumki....kasim ve aralik gibi....YERYERINDEN OYNUYACAK....

bunu ben biliyorsam....TURK OLIGARGDA BILIYOR.....

turkiyenin alacagi konum....TURK OLIGARGIN LONDRADAKI PARASINA....SANCTIONLARLA....EL KONULACAK...

yukarida bir yorum yazdim...DOVLETIMIZ le basliyan...oda bu geopoltikle ilgili....

HICBIRTURK....PARASINI BATI PANKALARINDA TUTMAMALI....EL KONULUR....

onuncun....FAIZE YATTIM....PARAMI TURKIYEYE SOKTUM...

cunkii....

neremi kessen....oradan....TURKUN GUCLU KANI FISKIRIR....

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2826

Tamam emmi 1 ayda güzel kazandırdı takipteyim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information