Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Kuzu hocam, o tatil bu cumadan sonra başlamıyor öbür haftasonu başlıyor daha 10 gün var. Arada bir %7 yapabilir yani hala
tepeden yuzde 7 dusus....8600....bu cuma.....
haftaya gelecek satislari....YERINDIBINDEN ALACAK....
HEP...bir adim onden gider ZINDIQ.
DUN YAZARAK....UYARDIM AHALIYI....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
VIOP ta ortalama 500 puvan kardayim....TIRLARA BAKIM YAPIYOR SUFORLER....
2022 ARALIKTA....dedimki....HEDEF FEYZAYA GELDIK....3 DOLAR ENDEKS....BUNDAN SONRA.....YATAY TRENDDEYIZ 3 YIL.....2 yil oldu....
uyari.....YATAY TREND BU CUMA GUNU BITIYOR....ICDINAMIKLER NEDENIYLE.
cuma gunu yazarim....NEMENEM BIR DONUSUME GEBE OLDUGUMUZU....
valla 9500 güçlü bir dolar direnci.
benim sistem 500 dolar bist desede
bırak bu TA saçmalıklarını diyenler var.
TA herşey değilse de saçmalıkda değil.
bakın şimdi ,benim TA ,halkbank ta ,15 temmuz öncesi ve sonrası dohol durumu var diyor.
her neyse....
Alem adamsın tabanı 19,17 şu ana kadar gördüğü en düşük 19,99 nasıl becerdin tabandan almayı.
Vadeli hocam
19.39 19.40
Nisan 20.30 20.40 arası topladım
Bu çöpleri taşımam ben vurkac için aldim
Dikkat ettiysen 9.38 de aldım dedim sadece vadeli acikken
Yorum