Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Dünyada trend yapay zeka algolar robotik gelişmeler otomasyon elektrikli arabalar bunların pilleri.Uzay.
Koç gidip de eregl mi alacak.
Haaa zorla aldırırlar mı..
Onu da açıkcası sanmam..
Türk aydını hep sıkıntılı olmuştur.Bir çok yönden.
Daha önce de , dağlar taşlar bütün filistin coğrafyası ile orantılayıp yüzde 6 satış olmuş buna toprak satışı denemez diyen bir bardakçı vardı.
Ben bunu dediği an çüşşşş demiştim ekran başında..Aydın falan da değilim..Ama basit bir matematik hesapla zaten değerli/imara açılmış olan arazilerin şehirlerde toplanmış olduğundan hareketle 100 sene önce şehirlerin filistin toprağına oranının yüzde 6 anca olacağını düşünmüştüm..
Böyle basit bir matematik hesabını bile adam yıllarca yapamamış ve ısrarla yok yok yüzde 6 ile vatanı ele geçiremezsiniz goygoyu yapıyordu.
Bir daha thy mis eregli mis alanı ziksinler
Bistte 50 fk daha aşağıda olan kagit alinmaz 100 uzeri direk alınır
Thy ile eregli hangimiz daha esegiz yarisinda resmen
Karar noktasına geldik..Macd kesecek mi yoksa sekecek mi.Sekerse takriben bir yüzde 20 25 daha gideriz
Buda dolar bazlı 3.60 3.70 lere denk gelir.
Kesecek olsa sert bir aşağı barla döndürür dü gibime geliyor..
Benim tahminim sekeceği ve kocaman 3-4 günlük çat çat çizim alımlarla 10.000 diyeceği. Göreceğiz.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Anayasa Mahkemesinin (AYM), Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğunun tespiti için CHP'nin başvurusu ile Atalay'ın avukatlarının yaptığı yeni başvuruda, karar verilmesine yer olmadığına hükmetmesine ilişkin, "Anayasa Mahkemesinin henüz daha gerekçeli kararını görmedik ama 'karar verilmesine yer olmadığına' şeklinde değil de burada yetkisizlik nedeniyle ret kararı verilmesi gerekir çünkü anayasanın açık hükmü söz konusu." dedi.
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum