Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sistem şöyle işliyor galiba;gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
200 günlük ortalamaya değdir sonra ralli yap
100 günlük ortalamaya değdir sonra ralli yap
50 günlük ortalamaya değdir sonra ralli yap
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO 160 milyar kar. 5 milyar dolar.
10 fk dan hesaplansa 50 milyar dolar . 1.5 trilyon tl.
Düşer mi bu borsa ?
KCHOL net kar 72 milyar tl PD 514 milyar tl 10 fk dan 700 milyar PD.
Düşer mi bu borsa ?
80 tl olur mu kuzu ne diyorsun 1 senelik karına kchol verirler mi? Tayyip koça dalar mı. 20 senelik masal ?.AFERIM LEM...turk hava yollarinida gocerttin....kimi agzina aliyorsan...o gocuyor....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen boyle uctuguna gore....kaart cokecek....BLANCO OKUMAYI BILMIYORSUN....
kimden ogrenecegini soyleyeyim sana....
buyuk osmanli kaptanideryasi....sakiz fatihi...
MEZEMORTA HUSEYIN PASA....git pasaya sor....pasam MEZEMORTE ne dimag diye...
eger...tayyip bey...bunun 86 milyar tl vergisini ertelemeyip alip EMEKLIYE verseydi....
SIMDI...
MEZEMORTE olmazdi...secimi kazanirdi...
koco ya gelende...tayyip bir turlu dalamadi....hep dalacakmis gibi yapti...one minut gibi imis meger...danisikli dovus....bunda haklisin gavat.
yalniz....
iki kaardida....agzina alip dillendirdin....yazik...ikisinide gocertirsin sen...ha ha ha
baaa bag....su pankalarida biraz ov....GOCSUNLER....ha ha ha...ugursuz gavat.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KAPITALIST MODE....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI...by kuzu....
kitabima gore.....
KAPITAL AKUMULASYONU TEMAMLANDI....para halktan TURK OLIGARGA aktarildi....HALKTA SERMAYE KALMADI...
sira simdi....
KIMIN KIMI SATINALACAGINDA....TURK OLIGARG KENDI ARASINDA FURUSACAK....
ZOMBI sirketler el degistirecek....
TASIMA SU ILE DEGIRMEN DONMEZ....
BATACAKLAR BATMALI....yogusam borsa cikamaz.....
devletin surekli kaynak aktardigi....vergisini sildigi....erteledigi ZOMBILER....
KUTLETILMEDEN BORSANIN CIKMASI IMKANSIZDIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Göçerttim mi.??? 10 tl lik kağıt 300 olmuş 292 ye düşmüş..(ileriki günlerde iyi izle bu arada) 5 milyar dolar kar var vergi mergi anlamam ben ..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFERIM LEM...turk hava yollarinida gocerttin....kimi agzina aliyorsan...o gocuyor....
baaa bag....su pankalarida biraz ov....GOCSUNLER....ha ha ha...ugursuz gavat.
Way be kuzu .. Burada bu kadar emeğim var. Yazım var. Senden sonra en çok yazan çizen adamım.
Ettiğin lafa bak.
Hatalarımız oldu mu elbette olmuştur da..
cıkss..
Yani..Olmadı.
Yorum
-
Sert yukariiremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbayram sonrası bir yöne kopuş olacak gibi duruyor
Yorum
-
BUSINES CYLE da....her on yilda bir....borsada bulunan sirketlerin yuzde 10 u komple batar.....yuzde 10 u el degistirir....
EKONOMIK MODELIN BIR SONUCU OLAN BU FAZ....
BASLAMISTIR....YATAY TREND BUNUNLA SONLANIR....2 YIL MAL DAGITILIR....1 YIL...BATANLAR VE EL DEGISTIRMELER SURER....VE...
VEEEE.....
YENI BUSINESS CYCLE BASLAR.....HEDEF FEYZA-2....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Herifin dediği hisse gocuyorkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFERIM LEM...turk hava yollarinida gocerttin....kimi agzina aliyorsan...o gocuyor....
baaa bag....su pankalarida biraz ov....GOCSUNLER....ha ha ha...ugursuz gavat.
La gidiwan yuru git thy yi ağzına alma
Yorum
-
ILTIFAT EDIYORUM GAVAT....niye gotunden anliyorsun lafimi....her takildigimda kusersen....bir gun agzini burnunu kiracagim....deyyuz...ugursuz gavat turk hava yollarini sen gocerttin....ha ha hagundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGöçerttim mi.??? 10 tl lik kağıt 300 olmuş 292 ye düşmüş..(ileriki günlerde iyi izle bu arada) 5 milyar dolar kar var vergi mergi anlamam ben ..
Way be kuzu .. Burada bu kadar emeğim var. Yazım var. Senden sonra en çok yazan çizen adamım.
Ettiğin lafa bak.
Hatalarımız oldu mu elbette olmuştur da..
cıkss..
Yani..Olmadı.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İltifat etmiyorsun you know it I know it.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterILTIFAT EDIYORUM GAVAT....niye gotunden anliyorsun lafimi....her takildigimda kusersen....bir gun agzini burnunu kiracagim....deyyuz...ugursuz gavat turk hava yollarini sen gocerttin....ha ha ha
Ben seni tanırım.
İtin götüne sokuyorsun diğer köydeki goygoycuların yaptığı.
Al aşağıda topiğin has adamı da takılmış koroya.
Kuzu batış falan yok
O dediğin borsa değerleri yok.
O process ler cycle lar artık yok.
Değişti.
New boss new rules..
Yorum
-
Poz ve yorum bu şekilde devamvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarin düşüşün son günü muhtemelen ekstra kriz cikmazsa
Kagitlarda dramatik düşüşler var her zaman dediğim gibi endeksi yalandan tutup kagitlar pert ediyorlar
Yukari yönlü düzeltme bekliyorum bayram sonrası batik hisselere
Yorum

Yorum