Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kurt
    Tecrübeli
    • 20 Aralık 2022
    • 1361

KUZU DELİKANLININ HASIDIR....

kuzu aleyhine okuduklarımdan sonra , bir süre yazmama kararı aldım...

üzgün ve kızgınım..

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• baracudas
      Yeni Üye
      • 18 Ağustos 2011
      • 6

bu pıyasada ıkıncı bı kuzu yok olamaz

Yorum

• Cakirmetin05
        Tecrübeli
        • 20 Mart 2022
        • 1207

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzuyu lafımız yok da 80 tl lik tuprs 150 ye 70 80 lik kchol 160 a 120 lik thy 270 e geldi bu süreçde ona bakarsan.Şimdi mesela eğer borsa 12.000 e giderken 815 lik ttrak bu sefer double yapar.
        Her çıkışda bütün kağıtların aynı orada değerlenmesini beklemiyorsunuz herhalde demi.
        Bazıları pass geçer bazıları borsa çıkışı kadar anca yükselir bazıları ise 2 3 kat yükselir.
        Gayet normal.
        Burada kağıt adı pek geçmiyor zaten.Genelde borsa değeri üzerinden yorumlar yapılıyor ediliyor.

Bu işlerde yanılmakda var bilmekde var.Önemli olan samimiyet.Kuzu samimi yazıyor yanılabilir ..Heee hafiften dalga geçeriz ederiz deee...
        Asla ötesi olmaz.
        Bi bakarsın çakılmış ben süper terso yum..Oda olabilir..(gerçi zor ama ) neysee...yani..
        Belki hatırlarsınız Kuzu koça 80 yazdığında itiraz eden bendim. Koç 80 olursa adlığın alarko 50 olur demiştim.
        Mesela Kuzu 'nun her yazdığı tutar meselesi değil. Tabiki yanılır veya yanlış düşünür. Ben kendi adıma feyz alıyorum ama ona göre amel etmiyorum yani.
        Hisse isimlerini vermemin sebebi kendi adıma başarılı bir trade olduğunu ve kaçan bir şey olmadığını göstermekti
        Ama sizin de terso düştüğünüze çok şahit oldum . Mesela yarın not artar bankalar tavanlar demiştiniz. Size cevaben büyük konuşmayın yanlış yönlendiriyorsunuz dedim. Nitekim ertesi gün tavan olur dediğiniz bankalar bir güzel eksi yazdı )
        Sn Gundwane 60 yaşımıza geldik. Neler gördü bu gözler.
        Ama Kuzu gibi alim görmedim. Allah daim etsin.
        Saygılar
        " Her şeyi bidiğini iddia edene
        Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• raistlin39
          Katılımcı
          • 21 Temmuz 2016
          • 171

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          KUZU bedava eğitim , canlı trade ve pozisyonlarını paylaştı...

orayı kırarsa ,buraya gider ..burayıda kırarsa şuraya gidebilir vs..gibi KİREMİTÇİ ÜSTAD olmadı..

NIHAİ hedefi ve yolda oluşan durumları canlı paylaştı..

KUZU BİR EFSANEDİR.....

Sayın Kuzu için yazılanlara ben de üzüldüm. İmza kısmına zaten yazmış "her koyun kendi bacağından asılır" diye.
          Ayrıca 8 10 yıldır Kuzu'yu takip ederim, ilk kez mal almaktan bahsettiğini gördüm. Buna rağmen bu yazılanlar üzücü.

Bakalım haftayı nasıl kapatacak, hep beraber görecez.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Belki hatırlarsınız Kuzu koça 80 yazdığında itiraz eden bendim. Koç 80 olursa adlığın alarko 50 olur demiştim.
            Mesela Kuzu 'nun her yazdığı tutar meselesi değil. Tabiki yanılır veya yanlış düşünür. Ben kendi adıma feyz alıyorum ama ona göre amel etmiyorum yani.
            Hisse isimlerini vermemin sebebi kendi adıma başarılı bir trade olduğunu ve kaçan bir şey olmadığını göstermekti
            Ama sizin de terso düştüğünüze çok şahit oldum . Mesela yarın not artar bankalar tavanlar demiştiniz. Size cevaben büyük konuşmayın yanlış yönlendiriyorsunuz dedim. Nitekim ertesi gün tavan olur dediğiniz bankalar bir güzel eksi yazdı )
            Sn Gundwane 60 yaşımıza geldik. Neler gördü bu gözler.
            Ama Kuzu gibi alim görmedim. Allah daim etsin.
            Saygılar
            Yaşınız benden büyükmüş saygılar bizden.
            Güzel yazmışsınız.
            Bende yanılabilirim.

Kuzunun bi lafı en önemli lafıdır.Borsa için birbirinizi kırmayındır.
            Önemli olan satılmış OLMAMAKTIR.
            Kuzu bakar eder analiz eder düşer bu der..
            Yazar.
            Ben bakarım ederim yandan sağdan solda ellerim tartarım..I ıh düşmez sağlam derim..
            Bende yazarım..

Önemli olan düşecek diye düşünüp buraya ralli mal alın diye yazmamam dır..SATILMIŞDAN KASTIM odur..
            Bu tür satılmışlar diğer köyde ne yazıkki bolca var.

Yalnız kuzuya bir konuda biraz bozuğum o da beni haziran da 6 aylığına banlaması oldu.
            O dönemde faizleri falan sallayın arjantine bakın borsası rallide faizler 118 dedimmmmm

Kesik yedik..
            Buna karşıyım..
            Keşke bıraksa idi de beni buradakiler yargılasa idi ben çıkacak dememe rağmen düşerse buradakiler ipimi çekse idi..Yada sert eleştirselerdi işte.
            Fikirleri yasaklamamak lazım bence..

2 tür insanın yazmasına karşıyım.
            1. Satılmışlar..(bunların bazıları çok da iyi treader aslında ama gördüğünü yazmaz)
            2. Hakkaten bu işten anlamayanlar.Bunlar da insanları 1-2 değil hep ama hep yanıltırlar.Bir zahmet yazma yani işte olmuyor.

Yorum

• Cakirmetin05
              Tecrübeli
              • 20 Mart 2022
              • 1207

Kuzuyu lafımız yok da 80 tl lik tuprs 150 ye 70 80 lik kchol 160 a 120 lik thy 270 e geldi bu süreçde ona bakarsan.Şimdi mesela eğer borsa 12.000 e giderken 815 lik ttrak bu sefer double yapar.
              Her çıkışda bütün kağıtların aynı orada değerlenmesini beklemiyorsunuz herhalde demi.
              Bazıları pass geçer bazıları borsa çıkışı kadar anca yükselir bazıları ise 2 3 kat yükselir.
              Gayet normal.
              Burada kağıt adı pek geçmiyor zaten.Genelde borsa değeri üzerinden yorumlar yapılıyor ediliyor.

Bu işlerde yanılmakda var bilmekde var.Önemli olan samimiyet.Kuzu samimi yazıyor yanılabilir ..Heee hafiften dalga geçeriz ederiz deee...
              Asla ötesi olmaz.
              Bi bakarsın çakılmış ben süper terso yum..Oda olabilir..(gerçi zor ama ) neysee...yani..
              Sn . Gundwane ilk paragraftaki rakamların da yanlış.
              Eylül sonunda Koç 155 TL. bugün 170 TL Tüpraş 159 TL bugün 155 TL THY 249 TL idi bugün 275 TL.
              Yani örnek verdiğin kağıtlarda da son 3 günlük çıkışa rağmen Eylül sonuna kıyasla uçan kaçan bir şey yok

Yorum

• Cakirmetin05
                Tecrübeli
                • 20 Mart 2022
                • 1207

Yaşınız benden büyükmüş saygılar bizden.
                Güzel yazmışsınız.
                Bende yanılabilirim.

Kuzunun bi lafı en önemli lafıdır.Borsa için birbirinizi kırmayındır.
                Önemli olan satılmış OLMAMAKTIR.
                Kuzu bakar eder analiz eder düşer bu der..
                Yazar.
                Ben bakarım ederim yandan sağdan solda ellerim tartarım..I ıh düşmez sağlam derim..
                Bende yazarım..

Önemli olan düşecek diye düşünüp buraya ralli mal alın diye yazmamam dır..SATILMIŞDAN KASTIM odur..
                Bu tür satılmışlar diğer köyde ne yazıkki bolca var.

Yalnız kuzuya bir konuda biraz bozuğum o da beni haziran da 6 aylığına banlaması oldu.
                O dönemde faizleri falan sallayın arjantine bakın borsası rallide faizler 118 dedimmmmm

Kesik yedik..
                Buna karşıyım..
                Keşke bıraksa idi de beni buradakiler yargılasa idi ben çıkacak dememe rağmen düşerse buradakiler ipimi çekse idi..Yada sert eleştirselerdi işte.
                Fikirleri yasaklamamak lazım bence..

2 tür insanın yazmasına karşıyım.
                1. Satılmışlar..(bunların bazıları çok da iyi treader aslında ama gördüğünü yazmaz)
                2. Hakkaten bu işten anlamayanlar.Bunlar da insanları 1-2 değil hep ama hep yanıltırlar.Bir zahmet yazma yani işte olmuyor.
                Altına imza atarım.
                Ben sizi zevkle okuyorum çoğuna katılmasam da...

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1921

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn . Gundwane ilk paragraftaki rakamların da yanlış.
                  Eylül sonunda Koç 155 TL. bugün 170 TL Tüpraş 159 TL bugün 155 TL THY 249 TL idi bugün 275 TL.
                  Yani örnek verdiğin kağıtlarda da son 3 günlük çıkışa rağmen Eylül sonuna kıyasla uçan kaçan bir şey yok
                  Rakamlara en tepeden en dipten bakmamak lazım aslında.Ben seçim hemen sonrasından itibaren baktımdı.Keza bankalarda 8 ayda double yaptılar mesela.
                  Birde şu an 8600 deyiz de 1 ay sonra 10.000 de de olabiliriz.
                  Hadi tuprs 220 kchol 240 da olabilir..(mesela) daha oyun devam ediyor.
                  Yani mart gibi uçan kaçan EPEY bişi olmuş olabilir.
                  Oyun devam ediyor.

Yorum

• Cakirmetin05
                    Tecrübeli
                    • 20 Mart 2022
                    • 1207

Rakamlara en tepeden en dipten bakmamak lazım aslında.Ben seçim hemen sonrasından itibaren baktımdı.Keza bankalarda 8 ayda double yaptılar mesela.
                    Birde şu an 8600 deyiz de 1 ay sonra 10.000 de de olabiliriz.
                    Hadi tuprs 220 kchol 240 da olabilir..(mesela) daha oyun devam ediyor.
                    Yani mart gibi uçan kaçan EPEY bişi olmuş olabilir.
                    Oyun devam ediyor.
                    Şansımıza 29.09.2023 günü 8340 endekste boşaltmışız portföyü ) Onun için o tarihleri baz aldım.
                    Doğru oyun devam ediyor. Umarım borsacıların kazanacağı şekilde devam eder de yüzler güler.

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Tayyip in biraz önce ki açıklamaları er ya da geç burayi gocertir belki yarın belki 2 ay sonra seçim sonrası
                      Önemli bir işaret cakti

Yorum

• Misafir

yine ne dedi vicente haber e fransız kaldım

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          yine ne dedi vicente haber e fransız kaldım
                          Ağzındaki baklayı çıkardı. anayasa mahkemesine satasmalar hepsi planın parçası
                          Önümüzdeki dönemin en büyük riski bu
                          Simdi olur 6 ay sonra olur ama bu büyük sıkıntı çıkaracak bence

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de şeriata yönelik sergilenen pervasızlıkların temelinde cehalet ve bilgisizlik hastalığı var.

Yorum

• Misafir

haber akşının geldiği yer manidar değilmi vicente, piyasa takar mı bu haberi anlarız

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

Kuzu Emmim,
                              Bu alemin kralı ve piri sensin.
                              İyi ki varsın.

Yorum

• manif
                                Matematikçi
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 752

Uzun zamandır yazmıyorum. Ama Kuzu emmi, taktik stratejiyi vermiş. Daha napsın adam?
                                Gelip tuşa mı basacak sizin yerinize.
                                Son gülen iyi güler. Bu piyasa onun dediğine gider, kaç kere yaşadık.
                                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

Working...
                                X

Debug Information