Rica etsem biri özetleyebilir mi? 1-2 haftadır çok takip edemedim. Şu anki gidişat sayın kuzunun istediği gibi midir
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRica etsem biri özetleyebilir mi? 1-2 haftadır çok takip edemedim. Şu anki gidişat sayın kuzunun istediği gibi midirsevgili kelmiker....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKNIK ANALIZ BY KUZU....
YATAY TRENDIN ARA TRENDLERINDEN BIRI OLAN DUSUS BOLUMU BUGUN KARAR VERECEK....2.70 DOLAR ENDEKSDEYIZ....8180 TL ENDEKS....YA 3.12 DOLAR ENDEKSE 9600 TL ENDEKS....YADA 2.10 DOLAR ENDEKSE...YANI 6400 TL ENDEKSE....bugun karar verecek....
o yuzden dun....NOTR OLUN DEMISTIM....MAKATTAN KANLAR ALINDI....KENE-3 DE 250 PUVAN KAR ALINDI....
simdi verecegi karari bekliyecegiz....OYUN TARZIM....CONTRARIAN TRADERDIR.
donum noktasindayiz.....ya 9600 yani 3 dolar endeks....yada 6400 yani 2.10 endeks hedefte....
olasilik....yuzde 50 ikisi ucunde....yani KARARSIZ BIR DENGE HALINDEYIZ....buradan mutlaka bi kopus olacak...ya yuzde 20 yukari....yada yuzde 20 asagi...bugun dahil 3 is gunu surer KARAR VERMESI....
SHORT VEYA MAKAT ISINE GIRMIYENLER....isterlerse...yuzde 20 cikis ucun MAL ALABILIRLER....BEN DOLARIMI TURKIYEYE SOKMAM....short veya makattayim...CONTRARIAN TRADER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Teşekkürler kuzu, çok temiz bir yorum oldu. Bugünkü sanayi endeksi hareketine bakarsak sanki yukarıya %20 istekli gibi görünüyor.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili kelmiker....
donum noktasindayiz.....ya 9600 yani 3 dolar endeks....yada 6400 yani 2.10 endeks hedefte....
olasilik....yuzde 50 ikisi ucunde....yani KARARSIZ BIR DENGE HALINDEYIZ....buradan mutlaka bi kopus olacak...ya yuzde 20 yukari....yada yuzde 20 asagi...bugun dahil 3 is gunu surer KARAR VERMESI....
SHORT VEYA MAKAT ISINE GIRMIYENLER....isterlerse...yuzde 20 cikis ucun MAL ALABILIRLER....BEN DOLARIMI TURKIYEYE SOKMAM....short veya makattayim...CONTRARIAN TRADER....
Yorum
-
sevgili karatay....
yazilarini buyuk bir zevkle okuyorum....
senin gibi insanlarin varligi....ulkemi hala cekici kiliyor benim ucun...cogalirsaniz bende geri donerim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
mal alin....bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler kuzu, çok temiz bir yorum oldu. Bugünkü sanayi endeksi hareketine bakarsak sanki yukarıya %20 istekli gibi görünüyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Teşekkürler sayın kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili kelmiker....
SHORT VEYA MAKAT ISINE GIRMIYENLER....isterlerse...yuzde 20 cikis ucun MAL ALABILIRLER....BEN DOLARIMI TURKIYEYE SOKMAM....short veya makattayim...CONTRARIAN TRADER....
Yorum
-
Kuzu da longa inandıysa tamamdırkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermal alin....
Ama daha önce bahsettiğim gibi brent hızlandı
90-93 savrulma olunca global bir gelişme ile çöküş bekliyorum
O zamana kadar devam
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 hisseli portföy ve bir hissede ciddi şort ile pair trade pozisyondayım...
portföye göz koyduğum 2 yeni hisse alacağım..
CALL sattığım hissede maliyetteyim...kazanca geçeceğimi düşünüyorum...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Gel şu çöküş beklentisinden vazgeç.Çöküş olması için endeks lerin 6 ay 1 sene gibi bir süredir ATH ın altında yatayda 2 li 3 lü zirveler yapıyor olması ve hafiften bazı söylentilerin dolanıyor olması lazım.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu da longa inandıysa tamamdır
Ama daha önce bahsettiğim gibi brent hızlandı
90-93 savrulma olunca global bir gelişme ile çöküş bekliyorum
O zamana kadar devam
ABD endeksleri ATH yaptığı bir ortamda çöküş den bahsetmek çok güç.
Burada bir koç vardı. 2015 den beri DOW u çökertip dururdu
Yapma etme ABD de ki sektörler karlar favök ler cirolar abd siyaseti uygulamalar şunlar bunlar konusunda zerrece bilgin yok 2 çizgi ile olmaz bu işler dedik.dinlemedi tabi.2 çizgi çek aaa uyumsuzluk ÇÖKÜŞŞŞŞŞ...ee OLMAZ..
FED faizi 5.5 a çekerken ne çöküş senaryoları yazıldı çizildi hepi topu 35000 den 30000 kere daldırdı şimdi ise 40.000 ları zorluyor.
Onun için sen gel şu çöküş işlerini takip etmeyi bırak bence.
Yorum
-
36800 civarından 28600 civarına kadar ciddi bir düşüş oldu. Global piyasalar için büyük paragundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGel şu çöküş beklentisinden vazgeç.Çöküş olması için endeks lerin 6 ay 1 sene gibi bir süredir ATH ın altında yatayda 2 li 3 lü zirveler yapıyor olması ve hafiften bazı söylentilerin dolanıyor olması lazım.
ABD endeksleri ATH yaptığı bir ortamda çöküş den bahsetmek çok güç.
Burada bir koç vardı. 2015 den beri DOW u çökertip dururdu
Yapma etme ABD de ki sektörler karlar favök ler cirolar abd siyaseti uygulamalar şunlar bunlar konusunda zerrece bilgin yok 2 çizgi ile olmaz bu işler dedik.dinlemedi tabi.2 çizgi çek aaa uyumsuzluk ÇÖKÜŞŞŞŞŞ...ee OLMAZ..
FED faizi 5.5 a çekerken ne çöküş senaryoları yazıldı çizildi hepi topu 35000 den 30000 kere daldırdı şimdi ise 40.000 ları zorluyor.
Onun için sen gel şu çöküş işlerini takip etmeyi bırak bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterportföye göz koyduğum 2 yeni hisse alacağım..
CALL sattığım hissede maliyetteyim...kazanca geçeceğimi düşünüyorum...
Bir altın , bir enerji hissesi aldım..
portföy artık 7 hisse...( bir hisse şort )
endeks 8297 ' yi geçerse yeni yüksek gelebilir...
hisse bazlı piyasada iyi hisseler olduğu gibi..aşırı fiyatlanmışlarda var..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Global piyasada 1 e 10 100 kaldıraçlı yüksek volume lü high frequency işlemler mi yapıyorsunuz. 28600 leri gördü de ne oldu 1 ay sonra 33.000 idi.Böyle çöküş mü olur.elmas13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster36800 civarından 28600 civarına kadar ciddi bir düşüş oldu. Global piyasalar için büyük para
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim çöküşden bahsettiğim 1929 1974 2008 yada nasdaq 2000 gibi şeyler.
Hem burada hem globalda V şeklinde daldır çıkarlar dışında çöküş falan yok.
En son akıllarda kalan 2008 krizinde 14000 lerden 6000 küsürlara kadar düşürdüler ve 6 ay dünyanın anasını ağlattılar idi.Çöküş öyle olur.Kemik sesi gelir.Bir grup komple silinir..Batar..Oyuncular değişir. Gece 3 de nikkei açılışı takip ettirir sabah 5 e kadar dow future lere bakarsın falan.
Yorum
-
bende bizde V bekliyorum çünkü bizde yüksek enflasyon var dipte fazla tutamazlar....Benimki ütopik yawgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGlobal piyasada 1 e 10 100 kaldıraçlı yüksek volume lü high frequency işlemler mi yapıyorsunuz. 28600 leri gördü de ne oldu 1 ay sonra 33.000 idi.Böyle çöküş mü olur.
Benim çöküşden bahsettiğim 1929 1974 2008 yada nasdaq 2000 gibi şeyler.
Hem burada hem globalda V şeklinde daldır çıkarlar dışında çöküş falan yok.
En son akıllarda kalan 2008 krizinde 14000 lerden 6000 küsürlara kadar düşürdüler ve 6 ay dünyanın anasını ağlattılar idi.Çöküş öyle olur.Kemik sesi gelir.Bir grup komple silinir..Batar..Oyuncular değişir. Gece 3 de nikkei açılışı takip ettirir sabah 5 e kadar dow future lere bakarsın falan.
Yorum

Yorum