Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Tuncer
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2022
    • 2825

millet çaresiz o yüzen burada ver bakalım 60 faiz burda kimse kalıyormu

Yorum

• Misafir

9000 yansın neler olur neler,

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

akşam pazarı alıyorlar yine

Yorum

• kurt
          Tecrübeli
          • 20 Aralık 2022
          • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          9690 ve 9790 da satışta yazılıyım....

bist100 için 8940 önemli bence..güçlü bir direnç ve realize zamanı olabilir..bence...

bugün vur-kaç günü benim için...düzeltme birkaç gün sürebilir diye düşünüyorum..DÜZELTMEDEN PAYIMI ALACAĞIM.....

paradan kaçış olmasa dahada derin olabilirdi...

tepkide tekrar şort açacağım..

sevgi ve saygılar..

9690 satışımda gitti...

9680 ort..ile şort poz.dayım ve yarına şort devam ediyorum...
          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

VAR mı mangır kaldı mı, yarın falan mühim günler olabilir malum..

Gerisi berisi lagaVuga.

&&& Cağ kebap the best kuzu sunumu… Ever…

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

Yarın yeni başkanın sunumu var

Bakalım faizler ile ilgili ne diyecek

Yorum

• Guerra
                Kadrolu
                • 02 Ağustos 2011
                • 5561

206,800,000,000 TL......Hazine nakit dengesi Ocak ayı rekor açığını yazmış Özgür hoca ��

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  206,800,000,000 TL......Hazine nakit dengesi Ocak ayı rekor açığını yazmış Özgür hoca ��
                  Matbaa 7/24 çalışıyor sıkıntı yok basalar parayı

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Yarın yeni başkanın sunumu var

Bakalım faizler ile ilgili ne diyecek
                    Faiz artışı ve üzerine sert sikilisma acil ihtiyaç durumunda
                    Para piyasası fonlari var mevduattan cok daha iyi bu fonlarda yıllık getiri %60 lara ulaşmış durumda mevduat en yüksek 48 sanırım insanlar bunları pek bilmiyor

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Faiz artışı ve üzerine sert sikilisma acil ihtiyaç durumunda
                      Para piyasası fonlari var mevduattan cok daha iyi bu fonlarda yıllık getiri %60 lara ulaşmış durumda mevduat en yüksek 48 sanırım insanlar bunları pek bilmiyor

Bir önceki metine zıt olur o zaman satış yeriz 8550 lere onaya iner

Bu arada hangi fon onlar likit fon gibi mi

Yüzde 60 iyiymiş alalım

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Bist ocak aralik 2023 getirisi %37
                        Benim portföy ×3 uzeri oldu ama birkac haric hemen tüm düşüşleri short poz olarak aldim
                        Hisse getirilerine baktığımda kabataslak 2023 başı ve sonu sabit fonun cok altında

Garanti fon %60
                        Yıl içinde 2 kez düzeltmeye yakalandığında sabit getirinin altında kaliyorsun

Bu riski niye aliyoruz

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bir önceki metine zıt olur o zaman satış yeriz 8550 lere onaya iner

Bu arada hangi fon onlar likit fon gibi mi

Yüzde 60 iyiymiş alalım
                          Ak portföy para piyasası fonu tefasdan incele
                          İsimsiz kurumlarda var azimut fln güvenilir mi bilmem

1 yıl önce abd borsa fonlarini yazdım buraya bisti 3 e katladı
                          Dolar bazli fonlari da araştırmak lazım
                          Tayyip varken dolar asla dusmez 4 yılda nerelere cikar .....

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Işık öktenin videosunu izledim

Demir çelik bilançoları çok iyi gelecek diyor

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Degerli dostlarim....ZAMANLAMA....

SECIMLERE YUVARLAK 1,5 AY KALDI.....

SECIMDEN SONRA OLUSACAK DURUMA....

POZIZYON ALMAK ICIPEDER....

ONU YAPIYORUM....

HEDEF FEYZA-2....

TOPIGIME HAZIRLANIYORUM....

1 DOLAR ENDEKSE INIP....ORADAN 5 DOLAR ENDEKSE GIDECEGIZ...BUDA DOLAR-TL 72 PANGINOTLA MUMKUN....FAIZLER YUZDE 10....

DOLARDA POZIZYON ALIYORUZ....DEVALUASYONLA DOLARLARI BOZUP HEDEF FEYZA-2 BASLIYACAK.

SUAN....

TURKIYEDE PARASI OLAN HERKES BORSADA MALDA...SURUNUN MALDA OLDUGU BIR BORSA CIKAMAZ.
                              Degerli dostlarim...PIYASA YAPICI VE ZAMANLAMASI....

PIYASA YAPICI....suan secimden sonar ki duruma POZIZYON ALIYOR....BENIM GIBI....

soyle...BUYUK TUZAK...diye adlandirdigim bu rallyi yapiyor....BU RALLY DE MILLET MAL ALIRKEN O SATIYOR...

yani....MALDAN CIKABILMEK UCUN yapiyor bunu....ve DOLARA geciyor....benim gibi...

BEN HERZAMAN....ONDAN BIR ADIM ONDE OLURUM.....

ben degerlendirirken....normal bir yorumcuymusum gibi degerlendirmeyin....

BEN GRAFIGI CIZERIM....

BU SECIM....VE GECEN SECIM FARKLIDIR....

GECEN SECIMDE....SECIM ONCESI RALLY DEGIL DUSUS VARDI...

neden??????

AKP ve yandaslari secimi kaybetme korkusu ile satiyorlar ve kaciyrlardi....

secimi kazaninca...o satan ve kacan para mayista geri TURKIYE YE ve borsaya girdi...ve tekrar 3 dolar endekse ciktik....

BU SECIMDE....boyle bir korku yok...akp 4 yil daha iktidar....secim oncesi rally normal...BEKLEDIGIMDI..GRAFINI ASMIS...adini BUYUK TUZAK koymustum...daha bu rally olmadan....dedimki...2.90 dolar endeks hedef...o gunki rakkamla 8800...bugunki dolar-tl ile 9000....GELDIK...VE BEN SATTIM.

peki KORKU ne....hangi korku bu MAL CIKISINI sagliyor...

SECIMDEN SONRA ALINACAK EKONOMIK KARARLAR....bu korku...BUYUK TUZAGI yaratti.
                              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tolga541
                                Katılımcı
                                • 13 Haziran 2018
                                • 118

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Degerli dostlarim...PIYASA YAPICI VE ZAMANLAMASI....

PIYASA YAPICI....suan secimden sonar ki duruma POZIZYON ALIYOR....BENIM GIBI....

soyle...BUYUK TUZAK...diye adlandirdigim bu rallyi yapiyor....BU RALLY DE MILLET MAL ALIRKEN O SATIYOR...

yani....MALDAN CIKABILMEK UCUN yapiyor bunu....ve DOLARA geciyor....benim gibi...

BEN HERZAMAN....ONDAN BIR ADIM ONDE OLURUM.....

ben degerlendirirken....normal bir yorumcuymusum gibi degerlendirmeyin....

BEN GRAFIGI CIZERIM....

BU SECIM....VE GECEN SECIM FARKLIDIR....

GECEN SECIMDE....SECIM ONCESI RALLY DEGIL DUSUS VARDI...

neden??????

AKP ve yandaslari secimi kaybetme korkusu ile satiyorlar ve kaciyrlardi....

secimi kazaninca...o satan ve kacan para mayista geri TURKIYE YE ve borsaya girdi...ve tekrar 3 dolar endekse ciktik....

BU SECIMDE....boyle bir korku yok...akp 4 yil daha iktidar....secim oncesi rally normal...BEKLEDIGIMDI..GRAFINI ASMIS...adini BUYUK TUZAK koymustum...daha bu rally olmadan....dedimki...2.90 dolar endeks hedef...o gunki rakkamla 8800...bugunki dolar-tl ile 9000....GELDIK...VE BEN SATTIM.

peki KORKU ne....hangi korku bu MAL CIKISINI sagliyor...

SECIMDEN SONRA ALINACAK EKONOMIK KARARLAR....bu korku...BUYUK TUZAGI yaratti.
                                kuzu abi şöyle yorum yapayım bu seçimde akp büyük oranda oy kaybedecek.ekonomi seçimden sonra büyük olaylara gebe diye düşünüyorum.6 ay 1 yıl içerisinde erken seçim naraları atılmaya başlanacak diye kurgum var.Ben yENİDEN REFAH PARTİSİ ÜYESİYİM Son 3 ayda akp den iyi partiden saadetten ayrılanların hepsi yeniden refaha geldi.belediye seçimleri çok önemli bence çünkü halkı sosyal yardımlaşmayı belediyeler fonluyor ve binanın temel alt yapısını belediyeler oluşturuyor.Ayrıca bu sene şirket bilançolarında enflasyon muhasebesi uyğulanacağından abidik gubidik bilançolar gelecek ve 2025 bilançolarında bu rakamlar gelmeyecek bu büyük resimdeki olaylara göre orta vadeli yön tayini sizin rehberliğinizde en doğrusunu yakalayacağımız tahmin ediyor iyi günler diliyorum abi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information