Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kelmiker
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 554

Rica etsem biri özetleyebilir mi? 1-2 haftadır çok takip edemedim. Şu anki gidişat sayın kuzunun istediği gibi midir

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Rica etsem biri özetleyebilir mi? 1-2 haftadır çok takip edemedim. Şu anki gidişat sayın kuzunun istediği gibi midir
      kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      TEKNIK ANALIZ BY KUZU....

YATAY TRENDIN ARA TRENDLERINDEN BIRI OLAN DUSUS BOLUMU BUGUN KARAR VERECEK....2.70 DOLAR ENDEKSDEYIZ....8180 TL ENDEKS....YA 3.12 DOLAR ENDEKSE 9600 TL ENDEKS....YADA 2.10 DOLAR ENDEKSE...YANI 6400 TL ENDEKSE....bugun karar verecek....

o yuzden dun....NOTR OLUN DEMISTIM....MAKATTAN KANLAR ALINDI....KENE-3 DE 250 PUVAN KAR ALINDI....

simdi verecegi karari bekliyecegiz....OYUN TARZIM....CONTRARIAN TRADERDIR.
      sevgili kelmiker....

donum noktasindayiz.....ya 9600 yani 3 dolar endeks....yada 6400 yani 2.10 endeks hedefte....

olasilik....yuzde 50 ikisi ucunde....yani KARARSIZ BIR DENGE HALINDEYIZ....buradan mutlaka bi kopus olacak...ya yuzde 20 yukari....yada yuzde 20 asagi...bugun dahil 3 is gunu surer KARAR VERMESI....

SHORT VEYA MAKAT ISINE GIRMIYENLER....isterlerse...yuzde 20 cikis ucun MAL ALABILIRLER....BEN DOLARIMI TURKIYEYE SOKMAM....short veya makattayim...CONTRARIAN TRADER....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Bayındır
        Katılımcı
        • 20 Mart 2022
        • 75

sevgili kelmiker....

donum noktasindayiz.....ya 9600 yani 3 dolar endeks....yada 6400 yani 2.10 endeks hedefte....

olasilik....yuzde 50 ikisi ucunde....yani KARARSIZ BIR DENGE HALINDEYIZ....buradan mutlaka bi kopus olacak...ya yuzde 20 yukari....yada yuzde 20 asagi...bugun dahil 3 is gunu surer KARAR VERMESI....

SHORT VEYA MAKAT ISINE GIRMIYENLER....isterlerse...yuzde 20 cikis ucun MAL ALABILIRLER....BEN DOLARIMI TURKIYEYE SOKMAM....short veya makattayim...CONTRARIAN TRADER....
        Teşekkürler kuzu, çok temiz bir yorum oldu. Bugünkü sanayi endeksi hareketine bakarsak sanki yukarıya %20 istekli gibi görünüyor.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sevgili karatay....

yazilarini buyuk bir zevkle okuyorum....

senin gibi insanlarin varligi....ulkemi hala cekici kiliyor benim ucun...cogalirsaniz bende geri donerim....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            teşekkürler kuzu, çok temiz bir yorum oldu. Bugünkü sanayi endeksi hareketine bakarsak sanki yukarıya %20 istekli gibi görünüyor.
            mal alin....

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

sevgili kelmiker....

Teşekkürler sayın kuzu

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

mal alin....
                Kuzu da longa inandıysa tamamdır

Ama daha önce bahsettiğim gibi brent hızlandı

90-93 savrulma olunca global bir gelişme ile çöküş bekliyorum

O zamana kadar devam

Yorum

• kurt
                  Tecrübeli
                  • 20 Aralık 2022
                  • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  5 hisseli portföy ve bir hissede ciddi şort ile pair trade pozisyondayım...

portföye göz koyduğum 2 yeni hisse alacağım..

CALL sattığım hissede maliyetteyim...kazanca geçeceğimi düşünüyorum...
                  Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Misafir

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu da longa inandıysa tamamdır

Ama daha önce bahsettiğim gibi brent hızlandı

90-93 savrulma olunca global bir gelişme ile çöküş bekliyorum

O zamana kadar devam
                      Gel şu çöküş beklentisinden vazgeç.Çöküş olması için endeks lerin 6 ay 1 sene gibi bir süredir ATH ın altında yatayda 2 li 3 lü zirveler yapıyor olması ve hafiften bazı söylentilerin dolanıyor olması lazım.
                      ABD endeksleri ATH yaptığı bir ortamda çöküş den bahsetmek çok güç.

Burada bir koç vardı. 2015 den beri DOW u çökertip dururdu
                      Yapma etme ABD de ki sektörler karlar favök ler cirolar abd siyaseti uygulamalar şunlar bunlar konusunda zerrece bilgin yok 2 çizgi ile olmaz bu işler dedik.dinlemedi tabi.2 çizgi çek aaa uyumsuzluk ÇÖKÜŞŞŞŞŞ...ee OLMAZ..

FED faizi 5.5 a çekerken ne çöküş senaryoları yazıldı çizildi hepi topu 35000 den 30000 kere daldırdı şimdi ise 40.000 ları zorluyor.

Onun için sen gel şu çöküş işlerini takip etmeyi bırak bence.

Yorum

• elmas13
                        Yeni Üye
                        • 28 Eylül 2016
                        • 31

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Gel şu çöküş beklentisinden vazgeç.Çöküş olması için endeks lerin 6 ay 1 sene gibi bir süredir ATH ın altında yatayda 2 li 3 lü zirveler yapıyor olması ve hafiften bazı söylentilerin dolanıyor olması lazım.
                        ABD endeksleri ATH yaptığı bir ortamda çöküş den bahsetmek çok güç.
                        Burada bir koç vardı. 2015 den beri DOW u çökertip dururdu
                        Yapma etme ABD de ki sektörler karlar favök ler cirolar abd siyaseti uygulamalar şunlar bunlar konusunda zerrece bilgin yok 2 çizgi ile olmaz bu işler dedik.dinlemedi tabi.2 çizgi çek aaa uyumsuzluk ÇÖKÜŞŞŞŞŞ...ee OLMAZ..

FED faizi 5.5 a çekerken ne çöküş senaryoları yazıldı çizildi hepi topu 35000 den 30000 kere daldırdı şimdi ise 40.000 ları zorluyor.
                        Onun için sen gel şu çöküş işlerini takip etmeyi bırak bence.
                        36800 civarından 28600 civarına kadar ciddi bir düşüş oldu. Global piyasalar için büyük para

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          portföye göz koyduğum 2 yeni hisse alacağım..

CALL sattığım hissede maliyetteyim...kazanca geçeceğimi düşünüyorum...

Bir altın , bir enerji hissesi aldım..

portföy artık 7 hisse...( bir hisse şort )

endeks 8297 ' yi geçerse yeni yüksek gelebilir...

hisse bazlı piyasada iyi hisseler olduğu gibi..aşırı fiyatlanmışlarda var..
                          Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1921

elmas13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            36800 civarından 28600 civarına kadar ciddi bir düşüş oldu. Global piyasalar için büyük para

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Global piyasada 1 e 10 100 kaldıraçlı yüksek volume lü high frequency işlemler mi yapıyorsunuz. 28600 leri gördü de ne oldu 1 ay sonra 33.000 idi.Böyle çöküş mü olur.
                            Benim çöküşden bahsettiğim 1929 1974 2008 yada nasdaq 2000 gibi şeyler.
                            Hem burada hem globalda V şeklinde daldır çıkarlar dışında çöküş falan yok.

En son akıllarda kalan 2008 krizinde 14000 lerden 6000 küsürlara kadar düşürdüler ve 6 ay dünyanın anasını ağlattılar idi.Çöküş öyle olur.Kemik sesi gelir.Bir grup komple silinir..Batar..Oyuncular değişir. Gece 3 de nikkei açılışı takip ettirir sabah 5 e kadar dow future lere bakarsın falan.

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Global piyasada 1 e 10 100 kaldıraçlı yüksek volume lü high frequency işlemler mi yapıyorsunuz. 28600 leri gördü de ne oldu 1 ay sonra 33.000 idi.Böyle çöküş mü olur.
                              Benim çöküşden bahsettiğim 1929 1974 2008 yada nasdaq 2000 gibi şeyler.
                              Hem burada hem globalda V şeklinde daldır çıkarlar dışında çöküş falan yok.

En son akıllarda kalan 2008 krizinde 14000 lerden 6000 küsürlara kadar düşürdüler ve 6 ay dünyanın anasını ağlattılar idi.Çöküş öyle olur.Kemik sesi gelir.Bir grup komple silinir..Batar..Oyuncular değişir. Gece 3 de nikkei açılışı takip ettirir sabah 5 e kadar dow future lere bakarsın falan.
                              bende bizde V bekliyorum çünkü bizde yüksek enflasyon var dipte fazla tutamazlar....Benimki ütopik yaw

Yorum

• Misafir

8013>8400

Yorum

Working...
                                X

Debug Information