hafta sonuna şort devam .
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
YUZDE 25.....TEPEDEN...YATAY TREND ALT DESTEGI....yani....8250...
bu rakkam....SIRKET SAHAPLARI UCUN ONEMLI RAKKAMDIR....
ote yandan.....EKONOMIYI YONETENLER UCUN.....ENFLASYON ONEMLIDIR....
ENFLASYONU DUSURMEK ISTIYORLARSA....BORSA YUZDE 35 GOCMELI KI....ENFLASYON DUSSUN....7150 DIR.....
EKIM AYINDA BU RAKKAMDA OLURUZ....
NEYI HISAPLADIM....
6 AY TL MEVDUATTA YATIP YUZDE 50 FAIZI ALIP....
BORSA GOCUNCE....GELIP KAARTLARI ALIP....GOCUSU DURDURUP
ULKEMIZE FAIDELI OLMAK HEP ANA AMACIMIZ OLMUSTUR....
bizler....karincayi ikeriz....emmeee....belini incitmeyiz.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vayyy efendim kuzu....karincayi nasil ikeriz....cok guccuk....
lem olummm....HOLDINGLER....KARINCA IKEREK KURULUR....
SERMAYE...serserinin elinden alinir....AKILLI ADAMA gecer....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURKIYE ISTERSE....kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu ekim ayı geç olabilir.. piyasada ticaret resmen durdu. Gıda giyim sektörü dışındakiler ciddi sıkıntıda.. üstelik insanlar neye elini atsa zararda.. faiz, borsa, dolar, emlak araba.. ne tarafa patlar bu durum sence..
ENFLASYONU YUZDE 25 YAPABILIR EKIM AYINDA....
onsarti bunun....
borsanin 7150 ye....golar-tl nin 28 e dusmesidir....
borsayi yuzde 35 gocertirsen....tl hacmini yuzde 35 gocertirsin...piyasada dolar alacak para tl kalmadigi ucun dolar kendiliginden gocecek....
PARA BI TEK BIZDE KALACAK....hisabimi ona gore yaptim...geri kalanlarda para olmuyacak.
ister mal alacagiz....istersek dolar....ikiside batan geminin mallari olacak....
yuce rebbim....
ULUZGARI yaratirken....ES...DELICE ES...ESERKEN GORUNME....
seni birtek....buyukevliyaullah kuzu effendi hazretleri gorsun....
DEMIS....ULUZGARA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
*Düşen ara trend içindeyiz.
*Göstergeler de trend(düşen) değişimini onaylıyor.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
*Yeni bir zirve yapılana kadar düşen trenddeyiz.
*Bir önceki zirve olan 10383 aşağı geçildi.
*5 günlük ema 8-13 ve 20 günlük emayı aşağı kesti.
*8 günlük ema 13 günlük emayı aşağı kesti.
*Bu ortalamalar hemen yukarı dönmez , zaman alır.
*Endeks , Eylül 2023 den gelen dirençleri birleştiren sarı çizgiye kadar geldi ,
gelecek hafta önem kazandı. Aşağı mı kırılacak yoksa yukarı tepkiye mi başlayacak?
*Endeks , trendin başladığı pembe trend çizgisinin altında kapattı. Olumsuz.
*Endeks , bir önceki trendden gelen mavi direnç trendini de aşağı kırdı.Olumsuz.
Olumlu Senaryo
-------------------------
*11088 - 11036 arasındaki fibonacci oranı olarak %78.6 bile aşağı geçildi. Buralardan tepki gelebilir.
*Eğer 11088 den gelen düşen kırmızı trend çizgisi , yukarı kırılır ve 11088 i yukarı geçerse endeks yeni hedeflere gider.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum
-
Daha önce bi rota çizdik olmadı emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURKIYE ISTERSE....
ENFLASYONU YUZDE 25 YAPABILIR EKIM AYINDA....
onsarti bunun....
borsanin 7150 ye....golar-tl nin 28 e dusmesidir....
borsayi yuzde 35 gocertirsen....tl hacmini yuzde 35 gocertirsin...piyasada dolar alacak para tl kalmadigi ucun dolar kendiliginden gocecek....
PARA BI TEK BIZDE KALACAK....hisabimi ona gore yaptim...geri kalanlarda para olmuyacak.
ister mal alacagiz....istersek dolar....ikiside batan geminin mallari olacak....
yuce rebbim....
ULUZGARI yaratirken....ES...DELICE ES...ESERKEN GORUNME....
seni birtek....buyukevliyaullah kuzu effendi hazretleri gorsun....
DEMIS....ULUZGARA.
Bakslın oralara nasıl düşecek ben hala bu tekelleşmiş borsada böyle bir düşüş zor diyorum alıcı yok ki
Yorum
-
hiiiç kıpırdamadan , istif bozmadan , ipimle kuşağım diyerek şort devam .sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonuna şort devam .
bu gün kara pazartesi olabilir,
olmadı kara salıyı beklerim.
kol bükme olmadan dönmez daa.
diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu sefer baracudas hocam bile, bir beğeni atmadı şu fakire.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiiiç kıpırdamadan , istif bozmadan , ipimle kuşağım diyerek şort devam .
bu gün kara pazartesi olabilir,
olmadı kara salıyı beklerim.
kol bükme olmadan dönmez daa.
diye düşünüyorum.
herkes tepki için longta galiba
tünel sonu ışık göründü benim sistemde .
makro bir değişiklik olmassa dolar yada onsta .
10.800 - 10.900 arası vadeli, vurup ordan tepecez gibi gözüküyor, nasipse.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bist100 de bu hafta dibin görülmesini , önümüzdeki 2 haftada da toparlanma ve sonra yukarı trend bekliyorum. Umarım yanılmam.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
senin istedigin tek begeni olsun forumdasim. verdim gitti.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sefer baracudas hocam bile, bir beğeni atmadı şu fakire.
herkes tepki için longta galiba
tünel sonu ışık göründü benim sistemde .
makro bir değişiklik olmassa dolar yada onsta .
10.800 - 10.900 arası vadeli, vurup ordan tepecez gibi gözüküyor, nasipse.
Yorum
Yorum