Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Bayram öncesi kuzu uzum mesafeli yorumlarını paylaşmış..
Daha önce söylediğim gibi bugün SALI ve üç haftalık senaryom bitti....
Üç hafta benim mesafem..Aynı zamanda robotun en çok uyguladığı devam yolu..KAMYON istinyede yükleme yapıyor..
Bugüm tüm endeks SHORT pozisyonlarımı kapattım....hisse pay vadeli ve opsiyonlarda kazancı koşturmaya devam ediyorum..Bugün / yarın onlarıda kapatacağım..Bayrama flat gireceğim...
Benim tarzım kontra atak..Pozisyon gelirSE sahaya inerim..Max..üç hafta yüklü pozisyon alır ve büyük parça kopartarak hızla çıkarım....Pozisyon yoksa sadece sistem trade yaparım..
Bir sonraki üç haftalık senaryoda görüşmek üzere...
Hoşçakalınız...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Bayram öncesi kuzu uzum mesafeli yorumlarını paylaşmış..
Daha önce söylediğim gibi bugün SALI ve üç haftalık senaryom bitti....
Üç hafta benim mesafem..Aynı zamanda robotun en çok uyguladığı devam yolu..KAMYON istinyede yükleme yapıyor..
Bugüm tüm endeks SHORT pozisyonlarımı kapattım....hisse pay vadeli ve opsiyonlarda kazancı koşturmaya devam ediyorum..Bugün / yarın onlarıda kapatacağım..Bayrama flat gireceğim...
Benim tarzım kontra atak..Pozisyon gelirSE sahaya inerim..Max..üç hafta yüklü pozisyon alır ve büyük parça kopartarak hızla çıkarım....Pozisyon yoksa sadece sistem trade yaparım..
Bir sonraki üç haftalık senaryoda görüşmek üzere...
Hoşçakalınız...
Viop endeks şortları 11150 'den kapattım..Hisse pay vadeli ve opsiyonlarıda kapattım...Bir dahaki üç haftaya kadar Pozisyonum yok...
Önemli olan ben pozisyonumu kapattıktan sonra hızla yukarı çıkması......
Robotun hükmü başkalarına geçer..Ama Ben gene bir adım öndeyim..üstelik 3 hafta önce ilan etmeme rağmen.....
Bir sonraki vurgunda görüşmek üzere hoşçakalınız......
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum