Tarih 24 Mart 2024
Endeks 8900..
Hisse alıyorum...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
8-9 milyar da kamu bankaları sattı deniyordu ama...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi merkez bugün sadece 5 milyar dolar satmış
Sanki birileri 40 üzerinden dolar satsın diye harlamışlar ateşi
Leave a comment:
-
Emmi merkez bugün sadece 5 milyar dolar satmış
Sanki birileri 40 üzerinden dolar satsın diye harlamışlar ateşi
Leave a comment:
-
endeks YEK GUNDE....3 DOLARDAN 2.5 DOLARA DUSTU....ben 2.5 dolarda mala girmis 8600 tl endeks....10 200 tl endekste....yuzde 20 tepkide cikmistim.....
TURKIYE....AYU PIYASASINDA....ve bunun ara fazi olan YATAY PIYASADA.....TEPKILER YUZDE 20 YI GECEMEZ DEMISTIM.....GECEMEDI....
SORU SUDUR....MALA NEREDE VE NASIL GIRECEGIM....VE NEDEN GIRECEGIM....
KAPITALIST MODE....SERMAYE TRANSFER TARZININ ILKI BUGUN YAPILDI.....DOLARI 36 DAN ALANLARA 41 DEN SATMA IMKANI VERILDI....DOLARA 41 DEN BINENLERE 37 LERE GERI INEREK....BIR DAHA DOLARA BINERSEN....EBENIN OREKESINI GORURSUN DENILDI.....
borsada rally var diye GEL GEL yapildi....geldiler....bindiler....zabahin korunde herseyi TABAN yapip....SATTIRMADILAR....
BU YAPILANLAR....EGITIM UCUNDU....AKILLARI ALMIYANLARIN....AKILLARI ALSIN UCUNDU...
egitim.....3 asamalidir....bu birinci asamasi idi....
Leave a comment:
-
onlar ucun bir stratejim var....YARIN YAZACAGIM....BENIM MALA GIRISMDE YAKLASTI....ikisini birlikte ilan edecegim....Cezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler Sn.kuzu...malda olanlara tavsiyenizi lütfeder misiniz. Kolaylıklar...
onlari zararsiz hale getirecek planlarim var....
Leave a comment:
Leave a comment: