Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Forumumuz güncellendi. Çıkacak sorunları çözmeye devam edeceğiz. Bu süreçte emeklerini esirgemeyen vrgngns kardeşime teşekkürü bir borç bilirim. Sağolsun, varolsun. Kuzu hocamın evidir burası. Nerede yazarsa yazsın hiç gönül koymam. Ev sahibinin vardır bir bildiği derim.
-
Heheh he, boyyuklerimiz ne guzel demiş. Tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkanidir.
Sozum meclisden disari, hosgeldin lemn guzu emmi.
Leave a comment:
-
4 gün iyi dayandın hocam. Oradakilerin hepsi senden çok biliyor.Bir topik nasıl kirletilir canlı izledim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben degil tuncer....REIZ bitirdi,,,,dunki konusmasiyla.....BITMEDI DEDI....
usaglar....
burasi benim evim.....
laz GUNEYSU benim 25 yillik ehbabim.....beni kovmasi....danisikli dovustu hep....ben istiyordum o kovuyordu......orada cok dusmanlik yapan insanlar vardi o yillarda bikiyordum.
KRITIK BIR DURUMDU.....siz zaten biliyordunuz COKECEGIMIZI....YEDDICEDDIMLE SHORTTUM....
gel dedi.....gittim.....oradaki usaglarda benim halkim....COGU....kuzu kim ki diye soruyorlar....BENI HIC OKUMAMISLAR....
BIR FURUSMAMIDA ORADA YAPTIM....BENI TANIDILAR....FURUSMAM BITTI...
VE DONDUM.....HEPSI 4 GUNDU.....
Sen bizi bırakma. Az ve öz ama senin kadri kiymetini bilenler burada
Leave a comment:
-
Bakir ve işlenmemiş detayları sizden burada okumak herdaim okumak temennim diğer taraf bana uymuyor kuzu hocam . Yiyen bilmez doğrayan bilir ï¸ tskr.
Leave a comment:
-
Erdoğan: 'Heybede duran büyük turplar ortaya dökülmedi' demesiyle rüzgarın yönü değişti.
Şimdi herkes büyük turpları merak ediyor.
Bu kadar büyük sürprizi borsa kaldırır mı bilemem.
Leave a comment:
-
Hoşgeldin hocam
Ben direk özet yazdım orayı okuyamayanlar var diye
Valla orada kafam bulandı
Ne çok bilen bilip bilmeden karalayan var yaw
Buradan sonra sudan çıkmış balığa dönmüştüm
Leave a comment:
-
ben degil tuncer....REIZ bitirdi,,,,dunki konusmasiyla.....BITMEDI DEDI....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam Feyza-2 iptal dedi
yarı dolar yarı faize geçiyorum dedi
duymayanlara duyurulur
usaglar....
burasi benim evim.....
laz GUNEYSU benim 25 yillik ehbabim.....beni kovmasi....danisikli dovustu hep....ben istiyordum o kovuyordu......orada cok dusmanlik yapan insanlar vardi o yillarda bikiyordum.
KRITIK BIR DURUMDU.....siz zaten biliyordunuz COKECEGIMIZI....YEDDICEDDIMLE SHORTTUM....
gel dedi.....gittim.....oradaki usaglarda benim halkim....COGU....kuzu kim ki diye soruyorlar....BENI HIC OKUMAMISLAR....
BIR FURUSMAMIDA ORADA YAPTIM....BENI TANIDILAR....FURUSMAM BITTI...
VE DONDUM.....HEPSI 4 GUNDU.....
Leave a comment:
-
Kuzu hocam Feyza-2 iptal dedi
yarı dolar yarı faize geçiyorum dedi
duymayanlara duyurulur
Leave a comment:
-
Buraya gore Carsamba gunu acik olmasi lazim.
Leave a comment:
-
Bayram tatili 9 gün oldu.
Bayram tatilinde borsa açık mı değil mi?
Bilgi verirseniz sevinirim.
Leave a comment:
-
Sayın sarısıcak öte köye guzu ya talebinizi ilettim.Düzeltirlr herhalde.sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖte köye üye olamadığımız için ne yazı yazabiliyoruz ne de grafik asabiliyoruz. Yok mu bunun kolay bir yolu?
Yeni üyelik için seçenek sunsunlar bari.
Leave a comment:
-
steve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu agabey sonunda buraya geri doner.
Diger koyden kovuldugunda, burada ona kucak acildigini bence asla unutmaz...

Leave a comment:
-
2 gündür hızlı bir yükseliş yaşadık.
Bunun sonucunda fiyat boşlukları oluştu.
Umarım bugün bu boşluklar kapatılır.
Leave a comment:
Leave a comment: