Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım bu son dalış olmuştur.10534 altındaki kapanışta soluğu 10320 de alırız.

323 usd karşılığı 10410 endeks...

yani bugünkü kur ile 10410 ( 323 usd ) altında uzun vadeli usd bazlı yükselen trend kırılırsa boğa tuzağı tehditi oluşabilir..

senaryo 2 ve 3

ilki düzelme ve 323 usd onay , diğeri 323 usd altında boğa tuzağı ihtimali beraber masada olabilir...

.
    Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Cakirmetin05
      Tecrübeli
      • 20 Mart 2022
      • 1333

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      323 usd karşılığı 10410 endeks...

yani bugünkü kur ile 10410 ( 323 usd ) altında uzun vadeli usd bazlı yükselen trend kırılırsa boğa tuzağı tehditi oluşabilir..

senaryo 2 ve 3

ilki düzelme ve 323 usd onay , diğeri 323 usd altında boğa tuzağı ihtimali beraber masada olabilir...

.
      Söylediğinize katkısı olur umarım.
      " Her şeyi bidiğini iddia edene
      Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• kelmiker
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 554

Sayın kuzunun tatilini yarıda kesip acilen foruma dönmesi lazım

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Kıymetli ereğlimden 49.20 den kar aldım benim para ürkektir

Kuzu hocam gel hele nerelerdesin

Yorum

• kurt
            Tecrübeli
            • 20 Aralık 2022
            • 1361

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Söylediğinize katkısı olur umarım.

Sn.Çakırmetin 323 usd üstüne gap ile çıktık..Teknikçiler ve kiremitçi üstadlar sürüye 500 usd hedefini hemen etiketlediler..

bist geçen hafta salı günü 344 usd zirve yaptı ve 323 onay ve 323 altı boğa tuzağı senaryolarımı paylaştım..

Gösterilen ve gerçekler farklı olabilir analizimin altı dolu idi..Teknik analizi senaryoma ben çizdim...( kuzu burdan EKİM ayını, ben

burdan sadece3 haftayı görebiliyorum )

- Enf.muhasebesi nedeniyle genel olarak şirketlerin kazançlarının ciddi oranda azalması..

- Carry trade ve son iki ayda usd bazında bankacılık ve bazı büyük holdinglerde % 100 getiri..

- Endeksin bu seviyesinde faizlerin çok ciddi olarak borsaya rakip olması..

Endeks zirvede bu şartlarda yakalandı..Endeks düşmeden açtığım short pozisyonlardan dolayı oldukça eleştiri aldım..

Sanırım artık beni daha iyi anlıyorsunuzdur..Özellikle bir hafta önceki son yükseliş TUZAKTI..ENDEKS DÜŞMEK için YÜKSELDİ..

Düzeltme dediler..Merak etmeyin dediler.Tekrar soruyorum KİM ,KİMLERİ ,NEDEN ve NİÇİN DÜZELTİYOR ...

Foruma sağladığınız katkılar için size teşekkür ediyorum...

selamlar...

Yorum

• kurt
              Tecrübeli
              • 20 Aralık 2022
              • 1361

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              VAKTIM YOK....bunu inceleyin....

moshe nin oglu....hala tutuklu....buraya az ugrarim....

vekilim.....KURT....bulasani yakarim....

Sanırım birçoğunuz kuzu giderken neden beni vekil bıraktı merak ediyorsunuzdur..Kimdir bu kurt denilen adam..

Forumu ihmal etmedi ve ateşten gömleği bana giydirdi..

kuzu Ekim ayını görüyor..Bu bazıları için uzun zaman ve zor trade olabilir..

daha öncede söyledim ben 3 haftayı görüyorum...

1 hafta bitti...kadı iki hafta..

önce kendimizi , sonra piyasayı tanıyacağız...

sevgi ve saygılar..

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

Sanırım birçoğunuz kuzu giderken neden beni vekil bıraktı merak ediyorsunuzdur..Kimdir bu kurt denilen adam..

Forumu ihmal etmedi ve ateşten gömleği bana giydirdi..

kuzu Ekim ayını görüyor..Bu bazıları için uzun zaman ve zor trade olabilir..

daha öncede söyledim ben 3 haftayı görüyorum...

1 hafta bitti...kadı iki hafta..

önce kendimizi , sonra piyasayı tanıyacağız...

sevgi ve saygılar..

Yasam yeterince stresli ve yorucu, arasira icten gulumseyip rahatlamak lazim.
                Ulenn yalakaciliga para falan lazim degil. Misal ben;
                Biz varya biz kurtla cook eskilerden tanisir birbirimize saygi duyariz. Sagolsun kurt bir dedigimi iki etmez. Simdi kuzu da yok valla bana satasani kurta yaktirim alim allah, bileseniz. gunda vindi kunta kinti yi bile tanimam.

Yorum

• Cakirmetin05
                  Tecrübeli
                  • 20 Mart 2022
                  • 1333

Sn.Çakırmetin 323 usd üstüne gap ile çıktık..Teknikçiler ve kiremitçi üstadlar sürüye 500 usd hedefini hemen etiketlediler..

bist geçen hafta salı günü 344 usd zirve yaptı ve 323 onay ve 323 altı boğa tuzağı senaryolarımı paylaştım..

Gösterilen ve gerçekler farklı olabilir analizimin altı dolu idi..Teknik analizi senaryoma ben çizdim...( kuzu burdan EKİM ayını, ben

burdan sadece3 haftayı görebiliyorum )

- Enf.muhasebesi nedeniyle genel olarak şirketlerin kazançlarının ciddi oranda azalması..

- Carry trade ve son iki ayda usd bazında bankacılık ve bazı büyük holdinglerde % 100 getiri..

- Endeksin bu seviyesinde faizlerin çok ciddi olarak borsaya rakip olması..

Endeks zirvede bu şartlarda yakalandı..Endeks düşmeden açtığım short pozisyonlardan dolayı oldukça eleştiri aldım..

Sanırım artık beni daha iyi anlıyorsunuzdur..Özellikle bir hafta önceki son yükseliş TUZAKTI..ENDEKS DÜŞMEK için YÜKSELDİ..

Düzeltme dediler..Merak etmeyin dediler.Tekrar soruyorum KİM ,KİMLERİ ,NEDEN ve NİÇİN DÜZELTİYOR ...

Foruma sağladığınız katkılar için size teşekkür ediyorum...

selamlar...
                  Söylediğiniz temel gerekçelerin çoğuna katılıyorum. Ancak bence patinaj çekmemizin en önemli gerekçesi hacim.

Maalesef faizlerin yükselmesi kredili işlem yapanları yavaşlattı.Ve halka arzlarla ciddi ölçüde para çekildi.

Düşünsenize bugün Yeni halka arz tahtanın işlem hacmi 3-5 büyük tahtanın hacminden fazlaydı.Oyuncular hareketin peşinden koşunca yan tahtalar sahipsiz kaldı.

Yabancılarda da paradigma değişti. Dolar bazlı tepeden alıp yatmıyorlar artık. Fırsatını buldular mı yüklü satıp kaçıyorlar. Tüpraş , ford örneğinde olduğu gibi.

Bir de meşhur Mayısta sat Ağustosta gel moduna geçince piyasa Longçular için çekilmez hal aldı.

Ama sonuçta piyasa yapıcı bu hacimsiz piyasada “düşürmek için yükselttiği”gibi toplamak için düşürüyor da olabilir.

Son söz pozisyonlara aşık olmadan stoplara uyarak işlem yapmakta fayda var.
                  Saygılar
                  " Her şeyi bidiğini iddia edene
                  Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sayın kuzunun tatilini yarıda kesip acilen foruma dönmesi lazım

ONEMLI UYARI....

bu topic borsanin gidebilecegi EN YUKSEK DEGERI 10 700 olarak Verdi...1.5 yil once Verdi....

VE ORAYA GELDIK.

BU SENE BU DEGERI ASMASI IMKANSIZ....bitti.

paramiz nerde...TL MEVDUATTA....ayda yuzde 4.3 net kazaniyor....iki aydir....

EKIMDE....borsa dipte olacak....elimi ayagimi yaliyacak...kuzu pohunu yiyim GEL AL diyecek.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

KUZU KURALI...MAL DAGITAN PIYASADA ILK GOCUS YUZDE 30 OLUR....YANI 7600 E DUSUSU GORMEDEN....SHORTTAN CIKILMAZ.

cunki....tepkiler....ASLA...KATA....10 700 USTUNE CIKAMAZ....short asla kaybetmez....KURTU IZLEYIN...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Kuzu hocam nasıl oralara düşecek merakla izliyorum

Çünkü bunlar inadına sürdü inadına sürdü

Hatta dolar bazlı ciddi direnci kırdı ve hala üzerinde

Peki ereğli ayrışır mı yada onu kaçtan alırız

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

BU ALEMDE RACONU KESEN TEK KISI VARDIR....

oda....

KUZU dur....buyuk allah dostu....GAVS....KUTUP....EVLIYALARINDA EVLIYAULLAHI....seytanin secde ettigi...YEGANE VE TEK INSANOGLU....gunde uckez....DASHAKLARIMI YALIYOR SEYTAN.

TUNCERIM....

ADEM dedemiz...BILGI AGACINDAKI MEYVEYI YEDI...cennetten kovuldu...onunla birlikte SETAN ida kovdu yuce rebbim....

ben ise....adem aleyhiselam salaginin torunu olarak....O BILGIYI HAZMEDIP....YOGURUP...EKMEK YAPIP YIYORUM.

SEYTAN...bunu goruyor....cennete geri donmek ucun....gunde uc kez dashaklarimi yaliyor.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

NE DIMAG.....

ne....ne dimag lem ipne....

TL REEL OLARAK DEGER KAZANACAK....

NE DIMAG....

degerli birbisey BORSADA HELAK EDILMEZ.....

degerli birbiseyi verip....degersiz birbisey alinmaz...

alirsan....

onunla gotunu siler tuvalete atar sifonu cekersin EKIMDE.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BILMEM.....

anlatabildim mi??????

YAWRILERIM.

Yorum

• kelmiker
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 554

Hoşgeldin sayın kuzu.. çağrıya icap ettiğin ayrıca teşekkür ederim. Kurt gibi bende birkaç haftaya çarşı pazar karışacağını düşünüyorum.. o yüzden görüşlerinde bir değişiklik olup olmadığını vakit varken öğrenmek istedim. Umarım biz haklı çıkarızda biran önce ne olacaksa olur.. bilirsinki yay ne kadar gerilirse ok o kadar hızlı gider.. selamlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information