Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim pala umut taciridir

8600 lerden seçim var diye 9300 ler

Oradan sonra derin dalış yapabilir

Seçimi boş geçmez diye düşünüyorum
    Genel seçime mayısta en dusukten girdi borsa bu ölçü değil
    Hükumetin borsayla gram işi yok
    Benim gördüğüm bu hükumet borsanin çıkmasını net bir şekilde istemiyor düşüşten de cok buyuk kazanıyor borsadaki ekibi akp nin

Yorum

• altınorta
      Katılımcı
      • 09 Ekim 2013
      • 197

Notumuz arttı ***ümüz kalktı[emoji23][emoji23][emoji23], gece gece güldürdün beni kuzu emmi Allah ta seni güldürsün.
      Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

Hukumet borsayı tutuyor tam bir kahvehane efsanesi
        Bu hukumet icin ne dediler hep tersi oldu
        Dolari düşürcek dediler tüm yandaşlar dolarci çıktı
        Milliyetci dendi sınırlar delik deşik oldu demografik yapi bozuldu
        Dinci dendi ramazan ilk günü koye gittim çocukken teravih namazına giderdik ramazan ayını cok severim en sevdiğim aydır cami de boş yer bulamazdık cocukken
        Gecen aksam 3 4 kişi vardı cidden üzüldüm
        Borsaci dendi satan ekibi hergun görüyoruz
        Yani ne dedilerse tersi çıktı bu akp de

Yorum

• sarisicak01
          Tecrübeli
          • 22 Ağustos 2018
          • 481

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bir derste sudur....KUL HAKKI...

YAZDIGIN VE CIZDIGIN SEY....birini zarara sokuyorsa....SEN IFLAH OLAMAZSIN...BEDDUA seni yok eder.

Yazarken....cizarken....video cekerken....buna dikkat etmezsen...KUZU gibi biri...seni itin gotune sokar cikarir,,,,,HALKIM TERBIYELI VE KIBARDIR...emme ...BEN...kusursuz bir felaketim....seni yokederim.
          Bu uyarınızı çok dikkate alıyorum ve şahsi pozisyonumu yazmayacağım ve yatırım tavsiyesi vermeyeceğim. Ancak maliyetlenme açısından önemli gördüğüm yer veya yerleri işaretleyebilirim. Saygılar.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bu uyarınızı çok dikkate alıyorum ve şahsi pozisyonumu yazmayacağım ve yatırım tavsiyesi vermeyeceğim. Ancak maliyetlenme açısından önemli gördüğüm yer veya yerleri işaretleyebilirim. Saygılar.

TAM TERSINE....senin yazman lazim....

ARALIK ORTASINDA RALLY BASLAR VE OCAK SUBATTA RALLY OLUR DEDIN....

OLDU....senin gibi insanlar....tanrinin hediyeleridir....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

Benim çiziktirdiğim alttaki resme göre de 8347,58 de bir GAP var ve bu GAp Kuzunun 61,8 düzeltme artı ordan yüzde 15-20 daha göm kuralına da uygun bir yer. Bütün mesele bu GAPi kapatacak mı ve ne zaman kapatacak...? Benim tahminim en geç "Mayısta sat git" döneminde kapatır burayı şeklinde. Sizin ve özellikle de üstadımız Kuzu nun fikri ve tahmini önemli...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

benim yazilarim....tweeter ve youtube ALEMINE idi....MAL ALIN...NOTUMUZ ARTTI...HEDEF FEYZA....VIDEOLARINA IDI....

COGU....beni sever ve sayar....fekaat....BIRDEN....DOLDURUSA GELIP....MAKSADI ASAN VIDEOLAR CEKIYORLAR....IZLEYICI CEKMEK UCUN.....

onlara....bu dikkatsiz davranislarini hatirlatip....kendilerine ceki dozen versinler maksadiyla yazdim....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bak geldim....benimle pozizyona girenlerin sorumlulugu ustumde....

bugun kritik gun....KENE BUYUK KARDA....EYLEM YAPMAK ICIPEDIYOR...YOKSA KUL HAKKI BOYNUMA DOLANIR.....

Yorum

• hurolg2
                    Aktif
                    • 25 Ocak 2019
                    • 367

hızlı resim sitesinden bi şekilde ekleniyordu ama yapamadım nasıl yapıyorduk hatırlatabilen olursa memnun olurum

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Dun diğer alim 1.4 milyar civaridi
                      Dun gece hepsi bademe virmanlandi ve sonuç

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bak geldim....benimle pozizyona girenlerin sorumlulugu ustumde....

bugun kritik gun....KENE BUYUK KARDA....EYLEM YAPMAK ICIPEDIYOR...YOKSA KUL HAKKI BOYNUMA DOLANIR.....
                        suan....not artti gazi ile gelenler....KOL KESIYORLAR....PANICTELER....

KENE 2 KADEME MAL VARDI....YUVARLAK 900 PUVAN KARDAYIZ....BU KARI ALIN.

BATAN GEMININ MALLARI....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

EEE TEMAM...GAVUR GELMEZ EMME...ben icerdeki enayiye gomerim....

dedi....

eee temam....beraber gomelim dedim...SEN CIKAR GOM....BENDE INERKEN GOMEYIM....

dedim....

ANLASTIK....artik ehbabiz...kufurleri geri aldik...ENAYI TOKATLAMAK YETERLI.

SELE....ELIPSLER....IKI GUN CIK....TEK GUNDE HEPSINI GERI VER...ONCEDENDE YAPTIK BUNU....

UNUTMAYIN....buna oynamistik....o cikarken ENAYILERE gomecekti....bizde inerken ENAYILERE gomecektik....

oldu....GOMDUK.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

YATAY TRENDDE....HABER ETKILERI....

FITCH haber etkisinden....alacagimizi aldik....peki ya simdi....

MERKEZIN FAIZ KARARI....

bunun oncesinde yukari basacak....

bunlar....YATAY TREND KUZU KURALLARIDIR....

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

8650 ye inip yukarı döner diyordum ama bugün bofa tek satıcı bu gavur öğleden sonra döner mi alışa

dönerse yazık olur shortuma

herkes döner alır diyor

ben biraz daha bekliyeyim bakalım dönerse kaparım yoksa 8600-50 bandını beklerim ordan long olurum

nasipten öte köy yok

bofa short biriktiriyor 2 gündür bugünde devam ettiyse son dalgadan sonra gömecek burayı

brentte 90-95 olur o arada

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

YATAY TRENDDE....PIYASA YAPICI TAKTIKLERI...

1...MARJ....yuzde cikis veya dusus....

2...MIKTAR...KENE kademe sayilari....

KUZU KUARLI....marji daraltirsa....miktari artirir....DAR MARJDA...MIKTAR ARTTIGI ICIN EDILEN KAR AYNIDIR....

BOFA gibi yillarin kurdu piyasada ise....MARJ VE MIKTAR iliskisi esastir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information