Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Bayramda 3.5 gün tatil 5 sayilir o hacım biter
Faiz uzaya çıkmış kredi çeken yok geri ödemeler sıkıntı ama bankalar ralli yapacakmış
Tuncer şu satiri bilemeye basla bankalara dalacam
VE ben hergun burada....YATAY PIYASADAYIZ....bu piyasa cokmeden....bir yere gitmez....
diye yazilar yaziyorum.....
BU YAZILAR ONLARI COKERTIYOR....
bizide dusun yazarken....HER YAZIN CIGERIMIZE HANCER GIBI SAPLANIYOR.....
dediler....
dsundum....baktim haklilar.....
ne yapsinlar....PARALARI VAR....faiz negative....ve borsaya giriyorlar....DOLAR OLARAK KAYIPLARI COK...emme...tl bazlida faizden daha iyi getiri borsada....
30 yildir...BU ARENADAYIM....hem furusuyorum...hemde yaziyorum....COK ADAM YETISTIRDIM.....bu arenada kullanilan borsa jargonlarinin patenti bana ait....NE YAZDIYSAM....NE DEDIYSEM....NE ISIM TAKTIYSAM.....dalga dalga yayilip herkesin agzina yerlesti....
ve fekaattt....
eger....CALAMIYORSAM ASKIN SAZINI....yani kimseyi uzmeden yazmak....NE PERDEYE DOKUN NE TELI INCIT....bana yakisandir....cunki....BU ARENA....BENI....ADAM GIBI ADAM...diye Kabul etmis....ve bagrina basmis....
bana lutfen kusmeyin....
bir kuzu gider...BIN KUZU GELIR....
cunki....
YETISTIRDIGIM....TONLA BEYLERBEYI VAR....
biri gelir....
"BIN ATLI AKINLARDA COCUKLAR GIBI SENDIK....
AKTOLGALI BEYLERBEYI HAYKIRDI....ILERLEE....
GECTIK TUNADAN BIR ANDA KAFILELERLE.....
DER.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum